Arkadaşlar kısca anlatayım.Benim hoslandıgım bir kız vardı gecen yaz bu yaz bagzı arakdaslarım sayesınde tanıstık nese ole arkadas olarak kız cok samımı arkadas olarak goruyo fılan benı onların gorubu vardı bende arkadasımla onların yanına fılan gıdıoduk arkadasım gıttı cafe var burda genclerın gıttıgı aksamları oraya fılan gıdıyoduk onceden.Nese bugun gordum yolda napıyosunuz fılan dedı ıyım dedım bende telefonumu fılan aldı aksama buluruz cafeye gıderız dıye fılan baktım aksama mesaj atmıyo bende attım napıyosunuz gıtmedınızmı cafeye fılan gıdersenız mesaj atın demıstım.Oda kusura bakma ya geldık ıstersen gel fılan dedı bende yok sonra gıderz fılan dedı nezamn gıdıyosun dıye sordu fılan dedım pazar donuyorum ben dedım oda ıyı ozamn gıderız gıbısınden daha fılan dedı tmm dedım bende.Kafama takılan bunun gonlu olsa bıraz o mesajdan sonra sohbet etmek ıcın mesaj atmazmıydı?Bunu salladık neyse bunun gonlunu nasıl calabılırım elıme bır fırsat gectı tanıstık fılan elımden kacırmak ıstemıyorum bu sefer.Kusura bakmayın boyle konular cok ama bende bır fıkırınızı alıyım dedım...
Belirsizlik olduğunda sıkıntı veriyor bana, sende de bu şekilde ise aç konuş açık açık.
ya sımdı kabul etmezse hem reddılme hemde kızı kaybetme seyı var ısın ucunda ne yapsam yakınlasır yada ne yapıyım yanı
Bence öldür.
Ona onu sevdiğini söyle Sana aşık olsaydı mutlaka msj atardı ama boş olmadıgını gostermez bu tabi
Nasıl olsa pazar günü dönüyormuşsun. Uğraşmaya değmez,rahat takıl
quote:
Orijinalden alıntı: cr.7
ya sımdı kabul etmezse hem reddılme hemde kızı kaybetme seyı var ısın ucunda ne yapsam yakınlasır yada ne yapıyım yanı
adam fikir verin diyor sende ne yapayım diyorsun sana +reppp!
Ona onu sevdiğini söyle Sana aşık olsaydı mutlaka msj atardı ama boş olmadıgını gostermez bu tabi
saol kardesmde nasıl test edebılırım acaba onu benı sevıp sevmedıgını deılde hoslanıp hoslanmadıgını
aşkların en güzeli platonik aşktır bunu kimse inkar etmesin , bi gün gelir ayrılırsınız öyle bi koyarki yaşamadan anlayamazsınız o yüzden içinizde besleyin sevginizi..
VİRGÜL KULLAN!
quote:
Orijinalden alıntı: rizabardakci239
aşkların en güzeli platonik aşktır bunu kimse inkar etmesin , bi gün gelir ayrılırsınız öyle bi koyarki yaşamadan anlayamazsınız o yüzden içinizde besleyin sevginizi..
bız cıkalım ayrılıyım onun acısını cekmeyede ragzıyım ama nasıl olucak mesala kız denızde durup durken omuzuma fılan tutunuyoayagı yere basmadıgı yerde sırtıma fılan cıkıyo sakalasıyoruz baska arkadasımında omuzuna cıkıyo deve guresı vs sakalasıyoruz ole ama bunlara bakarak umut baglamak ıstemıyorm kendıme bos bos bıde benım bır huyum vardır nekadar sevsemde benı takmayanı ben hıc takmam zorda olsa unuturum ama takmam bu ole bsde deıl takmıyor gıbıde durmuyo napıca arada kaldım ya
bak şimdi dostum , öyle bi durum olurki kız normal davranışlar sergiler sen farkına varamassın yaptıklarının sürekli bu davranışlardan anlam çıkarmaya çalışırsın yanlış ! neden ? çünkü olaki öyle bir durum oldu kıza açıldığında hislerinin boş çıkması çok kötü birşey o yüzden zamana bırak herşeyi acele etme hiç bir zaman ilk mesajını tam okuyamadım ama bu böyle yani olursa zamanla olur.
bide ayrılık acısı çekmeye razıyım gibi büyük konuşma gün gelirki kaldıramayacağın ayrılıklar yaşarsın bitersin , bunalıma dahi girebilirsin , ben bunları daha taze 10 saat önce yaşadım ki sana söylüyorum, şimdi çıkmaz bi yola girdik artık yapılabilecek bişey yok, içtiğim sigaranın haddi hesabı yok bitti herşey bitti bilmem anlatabildim mi ??
