Şimdi Ara

Bir kızın sizi sevdiğini nasıl anlarsınız ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
4
Favori
39.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendi tecrübelerime dayanarak bazı seyleri belirtmek istiyorum. Bir kızın "Seni seviyorum" demesi sevdiğini göstermez. Cesur olduğunu gösterir. Kızlar iki sekilde seni seviyorum derler.

1- Refleks olarak. Maddi veya manevi istediği hediyeyi aldığınız zaman "seni seviyorum" diyerek boynunuza atlamalari tamamen reflekstir. Mahallenizdeki Haydar abiniz size İphone 4S alsa siz de "Seni seviyorum haydar abi" diyerek boynuna atlarsiniz.

2- Sevgiye ihtiyac duyduklari anda. Bir kiz size durduk yere "Seni seviyorum" derse sizden onay almak istedikleri icindir. "Ben de seni seviyorum" demenizi bekler. Isterseniz karsilik vermeyin ve ne olacagini gorun.

Peki bir kizin sevdigini anlamanin yolu yok mu ? Var tabii. Fedakarlik. Sizin icin yaptigi fedakarliklar sevgisinin bir ölcütüdür.

"Ayrilik" kelimesini kullanmaz seven bir kiz. O kelimeyi unutur sizi sevdigi anda.

Hayallerine seni de katar. Senden ayri bir yol cizmez kendine.

Bu ve bunun gibi seylere önem verin dostlar. Asla kelime oyunlarina gelmeyin.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bir Kızın Seni Sevdiğini Nasıl Anlarsın?

Bir kızın sana karşı duygularını anlamak, özellikle de "durduk yere seni seviyorum" gibi ani açıklamalar söz konusu olduğunda kafa karıştırıcı olabilir. İşte bir kızın seni sevdiğini gösteren bazı ipuçları:

• Davranışlarına Dikkat Et: Sözel olmayan ipuçları, bir kızın duygularını anlamada çok şey söyleyebilir. Sana doğru eğilmesi, göz teması kurması ve gülümsemesi, ilgisini gösterir.

• Sözlerine Kulak Ver: "Seni seviyorum" kelimesini telaffuz etmese bile, bir kız seni sevdiğini ima edebilir. "Seni özledim" veya "Görüşmeyi dört gözle bekliyorum" gibi ifadeler, duygularına dair ipuçları verebilir.

• Sürekli İletişim Kurma İsteği: Bir kız senden hoşlanıyorsa, seninle iletişim kurmak için fırsatlar yaratacaktır. Uzun mesajlar gönderebilir, aramalar yapabilir veya sosyal medyada etkileşime geçebilir.

• Özel İlgi Göstermesi: Bir kız senden hoşlanıyorsa, sana özel ilgi gösterecektir. Hobilerini sorabilir, fikirlerine değer verebilir ve senin hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyebilir.

• Seninle Zaman Geçirmek İstemesi: Bir kız senden hoşlanıyorsa, seninle zaman geçirmek isteyecektir. Sinemaya gitmek, kahve içmek veya sadece sohbet etmek için davetler alabilir.

• Seni Desteklemesi: Bir kız senden hoşlanıyorsa, seni destekleyecektir. Hedeflerine ulaşmana yardımcı olmaya çalışır, başarılarını kutlar ve zor zamanlarda yanında olur.

• Arkadaşlarına ve Ailesine Bahsetmesi: Bir kız senden hoşlanıyorsa, arkadaşlarına ve ailesine senden bahsetmesi muhtemeldir. Bu, seninle ilgili olumlu görüşlerini paylaştığını ve seni hayatının bir parçası olarak gördüğünü gösterir.

• Sana "Seni İstiyorum" Demesi: Bir kız seni istiyorum diyorsa, duygularının ciddi olduğu açıktır. Bu ifadenin doğrudan ve açık olması, sana karşı romantik hisleri olduğunu doğrular.

Ancak, "durduk yere seni seviyorum" diyen kızların niyetlerini dikkatlice değerlendirmek önemlidir. Bu, ani bir itiraf olabilir veya samimiyetsiz olabilir. Bir kızın gerçek duygularını anlamak için zaman ayırmak ve yukarıda belirtilen diğer ipuçlarını göz önünde bulundurmak en iyisidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Senin için ailesine rest çekiyorsa seviyordur.Ama ailemin sözünden çıkmam diyorsa vay haline.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

Senin için ailesine rest çekiyorsa seviyordur.Ama ailemin sözünden çıkmam diyorsa vay haline.

