Şimdi Ara

Bir meslek liseli olarak sıkıntılarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ilk yıl normal lise gibi fizik kimya mat dersleri gördük. sonraki sene mesleki ders ve ders sayısı düşürülmüş mat fizik vs. 11. sınıfta tüm meslek dersleri. 12. sınıfta staj fasa fiso dersler görüyoruz.

Sorun şu arkdaşlar, ben de temel olmadığı için ne kadar çalışsamda ygs den 220 aldım ve lys ye zar zor çalışıyorum (konular zor ve fazla). Matematik deseniz 0. Aileme dedim ki yabancı dil çalışayım seneye ygs sınavında zaten barajı geçiyorum, lys sınavında sadece ingilizceden sorular var diyorum kabul etmiyorlar. Yazın çalış ingilizceye sen şimdilik önündeki sınavına çalış diyorlar.

Ne kadar mantıklı bir yaklaşım sergiliyorlar?

Tavsiyeniz nelerdir...

• gardeş sırf tek ders var diye ingilizce mi çalışılır hayallerin bu kadar ucuz mu? okul vasatsa videolardan çalış 10 yıla herkes evinde dershaneler kapanır :D
  • bende meslek liselieyim mat için sana şunu önerebilrim ilk önce antremanlarala matematik kitabının ilk 3ünü alıyorsun bu kitapları çözerkende yanında şenol hocayı izle ardından mikail hocayı açhttp://plus.mikailhoca.com/public/ yanındada birey b ve karekök soru bankasını ac mat adına geriye kalan teksey tekrar ve denem bu kadar ben böyle ypaıyorum şuan sorulara girişebiliyorum bundan 1 sene once kalem oynatamıyordum eğerki yetersiz görürsen üstünede behzat hoca kas sınavda 40 da 40 yapamama ihtimalin bece yok gibi birşey
  • gençler uçmayın meslek liseliyiz diye salmayın kendinizi, oluyor cidden. ama 1 senede 40 ta 40 a zıplamak ne bileyim
  • hocam sanıyor musun ki sadece ingilizce kolay olacak :D ingilizce sınavı çok zor. çünkü birilerinin elenmesi gerekiyor. sadece 1 sınavla eledikleri içinde zor yapıyorlar. ingilizce geçmişin yoksa sayısal devam et.
  • Bence okumak istediğin bölümü seç ve ona göre alan belirle. Bu sene olmazsa sıkma canını bir sene daha denersin
  • Duygusuzadam kullanıcısına yanıt
    görüşleriniz için teşekkür ederim. ben hep ingilizceyi bilmeyi ve onunla ilgili bir iş yapmayı istemiştim.

(dil öğrenme konusunda hızlıyımdır)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam ben bu konuyla iyi bir araştırma yapıp öyle ingilizceyi istedim. İngilizceyi iyi bilen için çalışmaya gerek kalmayan bir sınav görüşündeyim. Boşluk doldurma, ingilizceden türkçe çeviri vs.
  • Xabi Alonso kullanıcısına yanıt
    40 ta 40 değilde 20 soru yapsam yeter :D. Ama dile kolay işimiz zor
  • Burak Alper kullanıcısına yanıt
    okul vasat bile değil. bildiğin denetimli serbetlik yeri gibi. yoklama için var okul başka bi işe yaramıyor eğitim 000
  • quote:

Orijinalden alıntı: omar115

hocam ben bu konuyla iyi bir araştırma yapıp öyle ingilizceyi istedim. İngilizceyi iyi bilen için çalışmaya gerek kalmayan bir sınav görüşündeyim. Boşluk doldurma, ingilizceden türkçe çeviri vs.

yaniliyorsun dilciler bile eleniyor. sinav dusundugun kadar basit degil. hayirlisi bakalim seneye sinav gunu gorursun :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.