Şimdi Ara

Bir kızdan hoşlanıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar direk konuya gireyim ben 16 yaşındayım ve lise 3.sınıfım. Hoşlandığım bir kız var ve kendisiyle aynı okuldayız (hoşlandığım kişi 9.sınıf). Ben bundan yaklaşık bir buçuk ay önce kıza instagramdan mesaj attım hala arkadaşız. Ama maalesef friendzone dayım. Bana sürekli "aga, kral, kanka, reis, kardeşim" falan diyor. Ve daha önce bana herhangi biriyle ilişki istemediğini de söylemişti. 5 gündür mesajıma bakmıyor çünkü instagramda çok aktif değil. Artı olarak şunları eklemek istiyorum ben özgüvensiz, hiçbir hobisi olmayan ve ağzı iyi laf yapmayan bir erkeğim. Yani şu an bu halimle bu kızla çıkmam imkansız o yüzden çıkma teklifi etmiyorum. Kaldı ki zaten şu an kaliteli bir erkekte olsam çıkma teklifi etmemem lazım adı üstünde friendzone dayım. Peki benim hiç şansım yok mu bu kıza karşı, veya en azından kendimi geliştirmeyi, düzeltmeyi denesem yine mi şansım yok arkadaşlar?

• Geçmiş olsun kardeşim. 25 yaşına geldiğinde ne kadar boş ve gereksiz işler olduğunu anlayacaksın ama o zamana kadar Allah yardımcın olsun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aga diyen kız mı olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kız bir kaç gündür mesaj atmıyordu en son bugün yazdım ve "konuşmasak senin içinde benim için de daha iyi olur" dedi. Artık konuşmayacağız ben de mecburen peşini bırakacağım. Çünkü rahatsız etmek istemiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim Kıza Açılamıyorum
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.