Bu tespit çok doğru.

Bir de şey var benim tespit ettiğim, sevmeyen kız genelde bir sürü bahane üretir, bir kız arkadaşlarını sizin için ekiyorsa o da sizi seviyordur, yani ben genelde böyle görüyorum çevremden ki benim açımdan da böyle, sevmediğim ve eğlenmek için takıldığım birisi için asla kahvedeki batak masamdan kalkmam yani
  • quote:

Senin için ailesine rest çekiyorsa seviyordur.Ama ailemin sözünden çıkmam diyorsa vay haline.

YA AİLESİNDEN NEFRET EDİYOR İSE? SENİ ONLARDAN KAÇIŞ OLARAK GÖRÜYOR İSE?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berny49

quote:

Olabilir.

Bu arada sevip sevmediğini anlayabileceğim bir kız arkadaşım yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

Orijinalden alıntı: berny49

quote:

Olabilir.

Bu arada sevip sevmediğini anlayabileceğim bir kız arkadaşım yok.

Alıntıları Göster
    Sevdiği kişi için ailesine rest çekiyorsa, o kişidn bir cacık olmaz. Birde bunu bir erkek yapıyorsa onada erkek demem ben. Ailesini saydıracak, sevdirecek, onun ailesinide sayacak sevecek yoksa olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Athelstan

Sevdiği kişi için ailesine rest çekiyorsa, o kişidn bir cacık olmaz. Birde bunu bir erkek yapıyorsa onada erkek demem ben. Ailesini saydıracak, sevdirecek, onun ailesinide sayacak sevecek yoksa olmaz.

Alıntıları Göster
    sevgi kelimesi o kadar basitleştiki kimin kimi sevdiği artık belli değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: iktyas

sevgi kelimesi o kadar basitleştiki kimin kimi sevdiği artık belli değil.

Alıntıları Göster
    gözler kalbin aynasıdır demiş emel sayın..

birisinin seni sevip sevmediği bakışlarından ve utangaç tavırlarından çok rahat anlayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

2- Sevgiye ihtiyac duyduklari anda. Bir kiz size durduk yere "Seni seviyorum" derse sizden onay almak istedikleri icindir. "Ben de seni seviyorum" demenizi bekler. Isterseniz karsilik vermeyin ve ne olacagini gorun.

sevgiye ihtiyaç duyduğu için sizinle konuştuğunu anlarsanız yol verin benden tavsiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

1- Refleks olarak. Maddi veya manevi istediği hediyeyi aldığınız zaman "seni seviyorum" diyerek boynunuza atlamalari tamamen reflekstir. Mahallenizdeki Haydar abiniz size İphone 4S alsa siz de "Seni seviyorum haydar abi" diyerek boynuna atlarsiniz.

Merhaba dostum, benzer bir konuda yeniden karşılaştık
    İlk 2 maddenin altına doğrudan imzamı atıp bir kaç ekleme yapmak istiyorum;

Fedakarlığı sevginin emaresi olarak betimlemişsin fakat bazen kadınlar/kızlar kazanmak için ciddi fedakarlıklar yapabilirler, peki neyi, kazanmak için..? Tabii ki karşı tarafın güvenini... Bu yüzden bana göre basit fedakarlıklar ile sevginin sağlaması yapılmaz.
    Bence sevgi çok büyük zorluklarla yüzleştiğinizde ayakta kalabiliyorsa gerçektir. Allah kimseyi çok büyük sınavlara tabii tutmasın. Fakat unutmayalım ki her şey insanlar içindir; hastalık, parasızlık, işsizlik, başının derde girmesi, bir yakını kaybetmek, bunalımda olmak vs... Bu durumlardan biri ya da bir kaçı ile karşı karşıya kaldığında sevdiğin yanındaysa, sevgisinden şüpe etme...

• Anlayamazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

Anlayamazsın.

malesef doğru
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avatar

quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

Anlayamazsın.

malesef doğru

Alıntıları Göster
    Anlarsın. Laf olsun diye söylemiyorum. Beden dilini öğrenmek ve insan psikolojisini bilmek gerekir.

