Şimdi Ara

Bir Ogrencinin gozuyle Amerika'da yasam...! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.166
Cevap
102
Favori
110.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gerçekten duygularını güzel paylaşmışsın devamını bekleriz...
  • bende bu yazın new york'a dil okuluna gitmeyi planlıyorum

bişey sorucam okudum ama bulamadım , liseyemi gittin oraya okumaya ?
  • Yaziyi noktasima kadar ayirt etmeksizin. Okudum gayet güzelde ben bu kadar cesaretli degilim dogrusu
    hem nasil onlarla anlasacam daha dilimizi bile imla kurallarina gore yazmiyoruz veya konusmuyoruz yabanci dili hic beceremem
  • bravo. yazını çok beğendim bu arada hangi liseden mezun oldun?
  • Okudum. Ama bir senaryo yaparsan iyi bir film olur : ) Hikaye tadında..
  • Adamlar geri kafalı olmalı.Okulda Dinleri adına dua ediyorlar.Dİnden bahsediliyor.Yok abi bu Amerika adam olmaz din işlerini eğitime karıstırmıslar.Yakında orada askeri darbe olur kesin.yoksa o ülke batar abi kesin batar. (
  • teşekkür ederim . paylaştığın için. Hayatında başarılar
  • Arkadaslar oncelikle tesekkur ederim-)
    Burda universite degil lise egitimimi surduruyorum son sinifim ve burdan mezun olacagim
    North Carolina/Greensboro dayim yolu dusen olursa ne mutlu bana Turk yuzune hasret kaldim
    Simdi okula gitmem lazim gelince tum sorularinizi ictenlikle yanitlayacagim
    Tesekkurler iyi forumlar
  • 6 Ay sonra bende Turkiye den cıkıp başka bir ülkede yaşıycagım. 4 gözle bekliyorum
  • yazı çok güzeldi devamını değişik ilginç anılarını bekliyoruz
  • Yazını üşenmeden okudum arkadaşım, samimi bir tavırla anlatmanda hoştu. Bir şey sorucam ne kadar zamandır orda bulunmaktasın ve nasıl ABD yerleştin? Host ailenle mi kalmaktasın halen? Yoksa başka bir durum mu var? Sadece eğitim için mi bulunmaktasın yoksa hem eğitim hem vatandaşlık hakkı için mi bunları merak ettim ?

Bu arada Türklüğün imajını ne kadar değiştirirsen bizim için o kadar iyi. Bunun için biraz daha çalış
  • güzel yazı olmuş devamını bekliyorum
  • kıskanmadım desem yalan olur keşke bende orada olabilsem. hayatı doya doya yaşamak nede güzel
  • Çok güzel yazmışsın tebrikler . . .

Matematik olayına çok güldüm

2.Dereceden denklemi kafadan falan çözüyosun . Zencinin biri OH MAY GOODD falan diyo Koparım kendimi tutamam orda
  • quote:

Orjinalden alıntı: DieselTRoniC

Çok güzel yazmışsın tebrikler . . .

Matematik olayına çok güldüm

2.Dereceden denklemi kafadan falan çözüyosun . Zencinin biri OH MAY GOODD falan diyo Koparım kendimi tutamam orda

cidden matematik olayı garip Almayada oturan halamın oğluda öyle demişti marketten birşey alırsın 3.20 mark tuttu mesela 10 mark verirsin hemen hesap makinesinden çıkartırmış onu geçtin küsaratı olmayanları bile hesap makinesiyle hesaplıyorlarmış mesela 5 mark verdin aldıkların 2 mark tuttu hemen hesap makinesinden çıkarma işlemi yaparlarmış

• Güzel yazı olmuş.Herkez kendini kıyaslamış birde ben yapayım.Güzel olmalı orda yaşamak ama nedense Türkiye'den ayrılmak bana zor gelirdi.Yaşadığım şehirden uzaklaşınca bile duygulanan ben böyle bir yola girdiğimde nasıl duygular içinde olurdum merak ettim doğrusu.Hayatta başarılar dilerim arkadaşım
  • Yazıyı baştan sona bir solukta okudum. Özellikle benim de yakında gitme düşüncelerim olduğundan. Daha gitmeden bir çok şeyi sanal yolla da olsa biraz kavradığıma inanıyorum (gerçekten sanal bir gerçeklik platformunda aynı davranıyorlar) Seninle aynı saatlerde yatıp kalkıyorum, dolayısı ile USA ile o derece. Boy/yapı konusunda az biraz kompleksli biri olaraktan(tamam çok da az değil :)) boy ve kilonu sormak istiyorum ve oradaki insanların bu durumu nasıl karşıladıklarını. Bu arada derslerinde başarılar diyeceğim ama pek birşeye ihtiyacın olduğunu düşünmüyorum, eğitim sistemlerinden bahsetmişsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roby -- 19 Kasım 2007; 16:14:44 >
  • evet bende uzun yazıları okumuyorum ama gayet akıcı ve samimi olmus devamını bekliyoruz
  • karar almışsın gidicem demişsin gitmişsin tebrik ederim herkes yapamaz bunu bu kararına saygı gösteren anne ve babanın da kıymetini bil...sık sık yazmayı ihmal etme...
  • Tek solukta okudum ve orası hakkında bilgi edinmiş oldum boş zaman budukca yazarsın inşallah
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.