laptop gibi ama sadece yazı yazmaya yarıyor: yani içinde sadece microsoft word çalışan bir laptop gibi ve yazını bitirince bunu kağıda basabiliyorsun yani dahili bir printera sahip basmadan önce de düzeltme şansına da sahip olmalısın
böyle bir makine var mı? lütfen yardım edin
Printer özelliği olmayan ama çalışmak için özel makinalar olduğunu sanıyorum Apple yapmıştı galiba
bknz...daktilo
quote:
Orjinalden alıntı: gecomert
bknz...daktilo
daktilo diyeceğinizi biliyordum. ama ben yazdırmadan önce düzenleyebilme özelliğinden de bahsetmiştim. daktiloda düzeltmek için daksil gerekiyor. iki saat onunla uğraşamam.
ha sen terminatörden bahsediyosun
quote:
Orjinalden alıntı: ThaiLuNn..
ha sen terminatörden bahsediyosun
ciddi bir soruya neden ısrarla yamuk yumuk cevaplar vermeye devam ediyorsunuz ha? biri sorunun ilk iki cümlesini okur "Hehehöhö şuna bak beeeaa daktiloyu bilemiyööo" gibi bir cevap yazar, biri alır cevabı alıntılayıp güler (msj kasıyor işte) biri "hahhahaha bak şimdi ne dicem: sseen terminatörden bahsediyosuuunn hahahah çok komik oldu be" demeye çalışan bir mesaj atar muhahahah sitesi olmuşsunuz! kalite nerede forum dh nerede!
elektronik daktilolar var. önce yazıp daha sonra yazıcıdan cıktı alır gibi yazıyı basan modelleri mevcut.
bilader kailite den bahsediceksen önce adam gibi bir konu aç ondan sonra gel
bir makina arıyorum diyosun ama makina ne sen bile bilmiyosun önce bi araştır ondan sonra gel konuşalım ok ?
bilgilendirdiğin için sağol crafty25 kardeşim. eğer bu daktiloları üreten güvenilir bir firma biliyordan ismini paylaşabilir misin?
bu arada
ben bir MAKİNE arıyorum MAKİNA değil ben aradığım özellikleri paylaşarak kendime göre bir makinenin araştırmasını yapıyorum, anamızın karnından tüm makineleri biliyor halde doğmadık. araştırıyorum, sonuçta öğreneceğim ayrıca; sen daha MAKİNE demeyi bilmeyen kişi, bana makineyi mi öğreteceksin
ya cevap ver ya da git madem
benim istediğim konuşma şuydu:
yugioh_duelist: şöyle bir makine var mı:
laptop gibi ama sadece yazı yazmaya yarıyor: yani içinde sadece microsoft word çalışan bir laptop gibi ve yazını bitirince bunu kağıda basabiliyorsun yani dahili bir printera sahip basmadan önce de düzeltme şansına da sahip olmalısın
böyle bir makine var mı? lütfen yardım edin
radyasyo_N: Printer özelliği olmayan ama çalışmak için özel makinalar olduğunu sanıyorum Apple yapmıştı galiba
crafty25: elektronik daktilolar var. önce yazıp daha sonra yazıcıdan cıktı alır gibi yazıyı basan modelleri mevcut. yugioh_duelist: cevap verdiğiniz için teşekkürler. crafty25 kardeşim, eğer bahsettiğin daktiloları üreten güvenilir bir firma biliyordan ismini paylaşabilir misin? _____________________________________________________________________________________________
şu an cevap bekliyorum, teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme