Şimdi Ara

Bir Ogrencinin gozuyle Amerika'da yasam...! (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.166
Cevap
102
Favori
111.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kardes bi update et yaaa, bu arada beni evlat edinmek istersen ben hazirim erkegim ama istersen evlenebiliriz bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam dostum hatırlamazsın muhtemelen nick değiştim çünkü, zamanında senle msn'den falan konuşuyorduk. Ondan sonra iletişim bilgilerini kaybettim, sanırım artık foruma da girmiyorsun yine de olurda girersen çak bir pm.
  • Vayy bee

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dile kolay, tam 17 yıl geçmiş bu konuyu açalı. Daha dün gibi hatırlıyorum ilk postu atarkenki heyecanımı, hayallerimi, içinde bulunduğum özlem ve endişeleri.

17 yaşında, henüz bir çocukken açtığım bu başlığa, tam 17 yıl sonra, 34 yaşında bir "baba" olarak yazıyorum. Uzun bir süre boyunca buralara bakamadım, eksik olmayın, çok mesaj atmışsınız şu an neler yaptığım hakkında.

Kısaca özetlemek gerekirse, lise sonrasında üniversite, yüksek lisans ve tüm bunları karşılamak için durmaksızın devam eden çalışma süreci derken, yaklaşık 8 yıl önce Oregon eyaletine taşındım ve dünyanın önde gelen çip firmalarından birinde çalışmaya başladım. Bu süreç içerisinde elbette çok şey yaşadım, öğrendim. Bir eş, ama en özeli 2 sene önce baba oldum. 

Bunları yazarken fark ettim ki, bu konu tam 59 sayfaya ulaşmış ve yüz binlerce kez tıklanmış. Hepinize ilginiz için çok teşekkür ederim. Sorularınız olursa, elimden geldiğince ve vakit buldukça yanıtlamaya çalışırım.

• Contranarya C kullanıcısına yanıt

tuvaletini temizlemek için köle lazımdır abey?

• Bizim kerimcem var google haritalardan ver elini New york ver elini mexico city gezip duruyor
    😀abd yi hatmetti

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.