Şimdi Ara

Bir laptop tavsiyeside bana...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En fazla 1500 ytl ye bir laptop arıyorum.oyun oynanılmayacak..ama vista aero için iyi bir ekran kartına sahip olacak.sanırım ekran kartları oyun için ayrı grafik için ayrı üretiliyor..işte bana grafik için iyi olan bir ekran kartı lazım..Ben araştırdım biraz istediğim fiyata 8400 GS li ekran kartları var.bu kartın vista aero puanı 3.0..benim ati 200m ile aynı..oyun performansını bilmiyorum..yani oyun için olmayacak ama vistada rahat olcak..Datron gibi marklar önermeyin..acer,asus,hp,toshiba olabilir..şimdiden teşekkürler.

• Acer 5720 serisi modellerine bir bak derim.8400 ekran kartı fena değildir.Paylaşımsız ve directx 10 desteklidir.Senin programların üstesinden gelebilir kanısındayım.Yine de iyi araştrn
  • ama dediğim gibi benim 1 sene önce aldıgım ati 1100 ile aynı puanı var..o yüzden istemiyorum pek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masiva -- 28 Kasım 2007; 2:01:57 >
  • hadi ya yokmu bir önerisi olan?
  • AERO efektini onboard x3100 kartta cok rahat acıyor, Aero icin kartın desteklemesi yeterli

Oyun icin istemiyorsun o nedenle 8400 fazlasıyla isini gorur

bende dun lg-r405 aldım ondada 8400gs var
  • iyide 2 bin ytl o alet..ben 1500 e kadar dedim..zaten 2 bin ytl verecek olsam 8400 falan almam direk 8600 GT alırım..
  • Ben dun VATAN'dan kampanyalı almıstım 1539ytl'e

Aklım orada kalmıs kusura kalma(;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 28 Kasım 2007; 18:47:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iyi almışsın o zaman..bende olsam o fiyata alırdım yane...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.