Şimdi Ara

Bir kızın dıkkatıne cekmek istiyorum ileti yoluyla.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
3.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MaSkE22

çok pis ilişkiye girerim yaz

• Birader bırak kabul etmeyene yol ver gitsin yahu uğraşmaya değmez.
  • Yahu arkadaşım kız seni reddetmiş hala ne diye kasıyorsun. Artık önemsemeyin şu kızları, önemsendikçe kaçar. Türk kızının genine işlemiştir bu olay. Sen önemsemedikçe sana daha çok ilgi duyar. Ben bugüne kadar hiçbir gemiyi kaçırmadım, hep onlar eksik gittiler olsun hayat felsefeniz.

Ya da üstteki yazıyı önemsemeyip iletine: ''Farketmez, o kız sana bakmasa da farketmez, Konu Dışı seni asla terketmez!'' yazabilirsin.
  • Boşver iletiyi sanalı.. Al kalemi eline karala bir kaç söz.. ne geçiyorsa aklından.. Biliyorsan adresini tabii. Yolla gitsin mektubu.. emin ol değil bu tür ilişki olabilecek her türlü iletişim için % 95 lik sağlam metoddur.. emin ol faturalar yada telefon ayrıntıları hariç hayatınd amektup almamıştır..
  • herkesi engelledim bitek sen açıksın yaz ama karının götü tavan yapar hiç bakmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeRtuLaN

Seni sevmek vatanı sevmek gibi... Vatanı severken nasıl bir karşılık beklemiyorsam, iyiliği için hangi fedakarlıkları yapıyosam,korumak için canımı ortaya koyuyosam,uzak kalınca nasıl büyük bir özlem düşüyosa kalbime,o huzurluyken ben de huzur buluyosam,onu sevenlerin dostu sevmeyenlerin en büyük düşmanıysam işte seni de vatanı sever gibi seviyorum

Söz konusu mesaj iletiyle gönderilicek demiş arkadaş maalesef, köşe yazısıyla değil... : )
  • quote:

Orijinalden alıntı: baykagan

Yahu arkadaşım kız seni reddetmiş hala ne diye kasıyorsun. Artık önemsemeyin şu kızları, önemsendikçe kaçar. Türk kızının genine işlemiştir bu olay. Sen önemsemedikçe sana daha çok ilgi duyar. Ben bugüne kadar hiçbir gemiyi kaçırmadım, hep onlar eksik gittiler olsun hayat felsefeniz.

Ya da üstteki yazıyı önemsemeyip iletine: ''Farketmez, o kız sana bakmasa da farketmez, Konu Dışı seni asla terketmez!'' yazabilirsin.

• Hızlı bir ileti paylaşamıyorum çünkü ttnet'in hızı bana yetişemiyor... Hem havanı atarsın hemde ttnete laf çarparsın
  • şalalalalalalılıla
    şalalalalala
    tutun çekin beni

• "Bırakılır mı ilik gibi hatun?" yaz.
  • Gidene yol verki gelen ayakta kalmasın.

(çalıntıdır )
  • "Se7en bilir ve ölür"

Bir kızın dıkkatıne cekmek istiyorum ileti yoluyla..
  • başka kızmı kalmadı da sen buna takılıp kalmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClemeNthá

"Se7en bilir ve ölür"

Bir kızın dıkkatıne cekmek istiyorum ileti yoluyla..

• quote:

Orijinalden alıntı: lastson59

Farkımı fark edemedinya artık fark etsende fark etmez benim farkımı fark edenler senden cok farklı.

Allah Allaaaahhhh
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.