arkadaslar burada bir mucu gunde ne yapar dıye yazdım bakalım neler yapıyoruz sızı beklıyorum
unutmusum ben sunaları yapıyorum ilk basta server buluyorum tabiki sonra servera gırıyorum. son allah ne verdıyse kas.ama bakıyorum sonra server kapanıyor sonra yenı server arıyorum (he server ıcın konusmuyorum)
Sen Öle Devam et
ben sabah 8 de kalkıom desti ye giriom sonra oyun kapanıo cıkıom canım sıkılıo forumda takılıom dısarı cıkıom arklarla dolasıom sonra geliom server acılıo giriom butun server ı kasıom sonra babam yeter dio kalk olcen dio bende duymamıs gibi yapıom sonra kalkıom
quote:
Orjinalden alıntı: bayram_2371
unutmusum ben sunaları yapıyorum ilk basta server buluyorum tabiki sonra servera gırıyorum. son allah ne verdıyse kas.ama bakıyorum sonra server kapanıyor sonra yenı server arıyorum (he server ıcın konusmuyorum)
bunları yaparken server download yapmıomusun ooooooo uzaylı! sen ttnet kullanmıonmu 3 gb den
zambarotta kardes adam senin bunu anlayacagını dusunerek yazmıs bunu anlamıosan burda nasıl duruon bılmıom dh dakılerın bunu kavrama zekası war kı adam bole yazmıs Allah'ım yaw
boşuna boşuna topic açmayın yaw bir mucu napar oturur mu oynar
ne muthiş topic amışşınız yahuu yazalım beyler sonrada kitap haline getiririrz vallahi orhan pamuğu gecer nobel bilem alırız kitabımız 108 dilde cevrilir(yerel kabile dilleride dahil hoş oralarda internet olmaz ama yinede olsun) sonrada şöyle derler dünya ikiye ayrılır mucunun günlüğünü okumuş olanlar mucunun günlüğünü okuyacak olanlar(yüzüklerin efendisi kitabından alıntıdır) yav işte manyak parada kaldırırız 3_ 5 nesil kitabımızı okur ulen ne fantazi behhh
PuSaT28 cok uctun yaa fanteziyee baKK
quote:
Orjinalden alıntı: _ReaLisT
PuSaT28 cok uctun yaa fanteziyee baKK
bole topiğe bole cevap kardes
:D
Ben sabah kalkıom Abime dalıom Pc den kalk diye 1 saat sonra kalkıo sınırden yoksa benı oldurecek tabi o da kalkıo sigara ıcmeye cıkıyor bend eoturuom kasıom Server kapanıyor yenı server arıom burada kelıme yapıyorum herkeze sonra yenı srever acılıo onda kasıom abim gelıo s***** le diyor kalkıyorum o oturuyor aksam tekrar ben oturuom o aleme aktığı ıcın boyle işte