Abicim adam bunu terketmişse sende yine teklif edersen %90 kabul edecektir ama niye edecektir kıskandırmak için yani
ikinciellerin fiyatı bayağı düştü nasıl birşey alsam acaba diye yaz
quote:
Orijinalden alıntı: GODIVA
quote:
Orijinalden alıntı: qwer3273
Arkadaşlar kızın dikkatinı cekmem lazım ama nasıl bılemıyorum ıletı yoluyla bişi yazmak istiyorum. kız bnmle cıkmayı kabul etmedı sımdı sewdıgı cocuk bunu terkettı :) ole bısı yazmam lazımki dikkat ceksın ama ne ?
aşıksa ve terkedilmişse uğraşma derim .
Bu dişi galiba
Bunlar hakediyorlar çoğu salak erkeğe ayar oluyorlar yakışıklı diye o kadar akılları var çünkü adamda işini görüyo sonra artık ilişkimizin yolunda gitmediğini görüyorum. Falan fistan....
100 kadın tanıdıysam 3 ünü sevebildim çünkü 97 si maldı
Benimki 30 santim yaz dikkatini çekmezse yuh artık....
Ne kadar çok alaycısınız ya insan olun bi insan adam şurda güzelce bir yardım istiyor siz dalga geçiyorsunuz sizde yardım isteseniz sizede böle yapsalar ne yaparsınız.
Arkadaşım bence ilk arkadaş olarak biraz yakınlaş baktınki arkadaşlığınız iyi duruyo minik hediyelerle mutlu et onu daha sonrada işte şansını tekrar dene romantik birşeyler söyle falan olmadı diyosan gerisini bilemem.
Gidene yol vereceksin ki gelen ayakta kalmasın...
kestane dikenli mi de
cadillac escalade nin deri döşeme koltukları süper oldu.
Yaz
"Herkesi sildim msn listemde sadece sen varsın." yaz.
'Kaydıraktan kayarım, yoktur benim ayarım' yaz
Böyle yazılarla sadece küçük düşersin bence hiç bir faydası olmaz...
quote:
Orijinalden alıntı: BlackRap
Ne kadar çok alaycısınız ya insan olun bi insan adam şurda güzelce bir yardım istiyor siz dalga geçiyorsunuz sizde yardım isteseniz sizede böle yapsalar ne yaparsınız.
Arkadaşım bence ilk arkadaş olarak biraz yakınlaş baktınki arkadaşlığınız iyi duruyo minik hediyelerle mutlu et onu daha sonrada işte şansını tekrar dene romantik birşeyler söyle falan olmadı diyosan gerisini bilemem.
hadi lan! sen git geleceginle ugraş uyu bakyım ne gorucen bu sfer
Listemdeki herkesi engelledim bi tek sen varsın yaz. Ama kimseyi engelleme o da sana bişey derse niye üstüne alındnki bi arkadasıma kucuk bi jest yaptm beyaz bi yalanla de
quote:
Orijinalden alıntı: G.Eroğlu
"Herkesi sildim msn listemde sadece sen varsın." yaz.
%100 kesin yazacaktır eminim
Titret
%100 kesin şüphesiz her ihtimalde muhakkak yazacaktır.
KızLarı AnLamak İmkansızCevap Vermiyordu Kızın Biri Sonra Bi Gün Resmini Gördüm Msnde "Yuh Sen Daha Çocuksun Yaf" Dedim Sonrada Saçı,Kaşı Hakkında Bişi SaLLadım Oda EtkiLenmiş ManyakŞimdi Aşkım Canım Gidiyoruz