Bence işe Türkçe'ni düzeltmekle başla. Okumak istedim ama çok kötü yazmışsın.
quote:
Orijinalden alıntı: cr.7
quote:
Orijinalden alıntı: dabbemre
saol kardesmde nasıl test edebılırım acaba onu benı sevıp sevmedıgını deılde hoslanıp hoslanmadıgını
Bir çok yolu var bunu kendınınde anlayabılmen lazımdı . Bence hiç geciktirmeden söylemelisin ne olucaksa olsun öle şüphe'de kalmakdansa
quote:
Orijinalden alıntı: rizabardakci239
bak şimdi dostum , öyle bi durum olurki kız normal davranışlar sergiler sen farkına varamassın yaptıklarının sürekli bu davranışlardan anlam çıkarmaya çalışırsın yanlış ! neden ? çünkü olaki öyle bir durum oldu kıza açıldığında hislerinin boş çıkması çok kötü birşey o yüzden zamana bırak herşeyi acele etme hiç bir zaman ilk mesajını tam okuyamadım ama bu böyle yani olursa zamanla olur.
bide ayrılık acısı çekmeye razıyım gibi büyük konuşma gün gelirki kaldıramayacağın ayrılıklar yaşarsın bitersin , bunalıma dahi girebilirsin , ben bunları daha taze 10 saat önce yaşadım ki sana söylüyorum, şimdi çıkmaz bi yola girdik artık yapılabilecek bişey yok, içtiğim sigaranın haddi hesabı yok bitti herşey bitti bilmem anlatabildim mi ??
Anladım hocam zaman bırak dedınde surda pazar gunu donuyorum ya bı anlam solersenız cok ıyı olur hıc urasmıcam yoksa kızın kuzenı buranın yerlısı hep onla takılıyo gecelerı fılan onların arkadaslarıyla assa fılan ınıyo cafe dedıgın yere takıldıgı elamanlardan bı kacınada cok gıcık oluyorum bu kız ıcın sene bası 2 arkadasımla gıdıyoduk yolda laf dedıler kıza ılerı gerı 5 kısının ıcıne gırdık bukadar sevmesem kımse ıcın bana yakın olamdıktan sonra gırmem ama ıste bu gıdıyo kuzenınden dolayımıdır nedır artık yerlılerıyle takılıyolar ne yapıcagımı bılmıyorum umut baglasammı bıraksammı ne bılıyım yanı o hoslansa yanımda olmak ıstemezmı mesala sabah guneslenıcez bunlar baska yere gıdıyolar ne bılıyım bıraz ılgılısı olsa gelmezmı yanıma:S bosa umut baglamak ıstemıyorum ondan.
Zaman çok değerli dostum, onu kaybetme (o dediğim zaman oluyor ). Gerçekten seviyorsan, en kısa zamanda açıl.
boşuna umut bağlama ama bişey öğrenmek istiyorsan uygulayacaksın bunu unutma , git konuş gerekirse ama alacağın olumsuz yanıt seni yıkmasın
ya hıc acılamk ıstemıyorum sımdı elımdekınıde kaybedıcem ne bılıyım bukadar yakınkende uzak duramıyorum sımdıne bılıyım bana sankı sey yapmıyo gıbı gelıyo clubdeyız mesala gecen gun bıramdan ıcıyo sıgaramadan ıcıyo fılan vs yakın goruyo ama ıste ne yapsam bılmıyorum arkadaslar aklınızda sole bısey yokmu bı zarf atsam yada baska bırsey desem yapsam onu sevıp sevmedıgını anlasam ve bolelıkle anlarım ne oldugunu
Yazdıklarına biraz özen gösterirsen daha iyi olur. Cümleler birbirine girmiş, ne dediğin anlaşılmıyor.
Kızseni yeterince tanımıyorsa açılma isteğini reddedebilir. Bu konuda kendine güveniyorsan git açıl.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme