Arkadaşlar kızın dikkatinı cekmem lazım ama nasıl bılemıyorum ıletı yoluyla bişi yazmak istiyorum. kız bnmle cıkmayı kabul etmedı sımdı sewdıgı cocuk bunu terkettı :) ole bısı yazmam lazımki dikkat ceksın ama ne ?
apaçi boy yaz anlar o
quote:
Orijinalden alıntı: Vişne-Limon
apaçi boy yaz anlar o
apaçi haha xD
Gidene yol ver gelene hoşgeldin de
quote:
apaçi boy yaz anlar o
hüp diye içine çek beni yaz.
quote:
apaçi boy yaz anlar o
quote:
Orijinalden alıntı: Razer
hüp diye içine çek beni yaz.
Alıntıları Göster
Ne yönde dikkat istiyorsun.
Laf mı koymak istiyorsun? yoksa kendine bağlamak mı istiyorsun?
" Kızlar Mektup gibidir önce yazarsın,sonra yalarsın,en sonda postalarsın " Bunu yaz kesin cevap verir
quote:
Orijinalden alıntı: linksiz
" Kızlar Mektup gibidir önce yazarsın,sonra yalarsın,en sonda postalarsın " Bunu yaz kesin cevap verir
"beni çekemiyorsan anten tak" yaz
quote:
apaçi boy yaz anlar o
quote:
Orijinalden alıntı: deniz c
Alıntıları Göster
giden günlerim oldu yaz
quote:
Orijinalden alıntı: qwer3273
Arkadaşlar kızın dikkatinı cekmem lazım ama nasıl bılemıyorum ıletı yoluyla bişi yazmak istiyorum. kız bnmle cıkmayı kabul etmedı sımdı sewdıgı cocuk bunu terkettı :) ole bısı yazmam lazımki dikkat ceksın ama ne ?
aşıksa ve terkedilmişse uğraşma derim .
quote:
Alıntıları Göster
Sevdim sevilemedim , sevdi terkedildi ama o seviliyor gibisinden birşey olabilir..
quote:
Orijinalden alıntı: casecarino
giden günlerim oldu yaz
Alıntıları Göster
kendime cekmek ıstıyorum
quote:
Alıntıları Göster
kız kabul etmemiş. bu çaba bu ısrar niye güzel kardeşim
quote:
Orijinalden alıntı: linksiz
küfür yemek istemiom :D
quote:
Orijinalden alıntı: qwer3273
kendime cekmek ıstıyorum
Alıntıları Göster
"Dikkat çekmek istiyorum" yaz
quote:
Orijinalden alıntı: Silver Shadow
kız kabul etmemiş. bu çaba bu ısrar niye güzel kardeşim
Alıntıları Göster
sewdıgımdendır belkı
quote:
Alıntıları Göster
seni kimse benim kadar sevemez demiştim gördünmü işte terkedildin bana gel bitanem :D diyebilirsin şaka biyana arkadaşım ama bu işler malesef böyle 4 s kuralı araştır o kız o terkeden çocuğu şimdi daha çok seviyor ve istiyor
quote:
Orijinalden alıntı: locturnal
seni kimse benim kadar sevemez demiştim gördünmü işte terkedildin bana gel bitanem :D diyebilirsin şaka biyana arkadaşım ama bu işler malesef böyle 4 s kuralı araştır o kız o terkeden çocuğu şimdi daha çok seviyor ve istiyor
Alıntıları Göster
Seni sevmek vatanı sevmek gibi... Vatanı severken nasıl bir karşılık beklemiyorsam, iyiliği için hangi fedakarlıkları yapıyosam,korumak için canımı ortaya koyuyosam,uzak kalınca nasıl büyük bir özlem düşüyosa kalbime,o huzurluyken ben de huzur buluyosam,onu sevenlerin dostu sevmeyenlerin en büyük düşmanıysam işte seni de vatanı sever gibi seviyorum