Şimdi Ara

Bir Makine Müh. Olarak Hangi Dili Seçmeliyim? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
11.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Kuro no Shinigami

quote:

Orijinalden alıntı: Einheitsfront

quote:

Orijinalden alıntı: Kuro no Shinigami

@onlyone
    Bilgilendirme için çok teşekkür ederim
    Almancayı kesinlikle kafama koydum ve japoncayı da eledim. Sanırım anlatmak istediğiniz mantık bir başı çeken ülkenin dilini öğrenmek bir de pazar olan ülkenin dilini öğrenmek. Tabi ingilizce harici 2 dil öğrenmek de herkesin yapabileceği bir şey değil zaman yaratabileceğimi sanmıyorum
    Sen hangi durumdasın peki dil olarak

@Einheitsfront
    ingilizce okumuyorum bölümü bu çok büyük bir dezavantaj bana
    o sertifika olaylarını ben de duydum araştırcam onları da

%30 ingilizce ise alan derslerin ingilizce.(Statik , termodinamik gibi).Çok sıkıntı değil merak etme.Hatta yüzde yüz olsaydı hocanın dinlediklerinin yarısını anlamazdın.Çok arkadaşım var durumları kötü bu konuda.Sınavlarda ingilizce baya sıkıntı onların.
    Yüzde 30 da en azından ders sonunda Türkçe özet geçiliyor.

cık %30da değil malesef

@Italiano
    almancayı ben de seviyorum gerçi italyancaya da sıcak değilim
    rosetta stone almanca derslerini indirip başlamayı düşünüyorum yavaştan

Neyse meslektaş ben buralardayım sorun varsa sorabilirsin.İleride bir gün karşılaşırız "Makine Mühendisleri Odası" kongrelerinde falan

• İyi bir üni. bitirdiysen ve kocaeli civarındaysan; İngilizce ve japonca
    İyi bir üni. bitirdiysen ve İstanbul içindeysen; İngilizce ve Almanca
    iyi bir üni bitirdiysen ve anadolu'da bir şehirdeysen; sadece ingilizce yeterli
    Dandik bir üni bitirdiysen ve dayın varsa; hiç bir dil bilmesen de olur.
    Dandik bir üni bitirdiysen ve dayın da yoksa; İnglizce, almanca, japonca, rusça öğren anca iş bulursun.
  • italyancayı düşünebilirsin makine alanında almanya kadar olmasada iyilerdir, hem almancadan daha kolaydır.
  • Ben upper seviyede ingilizce biliyorum
    Yıldızda okuduğum için genelde sanayide işin içinde çalışıyoruz, fazla yönetici kademelerde değil
    Zaten öyle işlerde de gözüm yok ben mühendislik yapmanın derdindeyim
    O yüzden okul bitene kadar advance yapsak ingilizceyi 2-3 tane de program öğrensek toparlarız gibime geliyor
    İş hayatında lazım olursa sonradan almanca öğrenirim belki ama şimdilik önceliğimi program öğrenmeye verdim bu dönem repeat den çıkarsam bir dahaki dönem catia kursuna gideceğim, vaktin varsa sana da tavsiye ederim
  • ohh yaa yanlzı değilim. inşaat mühendisliği okuyorum ne öğrensem diye düşünüyoum ama ben sanırım rusça öğreneceğim. uzak doğu ülkeleri türk firmalarına güveniyor ve türklerle anlaşıyor araştırdığıma göre. ben rusçada karar kıldım :) :)

sana gelince fransızca diplomatların dili onu salla, portekizce felan abes kaçar en yakın bence sana göre almanca ama uzak doğu dillerinden de öğrenebilirsin. yerinde olsam çince yada caponca seçerdim...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.