Şimdi Ara

Bir Makine Müh. Olarak Hangi Dili Seçmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
11.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlerde benim en çok işime yarayacak dili öğrenmek istiyorum. Sizce İngilizce'nin yanında bir makine mühendisi hangi dili öğrenmelidir?

• Alamanca veya toton yiyorsa japonca

Anadil kadar İngilizce+Japonca bilen mühendis davar değilse kesin yönetici olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlyone

Alamanca veya toton yiyorsa japonca

Katılıyorum
  • quote:

animelerden japoncaya kulak aşinalığım var ama iş yazıya gelince çok zor olur sanıyorum

almancayı çok söylüyolar peki nedir bu almancanın önemi makinede?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuro no Shinigami

quote:

animelerden japoncaya kulak aşinalığım var ama iş yazıya gelince çok zor olur sanıyorum

Almanca çok iyi olur kanımca; otomotiv sektöründe ilerdeler, diğer makine alanları da hemen hemen öyle

• quote:

AYNEN
  • Almanca bilirsen işin garanti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • almancayı da hiç sevmiyorum açıkçası.
    sevmediğim bir dili öğrenmek de istemiyorum ama yapcak bir şey yok demekki
  • quote:

Orijinalden alıntı: RequiemDH

quote:

Katılıyorum

+1

ama bence sen ispanyolca ve rusça öğren, iş bulurken bir rakibim baştan elenmiş olur
  • Almanca.Sanayide çok iyi.Büyük markaları var.Türkiyede ticaret hacmi olarak 1.Kesinlikle Almanca
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuro no Shinigami

quote:

Latin harfleri ilede japonca yazılabiliniyor.Aynen yunanca ve sırpça gibi.Yani ilgin var ise alfabeden kormana gerek yok tek sorun sözlük kısmında olur oda o kadar sorun yaratmaz.

• 1. almanca
    2. italyanca

gerisini bilmem...
  • Almanca. Zaten Mercedes'te mühendis açığı vardı bu sıralar.

Değiştirme: İşçi yazmışım, mühendis olacaktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Kinross -- 8 Kasım 2011; 20:31:11 >
  • almanca öğrenmek şart oldu o zaman

almanca da ilerleme kaydettikten sonra japoncaya da yönelebilirim malum artık bu devirde 2 dil bile yetmiyor
  • 3 dil hemen hemen hiçbir işine yaramaz, fakat illa öğrenirim diyorsan almancadan sonra ispanyolca veya rusca öğrenilir

Almanca makine mühendisliğinde 1. sırada gelir, çünkü makina alanında dünyanın en ilerde ülkesi almanyadır, GM bile iflas bayrağı çekti sen düşün

Japonca dememin sebebi de yine bu makinada ileri olma durumundan dolayı eğer japonca öğrenirsen rahatlıkla toyota da iş bulursun, tabi toyota ya yan sanayi çalışan dünyanın her ülkesinde de...

Ciddiysen daha detaylı da yazarım ama burda ben diyorum diye koca bir dil öğreneceğini pek zannetmediğimden fazla vaktimi de harcamak istemiyorum

Özetle başlamadan önce iyi araştır, kararın net olsun, istersen face ekle profil bilgilerinden ordan detaylı anlatır, sorun falan varsa yardımcı olurum
  • makina mühendisi dedin mi almanca gelir
  • quote:

3 dil hemen hemen hiçbir işine yaramaz, fakat illa öğrenirim diyorsan almancadan sonra ispanyolca veya rusca öğrenilir

Almanca makine mühendisliğinde 1. sırada gelir, çünkü makina alanında dünyanın en ilerde ülkesi almanyadır, GM bile iflas bayrağı çekti sen düşün

Japonca dememin sebebi de yine bu makinada ileri olma durumundan dolayı eğer japonca öğrenirsen rahatlıkla toyota da iş bulursun, tabi toyota ya yan sanayi çalışan dünyanın her ülkesinde de...

Ciddiysen daha detaylı da yazarım ama burda ben diyorum diye koca bir dil öğreneceğini pek zannetmediğimden fazla vaktimi de harcamak istemiyorum

Özetle başlamadan önce iyi araştır, kararın net olsun, istersen face ekle profil bilgilerinden ordan detaylı anlatır, sorun falan varsa yardımcı olurum

almancayı kesin olarak öğrenmeye karar verdim ama japonca konusunda emin değilim.
    henüz 1.sınıf öğrencisiyim daha önümde çok zaman var mezun olmadan önce dil konusunda ilerlemek istiyorum.
    facebook'um yok malesef çok vaktinizi almadan biraz anlatırsanız sevinirim açıkçası

• İngilizce garanti olacak. Japonca Türkçe gibi sondan eklemeli bildiğim kadarıyla bu yüzden öğrenmen pek zor olmaz. Almanca öğrenme boşuna. Mercedese ben girmeyi düşünüyorum. Nede olsa kendi şehrimde
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumid_12

İngilizce garanti olacak. Japonca Türkçe gibi sondan eklemeli bildiğim kadarıyla bu yüzden öğrenmen pek zor olmaz. Almanca öğrenme boşuna. Mercedese ben girmeyi düşünüyorum. Nede olsa kendi şehrimde

öğreneyim canım dursun kenarda
  • Uzakdur

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.