Şimdi Ara

Bir kızın sizi sevdiğini nasıl anlarsınız ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
4
Favori
39.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kızlar sevdiği erkeklere bakarken istemsiz olarak gözlerini (şaşırmış gibi) daha fazla açarlar. bu bir çeşit refleks gibi birşeydir. ayrıca ne tarafı doğru dönerse dönsünler vücutları (bilhassa bacakları) istemsiz olarak sevdikleri adama doğru yönelir. tabi birkaç dakika içinde olur. yavaş yavaş, aniden değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avatarlamaca

kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum: hiçbir şekilde anlayamazsınız.

artık arkadaş olarak devam edemeyeceğimizi hissettirdiğim,tamamen görüşmeyi kestiğim,bunun sonucunda 1 hafta boyunca arayan,seni çok özledim yarın buluşalım ,hafta sonu birlikte bişeyler yapalım, diyen 4 yıldır peşinde koştuğum, sonunda çıkmaya başladığım, çıkmaya başladıktan 5 gün sonra "çok özür dilerim ama başka biri var" diye özel mesaj atan bir kız arkadaşım oldu.

daha ne olsun.

Üzüldüm.

• quote:

artık arkadaş olarak devam edemeyeceğimizi hissettirdiğim,tamamen görüşmeyi kestiğim,bunun sonucunda 1 hafta boyunca arayan,seni çok özledim yarın buluşalım ,hafta sonu birlikte bişeyler yapalım, diyen 4 yıldır peşinde koştuğum, sonunda çıkmaya başladığım, çıkmaya başladıktan 5 gün sonra "çok özür dilerim ama başka biri var" diye özel mesaj atan bir kız arkadaşım oldu.

daha ne olsun.

• anlayamazsınız. eskıden olsa beden dılı teknıklerı ıse yarıyordu. ama artık oyle degıl. bızlerın okudugu o sacıyla oynadı, suh baktı gıbı teknıklerı kızlar da okuyor. artık kımse kolay acık vermıyor bu nedenle. hatta kızlar beden dılı gıbı kıtapları daha fazla okuyor.

en guzel yontem anlayamayacagınızı kabul edıp ona gore hareket etmek. sız elmayı sevıyorsunuz dıye elmanın da sızı sevmesı gerekmez mantıgı ıle hareket edın. hoslanıyorsanız ve kız da kabul etmısse gunu yasayın cok da sorgulamayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: urugakhina

anlayamazsınız. eskıden olsa beden dılı teknıklerı ıse yarıyordu. ama artık oyle degıl. bızlerın okudugu o sacıyla oynadı, suh baktı gıbı teknıklerı kızlar da okuyor. artık kımse kolay acık vermıyor bu nedenle. hatta kızlar beden dılı gıbı kıtapları daha fazla okuyor.

en guzel yontem anlayamayacagınızı kabul edıp ona gore hareket etmek. sız elmayı sevıyorsunuz dıye elmanın da sızı sevmesı gerekmez mantıgı ıle hareket edın. hoslanıyorsanız ve kız da kabul etmısse gunu yasayın cok da sorgulamayın.

Zaten o beden dili bizim toplumumuza ait degildir. Bir takim arastirmacilar beden dilini yabanci ulkelerde gozlemlemis ve kitaplar yazmis. Daha sonra o kitaplar Türkce'ye cevrilmis. Bazi kendini akilli sanan adamlar da ( Tabi bunlar Türk) para kazanmak icin o kitaplarin benzerini yazmislardir.

Kisacasi o kitaplarin hepsinin bos oldugunu ben ezelden beri biliyordum, ve hakli ciktim. Bos oldugu kanitlandi. Yani bir insanin elinden kolundan anlayamazsiniz ne mal oldugunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

quote:

Orijinalden alıntı: urugakhina

anlayamazsınız. eskıden olsa beden dılı teknıklerı ıse yarıyordu. ama artık oyle degıl. bızlerın okudugu o sacıyla oynadı, suh baktı gıbı teknıklerı kızlar da okuyor. artık kımse kolay acık vermıyor bu nedenle. hatta kızlar beden dılı gıbı kıtapları daha fazla okuyor.

