Şimdi Ara

Bir kızın rezil olduğu ana şahit oldunuz mu? (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
125
Favori
32.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Faunus

quote:

Orijinalden alıntı: v3datt

quote:

Orijinalden alıntı: _ManSlayer_

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BJK23

quote:

Orijinalden alıntı: TüysüzGoril

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Protez Bacaklı Çekirge

quote:

Bir gun siniftaki bir cocugun geometri sorularini cozuyordum cocugun eli gogsume degmis ben de hissetmemisim elim yanlis yerlere carpmis olabilir ozur dilerim dedi ben de o anki şokla hı dedim tekrar soyledi ozur diledi soruyu okudum cozup gidiyorum bugunluk bu kadar yeter dedim ve gittim yanindan bir hafta boyunca bakamadim cocugun yuzune

Sonra yine ayni cocuk tahtada bir seylere bakiyorum adimi soyledi hele bir bak dedi bir sn dedim bir iki dakika sonra dondum fotografimi cekti sil o fotografi dedim tamam dedi tahtayi birakip yanina gittim valla sildim dedi bakayim dedim elini bir fotografin ustyne kurdu hizla telefonu cektim resmi gormemle telefonu ustune atmam bir oldu terbiyesiz dedim tahtada mailime bakarken arkadaslari sordu dedi ne oldu felan gosterdi fotografi dedi bunu gordu diger arkadasi dedi oglum ben size demiyor muyum parmaklarinizi cekmeyin carptim kapiyi ciktim iki ay boyunca bakamadim cocugun yuzune

gecen gun de geometri hocasi en ondeyim normalde sorar konusur adam yalnizca bir kere bakti bir daha yuzume bakmadi tam onume egilip soruyu cozecektim ki baktim ic camasirin askisi cikmis kazagin ustunde sallaniyor hâlâ da adamin ustune bakamam

8. Sinifta beden egitimi dersinden sonra ders oldugu icin ustumuzu degistirmek zorundaydik sinifta erkekler giyiniyordu ben de baskandim surekli kapiyi caliyorum nobetci hoca da koridorda bana kiziyor arkadas kapiyi acti oteki de beni sinifa atti millet cibil cibildi yine kafami cevirip bakamamistim kimseye

İkincisini üç kez okudum ama bir şey anlamadım

Yazdıklarını pek anlayamadım.Bayan mısın?

Evet hocam

Anladım Hocam

Gayet aciklayici oldugunu dusunuyorum eger ifade edemedimse soyleyin duzelteyim kendimi

Ne resmi gördün telefonda anlamadim

Galiba

Yok kizi mi çekmiş yoksa zorro resmi falan mi

Çocuk parmağını(!) çekmiş işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bir gun siniftaki bir cocugun geometri sorularini cozuyordum cocugun eli gogsume degmis ben de hissetmemisim elim yanlis yerlere carpmis olabilir ozur dilerim dedi ben de o anki şokla hı dedim tekrar soyledi ozur diledi soruyu okudum cozup gidiyorum bugunluk bu kadar yeter dedim ve gittim yanindan bir hafta boyunca bakamadim cocugun yuzune

Sonra yine ayni cocuk tahtada bir seylere bakiyorum adimi soyledi hele bir bak dedi bir sn dedim bir iki dakika sonra dondum fotografimi cekti sil o fotografi dedim tamam dedi tahtayi birakip yanina gittim valla sildim dedi bakayim dedim elini bir fotografin ustyne kurdu hizla telefonu cektim resmi gormemle telefonu ustune atmam bir oldu terbiyesiz dedim tahtada mailime bakarken arkadaslari sordu dedi ne oldu felan gosterdi fotografi dedi bunu gordu diger arkadasi dedi oglum ben size demiyor muyum parmaklarinizi cekmeyin carptim kapiyi ciktim iki ay boyunca bakamadim cocugun yuzune

gecen gun de geometri hocasi en ondeyim normalde sorar konusur adam yalnizca bir kere bakti bir daha yuzume bakmadi tam onume egilip soruyu cozecektim ki baktim ic camasirin askisi cikmis kazagin ustunde sallaniyor hâlâ da adamin ustune bakamam

