Şimdi Ara

Bir kızın sizi sevdiğini nasıl anlarsınız ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
4
Favori
39.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

Senin için ailesine rest çekiyorsa seviyordur.Ama ailemin sözünden çıkmam diyorsa vay haline.

• peki hacı sevgilin olmayan bir kızın seni sevip sevmediğini anlamanın yolları nelerdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: EndlessPowerr

Kadınlar sevecekleri insanı doğururlar. Bunu hiç unutma arkadaşım.Yani doğacak çocuklarına aşıktır. Kadınlar erkek gibi sevgi ve bağlılık duygularına sahip değildir. Sen onların hayatlarından bir çarksındır. Eğer herşey rayındaysa sorun yoktur. Menfaatleri varsa senin üzerinde seni "seviyordur". Kadınları mutlu etmeye sakın çalışmayın çünkü tarihte kmse böyle birşeyi başarabilmiş değil. Onu mutlu ettiğiniz kadar üzün de çünkü kadınlar alışverişi çok sever. Sizi elde ettiğini hissettiğini an kendi yeni bir elbise almak için dışarıya çıkar. Lafın kısası kadınlara asla güvenmeyin kadınlar gerçekten de isterseler kolayca, bir şeytana dönüşebilirler

İmza:yokX2
  • hissedersin en kolay cevap bu
  • Beyler hiç görmediği, sadece telefon-face aracılıpıyla görüşebildiği birine seni seviyorum, seninle sonsuza kadar yaşarım diyen bir kız duygularında ne kadar samimi olabilir? Buradan çok basit geliyor ama mantıklı yorumlar olursa sevinirim.
  • Sıradan bir kızın değil; kendi sevgilinin bile seni gerçekten sevip sevmediğini anlayamazsın.
  • anlamazsın hissedersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobra 2

Beyler hiç görmediği, sadece telefon-face aracılıpıyla görüşebildiği birine seni seviyorum, seninle sonsuza kadar yaşarım diyen bir kız duygularında ne kadar samimi olabilir? Buradan çok basit geliyor ama mantıklı yorumlar olursa sevinirim.

Dostum Sanaldan biriyle tanıştıysan Hemen unut %90 Faketir Fake olmasada Duyguları Fake tir . Kesinlikle samimi değildir belki küçük bir hoşlanma olabilir konuşmalarınız aracılığıyla ancak Kesinlikle ciddiye gitmesin bu mesele :) Gerçek birisini bul kendine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr_Slayer

quote:

Beyler hiç görmediği, sadece telefon-face aracılıpıyla görüşebildiği birine seni seviyorum, seninle sonsuza kadar yaşarım diyen bir kız duygularında ne kadar samimi olabilir? Buradan çok basit geliyor ama mantıklı yorumlar olursa sevinirim.

Dostum Sanaldan biriyle tanıştıysan Hemen unut %90 Faketir Fake olmasada Duyguları Fake tir . Kesinlikle samimi değildir belki küçük bir hoşlanma olabilir konuşmalarınız aracılığıyla ancak Kesinlikle ciddiye gitmesin bu mesele :) Gerçek birisini bul kendine.

Dostum olay şöyle, kızla kuzen aracılığıyla tanıştık. Ben şakasına laf attım kezene oda ayarlarım dedi. Böyle gelişti. Zaten kızla 30 dk de 30 senedir tanıyor gibi olduk birbirimizi....

• quote:

Orijinalden alıntı: tevez

gözler kalbin aynasıdır demiş emel sayın..

birisinin seni sevip sevmediği bakışlarından ve utangaç tavırlarından çok rahat anlayabilirsin.

Valla gözlerimin içine bakamıyordu göz kaçırıyordu utanıyorum diyordu kızarıyordu bazen bakınca ağlıyordu ayrıldık eski erkek arkadaşını unutamamış ondan öyleymiş bu da boş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nighdoria

quote:

birisinin seni sevip sevmediği bakışlarından ve utangaç tavırlarından çok rahat anlayabilirsin.

Valla gözlerimin içine bakamıyordu göz kaçırıyordu utanıyorum diyordu kızarıyordu bazen bakınca ağlıyordu ayrıldık eski erkek arkadaşını unutamamış ondan öyleymiş bu da boş

bu verdiğiniz engin bilgiler için teşekkür ederiz sayın prof
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nighdoria

quote:

bu verdiğiniz engin bilgiler için teşekkür ederiz sayın prof

Eyvallah panpa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sözler herşeyi gizler ama gözler her zaman özler. Gözlerde bitiyo olay azıcık anlıyorsanız gözlerden anlarsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimseyi yemiyoruz dövmüyoruz sövmüyoruz.

gelsin desin lan hoşlanıyorum senden diye.ne öyle uzaktan bakmak felan?
  • Ele geçirememişse seviyordur. Keşfetmesi için bir şeyler vermelisin ona. Heyecan dediğimiz olay bu olsa gerek. Aşk bir akıştır. An değildir tıpkı zaman gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Kendi tecrübelerime dayanarak bazı seyleri belirtmek istiyorum. Bir kızın "Seni seviyorum" demesi sevdiğini göstermez. Cesur olduğunu gösterir. Kızlar iki sekilde seni seviyorum derler.

1- Refleks olarak. Maddi veya manevi istediği hediyeyi aldığınız zaman "seni seviyorum" diyerek boynunuza atlamalari tamamen reflekstir. Mahallenizdeki Haydar abiniz size İphone 4S alsa siz de "Seni seviyorum haydar abi" diyerek boynuna atlarsiniz.

2- Sevgiye ihtiyac duyduklari anda. Bir kiz size durduk yere "Seni seviyorum" derse sizden onay almak istedikleri icindir. "Ben de seni seviyorum" demenizi bekler. Isterseniz karsilik vermeyin ve ne olacagini gorun.

Peki bir kizin sevdigini anlamanin yolu yok mu ? Var tabii. Fedakarlik. Sizin icin yaptigi fedakarliklar sevgisinin bir ölcütüdür.

"Ayrilik" kelimesini kullanmaz seven bir kiz. O kelimeyi unutur sizi sevdigi anda.

Hayallerine seni de katar. Senden ayri bir yol cizmez kendine.

Bu ve bunun gibi seylere önem verin dostlar. Asla kelime oyunlarina gelmeyin.

Sevmek lafta değil icraatta olur kısaca.Aslında erkeklerde yapmıyor değil aynı şeyi.Bu arada misal sevgilin var , hemcinsin biriyle dışarı çıkıyor başbaşalar.Nasıl karşılarsın ? Bence bu tür durumlarda 2 tarafta temkinli olmalı veya dışarı çıkıyorsa sevgilisinide çağırmalı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr_Slayer

quote:

Dostum olay şöyle, kızla kuzen aracılığıyla tanıştık. Ben şakasına laf attım kezene oda ayarlarım dedi. Böyle gelişti. Zaten kızla 30 dk de 30 senedir tanıyor gibi olduk birbirimizi....

Başkan o zaman yapacağın şey reel de bir tanış kızla Kişiliğini anla Eğer hoşlanırsan Çıkarsınız :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.