"İŞİNİN USTASI KADINLAR

Kadınlar ise flört sırasında beden dilini kullanmakta çok daha usta. İzgören'e göre, erkeğin ilgisini çekmek isteyen kadın, bir dizi harekete başvurabiliyor. Örneğin, başını hafifçe savurarak, saçlarını omuzlarından geriye atıyor ya da erkeğe bileklerinin içyüzeyindeki düzgün yumuşak teni ve avuçlarını gösteriyor. Erkeğe uzun uzun bakmaktan çekinmeyen kadın, karşı tarafa bilinçli olarak yakalandığı anda gözlerini hemen başka bir yöne kaydırıyor. Sözel iletişim başladığında ise, kadınlar, omuzlarını hafifçe yukarı kaldırarak konuşmayı tercih ediyor ve cinsel arzularını anlatıyorlar.

Kadınların flört ettiklerini anlatan temel üç pozisyonsa, tek bacağını altına almak, ayakkabıyla oynamak ya da ayağı ayakkabına sokup çıkarmak ve bacaklarını dolayarak oturmak, ki bu pozisyon birçok erkek tarafından son derece etkileyici bulunuyor. Tabii, bütün bu hareketler, kırmızı bir ruj ve Marliyn Monroe'nun ünlü ‘‘bed room voice’’ yani ‘‘yatak odası sesini’’ kullanılması ile ciddi şekilde ‘öldürücü’ olabiliyor.

Karşınızdakini tanıyın

İnsanlar son derece profesyonel yalanlar söyleyebilirler. Ancak bedenleri üzerinde tam hakimiyet kuramayanlar, -ki bu büyük bir çoğunluk için geçerlidir- gerçeği maskeleyemezler. İşte gerçek duyguların bedendeki yansımalarına birkaç örnek:

İLGİLİ: Sandalyenin ucuna oturan, vücudu öne eğik, başı yan tarafa kaykılmış olan, eliyle başını ya da çenesini destekleyen.

HAZIRLIKLI: Ellerini kalçasında tutan, kontrat imzalamaya hazırmış gibi sandalyenin ucunda oturan.

SALDIRGAN: Ellerini kalçalarının üstüne koyan, duvara eliyle yaslanan, karşısındaki kişiye çok yaklaşan, işaret parmağını sallayan, gözlüklerinin üzerinden bakarak konuşan.

GÜVEN ARAYAN: Elleri kavuşmuş, başparmaklarını sürten, kalem çiğneyen, tırnaklarını yiyen, başparmaklarını emen.

HAYAL KIRIKLIĞI YAŞAYAN: Yeri ayağı ile döven, kafasına hafifçe vuran, kısa nefesler alıp veren, bir yere vurarak elleriyle ritm tutan.

GÜVENLİ: Uzun süreli göz temaslarında bulunan, ellerini arkasında birleştirilmiş, çenesini önde tutan, sigarasını havaya doğru üfleyen.

HAK İDDİA EDEN: Ayaklarını masanın üstüne koyan, kişisel eşyalarını koltuklara yayan, ellerini başının arkasında birleştirerek koltuğa oturan.

SİNİRLİ: Boğazını temizleyen, ıslık çalan, sigarayı kültablasında yanık unutan, ellerini ağzının hizasında tutarak konuşan, sandalyesinde devamlı kıpırdanan, cebindeki bozukluları karıştırıp onlarla ses çıkaran, avuç içlerini kıyafetlerine sürten. "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHzgn -- 8 Şubat 2012; 22:10:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DHzgn

Anlarsın. Laf olsun diye söylemiyorum. Beden dilini öğrenmek ve insan psikolojisini bilmek gerekir.

"İŞİNİN USTASI KADINLAR

Kadınlar ise flört sırasında beden dilini kullanmakta çok daha usta. İzgören'e göre, erkeğin ilgisini çekmek isteyen kadın, bir dizi harekete başvurabiliyor. Örneğin, başını hafifçe savurarak, saçlarını omuzlarından geriye atıyor ya da erkeğe bileklerinin içyüzeyindeki düzgün yumuşak teni ve avuçlarını gösteriyor. Erkeğe uzun uzun bakmaktan çekinmeyen kadın, karşı tarafa bilinçli olarak yakalandığı anda gözlerini hemen başka bir yöne kaydırıyor. Sözel iletişim başladığında ise, kadınlar, omuzlarını hafifçe yukarı kaldırarak konuşmayı tercih ediyor ve cinsel arzularını anlatıyorlar.