8. Sinifta beden egitimi dersinden sonra ders oldugu icin ustumuzu degistirmek zorundaydik sinifta erkekler giyiniyordu ben de baskandim surekli kapiyi caliyorum nobetci hoca da koridorda bana kiziyor arkadas kapiyi acti oteki de beni sinifa atti millet cibil cibildi yine kafami cevirip bakamamistim kimseye

Evet hocam

Anladım Hocam

Gayet aciklayici oldugunu dusunuyorum eger ifade edemedimse soyleyin duzelteyim kendimi

Yazım hatalarının yanı sıra ne yazdığın anlaşılmıyo kolay kolay. Hiç noktalama işareti kullanmamışsın. Karman çorman olmuş

• ilk defa başbaşa kalındıgında kusması sayılıyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockinn2009

Minibüste adamın teki parayı uzatayım derken kızın suratına eli çarpmıştı yumruk atar gibi kendimi zor tuttum gülme krizine girmemek için adamda kamyoncuydu galiba toynak gibi nasırlı eli vardı sert geldi biraz kız 3 - 5 saniye felç geçirdi şoktaydı sanırım sonra hiç bişey olmamış gibi camdan dışarıya baktı :D millet izliyor tabi

Afedersin ama yazmadan tutamayacağım kendimi.Benim babam da kamyoncu ve o mesleğin ne kadar zor , ağır şartlara sahip olduğunu gayet iyi biliyorum.Toynak yazarken komik olduğunu zannediyorsan bence hiçte komik değil.İnsanların kusurlarıyla dalga geçmeden önce biraz dikkatli olmanı ve düşünmeni tavsiye ederim...
  • Yine düğün çekimine gittik düğün salonunun kapılarıda cam biz kameramanla nasıl geçecek bu düğün diye yırtınıp duruyoruz moraller zaten 0 sabahtan akşama kadar çalışmışız bide düğün çekiyoruz neyse bende makineleri hazırladım kızları felan kesiyorum gözüme bahçeden gelen mini etekli bi hatun takıldı öyle böyle değil at gibiydi valla bu hızlı hızlı geliyor baya bi hızlı tam kapının oraya geldi kapı yavaş açılıyo biraz cama kafayı koydu cam indi aşşağı hatun yerde salondaki insanların hepsi şaşkınlıkla kıza bakıyo bi sessizlik oldu kameramanla göz göze geldik gelmez olaydık gülmeye başladık felan damadın kız kardeşiymiş düğün sonu damat harçlık vermemişti

• Rezil ettigim olmustur. Gecen sene hatta. Kanka eger eline firsat gectiyse degerlendiriceksin. Cok nadir geliyo o anlar ve o anlar onun eline gecerse sana karsi fitil fitil kullanir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: War Star

quote:

Orijinalden alıntı: Crown`Clown

benden 1 yaş büyük ablalarım dışarıdaydı okuldaydı bende evde öğretmen ev ziyaretine geldi evde kimse yoktu falan odamda otruyordu sonra odaya girdim önceden sipariş ettigim milkshake vardi sütlü oda kardeşlerim içindi ben kakaoluyu bitirdim neyse bardaga koydum bir guzel pipeti yerleştirdim kapıyı açtım öğretmende malum dergiyi bulmuş şaşkınlıkla ayak takıldı milkshake üstüne döküldü sanki üstüne mışlar neyse sonra banyoya girebilirisniz dedim istifimi bozmadan banyoya girdi elbise goturecektim kendilerine unutmuştum ustune havluyla "elbise getirecegini soylemiştin" bende unuttum derken ayagım kaydı yataga dustum buda ne yapıyorsun derken havluya takılıp ustume uctu ikizler ortada tam ustumde falan bir kaç dk sonrasında annemle babam geldi oglumuz erkekmi yapıcaksınız dediler falan neyse beyler
    kissxsis yeni cıkan ovasını anlattım

Kardeş mesajını yazarken nefes alabilirsin.

