Bir makarnanın CarrefourSA'daki Fiyat Geçmişi Sen makarnasın kendine gel. 3.60 dan 6.85 Fiyata bak. marketkarsilastir.com Nuhun Ankara Makarna Klasik Spaghetti 500 Gr. Fiyatı 8690576029004 Market Fiyatları Karşılaştır https://marketkarsilastir.com/market-4/carrefoursa/8690576029004-nuhun-ankara-makarna-klasik-spaghetti-500-gr |
Bir makarnanın CarrefourSA'daki Fiyat Geçmişi
-
-
-
Makarna lobisinin oyunlarına gelmeyin ey millet!
-
6 ay sonunda %90 zamlanmış. Soran olursa %20 enflasyon var dersiniz.
-
Fiyatı arttıkça insanlar artık ona bakmıyordu. Makarna yalnızdı, makarna üzgündü. Bu içler acısı dram görenlerin içini burkuyordu, gözlerinden birer damla yaş yanaklarına doğru süzülüyordu. Makarna ne yapabilirdi? Bu durum karşısında çaresizce önünden gelip geçen insanlara bakıp iç geçiriyordu; "Neden beni almıyorsunuz neden? Ben size ne yaptım?" diyordu...
-Arkası yarın
-
Bugün pahalı evet ama bu gidişle yakında hiç bulamayacağız...
-
İtalyan lobisi saldırıyor.
İstedikleri kadar saldursınlar
Bizim yerli ve milli mantımız var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
makarna yoksa pasta yesinler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Makarna bulamayan ekmek yesin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Enag %82 demişti, bu makarna %90 zam yemiş, neredeyse tam olarak tutuyor reel veriler, üstelik bu 7 aylık zam. Tüik makarna yemediği için %36'ya dahil etmedi galiba bunu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 7 Ocak 2022; 15:43:8 >
Yazıııııık zavallı makarna kimse onu almıyor çok acıklı bir hikaye
Birazcık ağladım okurken
....
Bu arada bugün a101 markette aldın aldın kampanyası ile oba makarna 4.80 TL
Böyle fırsat kolay kolay gelmez benden uyarması
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Pasta derken hani böyle bahçede yuvarlanırken zevkle tüketilen keklerden demek istedin demi knk
Üstelik bugün A101 de "aldın aldın" kampanyası kapsamında fiyatı sadece 1.95 TL
Bu fırsat kaçmaz len fanatikler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 7 Ocak 2022; 16:46:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
normal marketlerde de böyle. Pastavilla makarna 3.5 oldu, fiyatı geri düşer diye almadım. 4.5 oldu gene düşer dedim. 5.5 oldu şimdi de 7 TL oldu gene almadım
Dış güçler eeeeey makarna sen kimsin yaaaa
@lazer__ İngilizce-Türkçe sözlüğe bakan Kero: İyi de ikisi de aynı şey değil mi???
onlar da bahalanmış
-
Bugün 202li yere gittim baktım muz var , bir demet aldım 5adet muz var , kaç para olabilir ki değil mi? Kasada şok oldum ama belli etmedim Meğer ithal muz muş kilosu 26tl
https://www.a101.com.tr/market/muz-ithal-kg/
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
dont look up
-
Ama asgari ücrete %50 zam yaptı
-
Stoklarda kalmamış
Fiyatı arttıkça insanlar artık ona bakmıyordu. Makarna yalnızdı, makarna üzgündü. Bu içler acısı dram görenlerin içini burkuyordu, gözlerinden birer damla yaş yanaklarına doğru süzülüyordu. Makarna ne yapabilirdi? Bu durum karşısında çaresizce önünden gelip geçen insanlara bakıp iç geçiriyordu; "Neden beni almıyorsunuz neden? Ben size ne yaptım?" diyordu... -Arkası yarın |
Yazıııııık zavallı makarna kimse onu almıyor çok acıklı bir hikaye Birazcık ağladım okurken .... Bu arada bugün a101 markette aldın aldın kampanyası ile oba makarna 4.80 TL Böyle fırsat kolay kolay gelmez benden uyarması |
İtalyan lobisi saldırıyor.
İstedikleri kadar saldursınlar Bizim yerli ve milli mantımız var. |
Makarna bulamayan ekmek yesin.
|
Benzer içerikler
- en cahil ülkeler sıralaması 2024
- verilerimin yurt dışına aktarılmasını kabul ediyorum samsung
- pasaport kayıtlı telefon alınır mı
- başkent inşaat dolandırıcılığı
- savaş çıkarsa banka borçları ne olur
- almanya 16 pro max fiyat
- turkuaz taksi nedir
- amazon prime günleri ne zaman 2024
- 112. kanal aktif etme iphone
- yurtdışından telefon getirmek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X