Bildirim
Bir Maç Kaç Mb?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Customda dene ping var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Normalde 10 mb civari yiyor ama internetini oyun disinda bircok programin da kullandigini goz onune alarak dikkatli ol. Sen 10mb gidecek sanirsin 300 mb yer. Onu hallederim diyorsan sorun yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
oynayan arkadaşlarım var ama pek sağlıklı sonuçlar alamıyorlar. Gerçi senin tr de oynadığını var sayarsak bunu önemseyeceğini pek sanmıyorum . -
ben yapmıştım onu pc nin diğer tüm internet kullanan şeylerini kapattıgında 20 mb falan yemişti iphone dan oynamıştım interneti baya hızlıydı o yüzden sıkıntı yaşamamıştım -
25 dakikalık oyun için: 25MB downloaded, 15MB uploaded -
Hmm.O zaman bu gece ki 250 mb'lik sahur paketinde patchi yaparım.Sonra bayağı bir maç atabilirim sanırım.10-20 mb ise cidden çok iyi.
edit:
quote:
Orijinalden alıntı: Fulctrum
25 dakikalık oyun için: 25MB downloaded, 15MB uploaded
O zaman 40 dakikaya 60 mb gitse.İyi o zaman oynanabilir bir seviyede.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheElite -- 18 Temmuz 2013; 18:39:45 > -
quote:
Orijinalden alıntı: TheElite
Hmm.O zaman bu gece ki 250 mb'lik sahur paketinde patchi yaparım.Sonra bayağı bir maç atabilirim sanırım.10-20 mb ise cidden çok iyi.
edit:
quote:
Orijinalden alıntı: Fulctrum
25 dakikalık oyun için: 25MB downloaded, 15MB uploaded
O zaman 40 dakikaya 60 mb gitse.İyi o zaman oynanabilir bir seviyede.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X