Zaten o beden dili bizim toplumumuza ait degildir. Bir takim arastirmacilar beden dilini yabanci ulkelerde gozlemlemis ve kitaplar yazmis. Daha sonra o kitaplar Türkce'ye cevrilmis. Bazi kendini akilli sanan adamlar da ( Tabi bunlar Türk) para kazanmak icin o kitaplarin benzerini yazmislardir.

Kisacasi o kitaplarin hepsinin bos oldugunu ben ezelden beri biliyordum, ve hakli ciktim. Bos oldugu kanitlandi. Yani bir insanin elinden kolundan anlayamazsiniz ne mal oldugunu.

kesinlikle doğru. adamlar hatun saçıyla oynuyorsa kesin hoslanıyordur diyor mesela. ama bu onların kültürü için geçerli oluyor genelde. lakin ne yazık ki bizim ülkede de pek çok insan onları okuyup gerçek olduğunu sanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Peki bir kizin sevdigini anlamanin yolu yok mu ? Var tabii. Fedakarlik. Sizin icin yaptigi fedakarliklar sevgisinin bir ölcütüdür.

"Ayrilik" kelimesini kullanmaz seven bir kiz. O kelimeyi unutur sizi sevdigi anda.

Hayallerine seni de katar. Senden ayri bir yol cizmez kendine.

Bu ve bunun gibi seylere önem verin dostlar. Asla kelime oyunlarina gelmeyin.

kızlar sevdiği erkeklere bakarken istemsiz olarak gözlerini (şaşırmış gibi) daha fazla açarlar. bu bir çeşit refleks gibi birşeydir. ayrıca ne tarafı doğru dönerse dönsünler vücutları (bilhassa bacakları) istemsiz olarak sevdikleri adama doğru yönelir. tabi birkaç dakika içinde olur. yavaş yavaş, aniden değil

.biraz olsun karşıdakinin sevgisi için ipucu verebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hackrock66 -- 13 Şubat 2012; 19:14:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Riobolt

quote:

daha ne olsun.

Üzüldüm.

başka birine aşık olana kadar onu düşünmek zorunda olmam çok üzücü. kahrediyor adamı. okulda hergün yüzyüzeyiz karşı sınıfta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avatarlamaca -- 14 Şubat 2012; 16:20:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rsy10

quote:

daha ne olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: iktyas

sevgi kelimesi o kadar basitleştiki kimin kimi sevdiği artık belli değil.

+1
  • Kadınlar sevecekleri insanı doğururlar. Bunu hiç unutma arkadaşım.Yani doğacak çocuklarına aşıktır. Kadınlar erkek gibi sevgi ve bağlılık duygularına sahip değildir. Sen onların hayatlarından bir çarksındır. Eğer herşey rayındaysa sorun yoktur. Menfaatleri varsa senin üzerinde seni "seviyordur". Kadınları mutlu etmeye sakın çalışmayın çünkü tarihte kmse böyle birşeyi başarabilmiş değil. Onu mutlu ettiğiniz kadar üzün de çünkü kadınlar alışverişi çok sever. Sizi elde ettiğini hissettiğini an kendi yeni bir elbise almak için dışarıya çıkar. Lafın kısası kadınlara asla güvenmeyin kadınlar gerçekten de isterseler kolayca, bir şeytana dönüşebilirler
  • ne gibi fedakarlıklar hocam?
  • aslında biraz sabretseniz
  • Aşk bir dengesizlik hali, anlaşılmıyor be kardeş!
  • quote:

Orijinalden alıntı: EndlessPowerr

Kadınlar sevecekleri insanı doğururlar. Bunu hiç unutma arkadaşım.Yani doğacak çocuklarına aşıktır. Kadınlar erkek gibi sevgi ve bağlılık duygularına sahip değildir. Sen onların hayatlarından bir çarksındır. Eğer herşey rayındaysa sorun yoktur. Menfaatleri varsa senin üzerinde seni "seviyordur". Kadınları mutlu etmeye sakın çalışmayın çünkü tarihte kmse böyle birşeyi başarabilmiş değil. Onu mutlu ettiğiniz kadar üzün de çünkü kadınlar alışverişi çok sever. Sizi elde ettiğini hissettiğini an kendi yeni bir elbise almak için dışarıya çıkar. Lafın kısası kadınlara asla güvenmeyin kadınlar gerçekten de isterseler kolayca, bir şeytana dönüşebilirler