Kadınların flört ettiklerini anlatan temel üç pozisyonsa, tek bacağını altına almak, ayakkabıyla oynamak ya da ayağı ayakkabına sokup çıkarmak ve bacaklarını dolayarak oturmak, ki bu pozisyon birçok erkek tarafından son derece etkileyici bulunuyor. Tabii, bütün bu hareketler, kırmızı bir ruj ve Marliyn Monroe'nun ünlü ‘‘bed room voice’’ yani ‘‘yatak odası sesini’’ kullanılması ile ciddi şekilde ‘öldürücü’ olabiliyor.

Karşınızdakini tanıyın

İnsanlar son derece profesyonel yalanlar söyleyebilirler. Ancak bedenleri üzerinde tam hakimiyet kuramayanlar, -ki bu büyük bir çoğunluk için geçerlidir- gerçeği maskeleyemezler. İşte gerçek duyguların bedendeki yansımalarına birkaç örnek:

İLGİLİ: Sandalyenin ucuna oturan, vücudu öne eğik, başı yan tarafa kaykılmış olan, eliyle başını ya da çenesini destekleyen.

HAZIRLIKLI: Ellerini kalçasında tutan, kontrat imzalamaya hazırmış gibi sandalyenin ucunda oturan.

SALDIRGAN: Ellerini kalçalarının üstüne koyan, duvara eliyle yaslanan, karşısındaki kişiye çok yaklaşan, işaret parmağını sallayan, gözlüklerinin üzerinden bakarak konuşan.

GÜVEN ARAYAN: Elleri kavuşmuş, başparmaklarını sürten, kalem çiğneyen, tırnaklarını yiyen, başparmaklarını emen.

HAYAL KIRIKLIĞI YAŞAYAN: Yeri ayağı ile döven, kafasına hafifçe vuran, kısa nefesler alıp veren, bir yere vurarak elleriyle ritm tutan.

GÜVENLİ: Uzun süreli göz temaslarında bulunan, ellerini arkasında birleştirilmiş, çenesini önde tutan, sigarasını havaya doğru üfleyen.

HAK İDDİA EDEN: Ayaklarını masanın üstüne koyan, kişisel eşyalarını koltuklara yayan, ellerini başının arkasında birleştirerek koltuğa oturan.

SİNİRLİ: Boğazını temizleyen, ıslık çalan, sigarayı kültablasında yanık unutan, ellerini ağzının hizasında tutarak konuşan, sandalyesinde devamlı kıpırdanan, cebindeki bozukluları karıştırıp onlarla ses çıkaran, avuç içlerini kıyafetlerine sürten. "

Alıntıları Göster
    kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum: hiçbir şekilde anlayamazsınız.

artık arkadaş olarak devam edemeyeceğimizi hissettirdiğim,tamamen görüşmeyi kestiğim,bunun sonucunda 1 hafta boyunca arayan,seni çok özledim yarın buluşalım ,hafta sonu birlikte bişeyler yapalım, diyen 4 yıldır peşinde koştuğum, sonunda çıkmaya başladığım, çıkmaya başladıktan 5 gün sonra "çok özür dilerim ama başka biri var" diye özel mesaj atan bir kız arkadaşım oldu.

daha ne olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avatarlamaca -- 9 Şubat 2012; 1:51:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Diamantes

Kızın ailesi seni istemiyorsa kızını varlıklı zengın bırıne vermek ıstıyorsa ve kız buna sessiz kalıyorsa !!!
  • Mesajim bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj batuhan

Mesajim bulunsun
    direk anlarsın. kız sürekli sna bakıyosa :D bi tane tip vardı okulda bizim diğer kızlar saymış tüm ders boyunca 74 defa bakmış bana :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: carteleren

direk anlarsın. kız sürekli sna bakıyosa :D bi tane tip vardı okulda bizim diğer kızlar saymış tüm ders boyunca 74 defa bakmış bana :D

Burada bahsedilen kiz, arkadas degil sevgili de olabilir.
  • bugüne kadar ki izlenimlerim sevdiği kişinin yanında çocuksu hareketler yapmaları
  • quote:

Orijinalden alıntı: HCalifornia

bugüne kadar ki izlenimlerim sevdiği kişinin yanında çocuksu hareketler yapmaları
    Öncelikle arkadaş ile sevgiliyi ayırmak gerekli sanırım

Seni gerçekten seven yeri gelir senin suratına bakmaz ama arkandan hep seni arar

Aşk bir hayat biçimidir

Burada yorum yapılacak kadar kolay değil

Sevmenin insana verdiği reaksiyon farklı olabiliyor

Ama en önemlisi gözlerdir

Sevebilen anlar sevemeyen bön bön bakar
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.