İçimden geçenleri söylemişsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

Bi kız yakalamaç sırasında, yeri çok fena öpmüştü.O arada eteğide açılmıştı.Sonra ilkokuldan insan müsveddesi olan bir mahluk, arkadaş demiyicem.Bi kızı tören sırasında itmişti.Aynı şey onada olmuştu.Kız iyiydi, çocuk ise hep dayak yerdi bizden, topluca
    Bi ara mahluğun birisi devamlı kusuyordu.İyi dalga geçiyorduk Kız kalkıyor, bi çöp kovasına, bi tuvalete, bi yere.Bi dur be arkadaş.Kutsal Damacana'daki yaratığı geçmişti Bi kız kekeliyor diye, ağlamıştı ama gereksizdi.Bence çok tatlıydı.Çoğu kendini kekeliyor zannediyor zaten.Aslında bir sorunları yok.Daha çok vardırda, aklıma gelenler bunlardı ilk düşünüşte

Bir kızın rezil olduğu ana şahit oldunuz mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Phant0mAssassin

Geçende Bebekte yürüyorum bir range rover araba durdu güzel bir bayan böyle yaptı bana sen dedi çok kötü yorumcusun çok dedi ben dedim hanımefendi yarın yorumculuğumu düzeltirim ama siz hep çirkin kalıcaksınız dedim

Hahahahahahahhaha

• Bi kızın sınavın ortasında adet kanı gelmişti batırmıştı sırayı

• 11.sınıftım en arka köşede kafamı koymuş üstüme montu örtmüş uyumaya çalışıyodum en ön sıradada kızlar varmış konuşuyolardı beni farketmemişler "sen bıyıklarını nezaman aldın" falan gibisinden ben tam o ara kafamı kaldırmıştım kız utancıncan ağlıcaktı nerdeyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoaPsy

Barda arkadaşlarla toplandık içiyorduk grubumuzdaki bir kız dengesizdi kafası da güzeldi sigarasını yakarken saçını tutuşturdu bildiğin alev aldı bira dökerek söndürdük bütün bara rezil olmuştu bizde gülmekten kırılmıştık.

La yalan atma bira atarsan daha da artar alev

• dolmuştaydım okula gidiyordum ayakta öğrenci kız vardı ve işte o an.... dolmuş aniden fren yaptı ve kız vitesi oturdu belki inanmıcaksınız ama cidden oldu bu kız hemen indi dolmuştan
  • Aklıma gelirse editlerim
  • Regl döneminde olan, ped kullanan kıza gülmeyen bir ben miyim? Çantasından düşününce falan neden utanıyor ki? Gayet doğal, olmaması anormal bir şey.

• Derste geyirdi daha ne olsun :( birde yüzsüz yüzsüz küçük bekliyorum demesi yok mu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok ama çok hoş üni.de y.lisans yapan sadece yüzünü gördüğüm bir kız yemekhane merdivenlerinden inerken biz alt kattan kızın bol ve seksi olan eteğini o upuzun bacaklarını incelerken kız birden ayağı takıldı en alt merdivene kadar yuvarlandı. o havalı yürüyüş yerini koşmaya bıraktı. baya yerlere yattık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

Eskiden sevdigim kiz masada tek oturuyrdu. Bende 2 tane kayve alıp geldim ki ayagim biryere takildi ve kizin kafasi yüzü,memisleri felan hep kahve olmustu. Tamda cikma teklifi edecegim zamandi. Olayi kurtarmak icin ona "istersen seni yalayabilirim"dedim. Allah belani versin diyip evine gitti

Kahkaha attım ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Weightless

quote:

Orijinalden alıntı: Elixiron

Editliyerim anlatırız :D

Editlememişsin

Sevgilim arkadaşı vardı aramızda baya iyiydi neyse 3 kişi turluyoruz kız kalkıp "..... ben kız olmaya karar verdim " dedi bende hemen "o zaman bıyıklarını keserek başlabilirsin" demiştim sonra ne güldüm ama :) kızda mor turuncu kahverengi bir renk olmuştu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ManSlayer_

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet hocam

Anladım Hocam

Ne resmi gördün telefonda anlamadim

Galiba

Evet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkogrtmat -- 9 Şubat 2014; 9:43:51 >

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.