Valla 8-10 senedir metalmüzik dinlerim, çalarım. O kadar bebek gibi, siyah makyajlı, beyaz tenli şööyle bir güzel sevgilimiz olmadı be, yaş kemale erecek gidecek yakında. Bu kızlar ne yapar ne ederde ben ve benim gibi insanlarla karşılaşmazlar anlamam, benim gibi çook arkadaşımıda bilirim ki, aaah ah basma yarama diye söylenirler onlarda konu açıldığı zamanlar. Bu kızlar nasıl tavlanır arkadaş derdime bi çare
ben 6 senedir rap dinliyorum kız arkadasım metalci
quote:
Orijinalden alıntı: R4R
quote:
Orjinalden alıntı: saintrow
hayat bu işte
quote:
Orijinalden alıntı: R4R
küfr etsen daha iyiydi bab, ben rapçı istemem, metalci olsun medalci
quote:
Orijinalden alıntı: daglien
küfr etsen daha iyiydi bab, ben rapçı istemem, metalci olsun medalci
Alıntıları Göster
abi benimki kaportacı olsun
quote:
Orijinalden alıntı: K.O.ray
Alıntıları Göster
o da sonuçta bir metalci, o da olabilir
quote:
Orjinalden alıntı: K.O.ray
quote:
Orijinalden alıntı: daglien
o da sonuçta bir metalci, o da olabilir
quote:
Orjinalden alıntı: K.O.ray
Alıntıları Göster
çiftlerin birbirini tamamlaması gerek bence karakterleriniz tamamen aynı olsa sıkılırsınız
quote:
Orijinalden alıntı: mathildaa
çiftlerin birbirini tamamlaması gerek bence karakterleriniz tamamen aynı olsa sıkılırsınız
Alıntıları Göster
ahhhhhh
quote:
Orijinalden alıntı: Paramedik 112
ahhhhhh
Alıntıları Göster
Benim hiç sevgilim olmadı. .
quote:
Orijinalden alıntı: ssaamm
Benim hiç sevgilim olmadı. .
Alıntıları Göster
bizim oldu da nooldu..
quote:
Orijinalden alıntı: _vanilin_
bizim oldu da nooldu..
Alıntıları Göster
hiç bir çift taksimde gördüğümden daha zıt karakterler olamaz; bayan başı örtülü, üzerinde pardesü, erkek ; üzerinde slayer t-shirt'ü, kolunda dövme, uzun saç, küpe, top sakal, bileklikler, deri pantolon. ama baya iyi anlaştıkları uzaktan az çok belli oluyodu
quote:
Orijinalden alıntı: greenhell
hiç bir çift taksimde gördüğümden daha zıt karakterler olamaz; bayan başı örtülü, üzerinde pardesü, erkek ; üzerinde slayer t-shirt'ü, kolunda dövme, uzun saç, küpe, top sakal, bileklikler, deri pantolon. ama baya iyi anlaştıkları uzaktan az çok belli oluyodu
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: greenhell
Ulan bizdemi ilerde öyle olucaz yoksa, bendede kolda dövme var bide slayer t-shirt'üm var kenarda bi yerde
quote:
Orijinalden alıntı: greenhell
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: greenhell
ben taniorum buna benzer bi cift
ben 1993 yılından beri metal dinlerim deil metalci sevgili kız arkadaşlarımın içinden bile metal dinleyen biri yoktu. halada yok ben galiba metal dinleyen bi kızla tanışamadan ölecem
quote:
Orijinalden alıntı: silent scream
ben 1993 yılından beri metal dinlerim deil metalci sevgili kız arkadaşlarımın içinden bile metal dinleyen biri yoktu. halada yok ben galiba metal dinleyen bi kızla tanışamadan ölecem
www.vampirefreaks.com
Gir üye ol,kendi spacesini oluştur,abazanlığın üst noktalarına vur,birkaç gothic hatun tavlarsın
quote:
Orijinalden alıntı: metalnotdead
www.vampirefreaks.com
Gir üye ol,kendi spacesini oluştur,abazanlığın üst noktalarına vur,birkaç gothic hatun tavlarsın
Alıntıları Göster
neyse..
quote:
Orijinalden alıntı: çaaari
neyse..
Alıntıları Göster
Çağrı bu konuda çok dertli herhalde
quote:
Çağrı bu konuda çok dertli herhalde
Alıntıları Göster
quote:
www.vampirefreaks.com
hmm güzel fampirler var bab, ama türk kızı yok galiba üye oldum ben sen üyeysen seni ekleyeyim arkadaş listeme
Türk mü yok ? Böyle bir site olacak ve Türk olmayacak imkanı var mı ? Kadıköy kesimine takılan gothic hatunların en az %50'si bu siteye kayıtlıdır Var metalnotdead diye arat bulursun,ama ekleme girmiyorum,zaten sadece üyeliğim var öyle duruyor bir işe yaramıyor