Kadınlar erkek gibi sevgi ve bağlılık duygularına sahip değil mi?? OHA. Gözü sürekli farklı kadınlarda olan kim?? Salladın resmen. Hiç bi insana güvenemezsin kadınlara özgü değil bu.
    ama ilk mesaj ve gözler konusuna sonuna kadar katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: nazsensay

quote:

Kadınlar sevecekleri insanı doğururlar. Bunu hiç unutma arkadaşım.Yani doğacak çocuklarına aşıktır. Kadınlar erkek gibi sevgi ve bağlılık duygularına sahip değildir. Sen onların hayatlarından bir çarksındır. Eğer herşey rayındaysa sorun yoktur. Menfaatleri varsa senin üzerinde seni "seviyordur". Kadınları mutlu etmeye sakın çalışmayın çünkü tarihte kmse böyle birşeyi başarabilmiş değil. Onu mutlu ettiğiniz kadar üzün de çünkü kadınlar alışverişi çok sever. Sizi elde ettiğini hissettiğini an kendi yeni bir elbise almak için dışarıya çıkar. Lafın kısası kadınlara asla güvenmeyin kadınlar gerçekten de isterseler kolayca, bir şeytana dönüşebilirler

Kadınlar erkek gibi sevgi ve bağlılık duygularına sahip değil mi?? OHA. Gözü sürekli farklı kadınlarda olan kim?? Salladın resmen. Hiç bi insana güvenemezsin kadınlara özgü değil bu.

tabiki değil. kadınlara aşkı tanımla diye sorsan alacağın cevap benim için yapılan fedakarlıklar diye tanımlar.Bunda bile kendine ait çıkarımlar var. Erkekse bunu tanımlayamaz, aşıksındır bu kadardır.Hiçbir erkek bir kadını bir erkekle aldatamayacağına göre aldatan veya aldatılan erkek ve kadın sayısı eşit oluyor burası önemli. Bu arada salaldın demişsin de burada tombala oynamıyoruz, sallanacak birşey görmedim henüz

• quote:

Orijinalden alıntı: Diamantes

Sevdiği kişi için ailesine rest çekiyorsa, o kişidn bir cacık olmaz. Birde bunu bir erkek yapıyorsa onada erkek demem ben. Ailesini saydıracak, sevdirecek, onun ailesinide sayacak sevecek yoksa olmaz.

Katılıyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nazsensay

quote:

tabiki değil. kadınlara aşkı tanımla diye sorsan alacağın cevap benim için yapılan fedakarlıklar diye tanımlar.Bunda bile kendine ait çıkarımlar var. Erkekse bunu tanımlayamaz, aşıksındır bu kadardır.Hiçbir erkek bir kadını bir erkekle aldatamayacağına göre aldatan veya aldatılan erkek ve kadın sayısı eşit oluyor burası önemli. Bu arada salaldın demişsin de burada tombala oynamıyoruz, sallanacak birşey görmedim henüz

Bağlılık duygusu hiç bir erkekte kadındaki kadar bulunmaz.
    Hiç öyle bişey dicek birini tanımadım ama bu kişiden kişiye çok değişken bişey.
    Erkeklerin tanımlayamaması umursamazlığından düşünmeye üşenmesinden olur düşünse davranışları gülüşü sevgisi vs çıkar bişeyler

• Sevgili ile aile arasindaki tercihten bir sonuc cikarmak cok mantıklı degil bence.
    4 yildir sevdigim insani ailem istemeseydi onlari ikna etmeye calisirdim, istemedikleri huylarini yada sorunu tartisir ve cozmeye calisirdim. Ama ailem, hatta annem yada babamdan sadece birisi "istemem" dedikten sonra ve ikna yolunu kapattiktan sonra kizla irtibatimi uslubumla keserdim.
    Yasim da 26 üstelik, Aile ile sevgili kiyaslanamaz bence. Her şekilde aile ter ih edilmeli, aksini secmeyene de "adam degilsin vs" demem, benim buyudugum yerde sevgi kolay kolay ifade edilmez, ama sevilen kendini bilir. Bu da siirsel bi soz olarak burada kalsin ^_^

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.