< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crealog -- 1 Şubat 2019; 2:39:23 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crealog -- 1 Şubat 2019; 2:39:23 > |
şöyle söyliyim usko'da 2004-2009 yılları arası elle 80'e kasmis biriyim. su zamanin oyuncularının %&95'i bunu yapabilcegine inanmıyorum :) yaklasik 10 yıldır oyunu bir kere bile acmadim hep eski güzel anılarla kalsın istedim. su an ki oyuncuların benim tahminime göre %98'i nerdeyse benim 10 yıl önce taktigim itemleri su an takiyorlardir xigenonda beni bilen bilir zaten fazla detaya girmeyecegim. bu sene oyuna tekrar bi hevesle baslayayim dedim tamam tl yatiririz zamanında da yatırıyorduk ama inan böyle değildi. bazı kesim oyunu resmen iş odağı yapmış kendine (bu kesim bütün gün pc başında oturup para kazanmaya çalışan tayfa) ve oyunu ciddi anlamda bir ticaret pazarına dönüştürmüşler. o zamandan bu zamana bakarsak sanirim tek + sı dupe koxp vb. gibi illegal yöntemlerin olmaması diyebilirim. ama oyunun resmen keyfi zevki kaçmış. 4 günde 80 level olabiliyorsun binlerce tl yatirip char dizebiliyorsun bunlar tamamen sacmalık. bu oyunu güzelleştiren çok farklı etkenler vardı. sabahlara kadar paramunn brahman slotlarında dönen muhabetleri hiçbirşetye değişmezdim. bu yeni serveralrla birlikte tekrar bir döneyim dedim keşke dönmez olaydım. 250k için birbirine yalvarıyor insanlar yardımlaşma falan 0. farm slotlarına belli clanlar çökmüş oyunu ticarete dökmüşler. 2 gün oynadım hemen oyunu sildim çünkü haklıydım bizim gibi adamlarin iteme ihtiyacı yok anlamdıkları şey bu. biz itemi her zaman bir şekilde yaparız önemli olan clan içinde ki dostluk ve yardımlaşmaydı artık o da kalmamış. xigenon'da beni bilen bilir karakterime yaklasik 5 yil da en fazla 2 vea 3 bin tl para yatirmisimdir ama ustum full 9 du. neden cunku sabahlara kadar isilion keserdik clanca ve paylasirdik droplari. 10 yıl aradan sonra su 2gun bu oyunu actim ya kendime kızıyorum resmen. mss nedir ya? bu oyunun asıl zevki boss kovalamaktır. onun bile icine etmisler. birakin arkadaslar oynmaayin bu oyunu gidin pvp falan oynayin illa ko oynucaksanız. 10 yıl sonra oyuna 2 gün girdim bir 10 yıl daha girmem herhalde:)
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crealog -- 5 Şubat 2019; 18:58:45 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|