Şimdi Ara

Bir Ogrencinin gozuyle Amerika'da yasam...! (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.166
Cevap
102
Favori
111.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam kayıp
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Seneye work and travel ile gitmeyi düşünüyorum. Şu anda derse gideceğim. Akşam tamamını okurum inşallah.
    Güzel bir kaynak oldu bu yazı benim için.
    Teşekkürler Contranarya

gittiniz mi peki?
  • Contranarya C kullanıcısına yanıt
    Sonra neden Türkiyeden nefret ediyoruz

-Hepsinin evinde kesinlikle bir hayvan bulunur..
    -14 yasindan itibaren ehliyet alinabilir( Eyalet yasalari degisiklik gosteriyor yani bazi yerlerde bu sinif 15 ya da 16..)
    -Lise cagina gelmis olan hemen hemen herkes calisip kendi ayaklari uzerinde duruyor..Bu sayede kendi arabalarini aliyor ve ailelerine yuk olmuyolar..Yine taktir etmek lazim..
    -Cok guzel yasam standartlari var yani buraya gelen insan kimin zengin kimin fakir oldugunu anlayamaz! hepsi gayet guzel evlerde yasiyorlar ve kapilarinda en az 2 arabalari var..
    -Son olaraksa burda calisan insana hayat cok kolay deyip satirlarima son veriyorum
  • Bende yazını okudum üniversiteye geçtiğimde amerikada yasamayı istiyorum yaşıyacağımda. Son 2 senem kaldı türkiyeye dayanmaya calısıyoruz işte

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kiskandim cok fazla ozellikle su party olaylari

• Arkadaslar merhabalar. Cok sayida mesaj aldim su anda ne yaptigima ve nerede olduguma dair ve bunlara teker teker donmek yerine konuya mesaj atmayi daha uygun gordum.

Ben hala Amerika'dayim. Lise'den mezun olduktan sonra Universiteye devam ettim. Bir sure New York'da kaldiktan sonra West Virginia Universitesine full bursla transfer olup burada Endustri ve Sistem Muhendisligini bitirdim. Su anda New York'da bir consulting firmasinda Endustri Muhendisi olarak calismaktayim. Uzun zamandir goz atamamistim konuya az once yazilanlari az cok okuma firsatim oldu ve cok cok sevindim. Ne mutlu bana ki bir cok insanin hayatinda radikal kararlar almasina vesile olmusum.

Aradan gecen 7 sene sonra sizlere verebilecegim en guzel tavsiye ise Hayallerinizin pesinden kosun.

Hepinize tekrar teker teker tesekkur ediyorum iyi dilekleriniz ve mesajlariniz icin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Contranarya

Arkadaslar merhabalar. Cok sayida mesaj aldim su anda ne yaptigima ve nerede olduguma dair ve bunlara teker teker donmek yerine konuya mesaj atmayi daha uygun gordum.

Ben hala Amerika'dayim. Lise'den mezun olduktan sonra Universiteye devam ettim. Bir sure New York'da kaldiktan sonra West Virginia Universitesine full bursla transfer olup burada Endustri ve Sistem Muhendisligini bitirdim. Su anda New York'da bir consulting firmasinda Endustri Muhendisi olarak calismaktayim. Uzun zamandir goz atamamistim konuya az once yazilanlari az cok okuma firsatim oldu ve cok cok sevindim. Ne mutlu bana ki bir cok insanin hayatinda radikal kararlar almasina vesile olmusum.

Aradan gecen 7 sene sonra sizlere verebilecegim en guzel tavsiye ise Hayallerinizin pesinden kosun.

Hepinize tekrar teker teker tesekkur ediyorum iyi dilekleriniz ve mesajlariniz icin.

Vay bir veya iki sene önce okumuştum bu konuyu çok etkilenmiştim Şimdi liseye geçiyorum bende ama hedef tıp, belki Türkiye'de iyi bir yere giderim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Arkadaslar merhabalar. Cok sayida mesaj aldim su anda ne yaptigima ve nerede olduguma dair ve bunlara teker teker donmek yerine konuya mesaj atmayi daha uygun gordum.

Helal olsun ve cidden çok sağolun.Gerek moral ve tavsiyeler ile gerek başarınız ile ciddi bir tebriği hakediyorsunuz

Ağzımızı sulandıracak bizi heveslendirecek çevre,parti,mekan fotoğraflarını bekliyoruz(Önceki fotolar ölmüş sanırsam)

• quote:

Hocam nasıl lise okudunuz Amerika'da ? Bir sınava falan mı girdiniz ? Bir yere mi başvurdunuz ? Aydınlatırsanız sevinirim.

• gj
  • quote:

Orijinalden alıntı: nibbleArt

quote:

Orijinalden alıntı: American_Muscle

quote:

quote:

Merak ettiğim bi konuda, sokaklarda hala o müthiş amerikanlar var değil mi?Impala, mustang, camaro vs vs. burda nadiren görüyoruz malesef

oldukça var.
    Doğm günümde arkadaşın hediye ettiği Chevrolet nova var bende.Araç yatıyor şu anda

Nova mı? Ben en ucuzlarından olduğu için almanın hayalini kurarken sen aracı yatırıyor musun?

Edit: Kaç model? Ben den başka ss isteyenlerde var merakla bekliyorum

makinam bir elime geçce paylasıcağım ne SS ler var
    Bana hurda gibi birşey olarak geldi benim 2000 dolar masrafım oldu araca.
    Şu anda ordaki evin garejında yatıyor

Hastayım ben bu araçlaraNe yaptın hangi üniversitedesin şimdi ABD'de ? (Fotolarıda bekliyoruz.)

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

quote:

quote:

quote:

quote:

Merak ettiğim bi konuda, sokaklarda hala o müthiş amerikanlar var değil mi?Impala, mustang, camaro vs vs. burda nadiren görüyoruz malesef

oldukça var.
    Doğm günümde arkadaşın hediye ettiği Chevrolet nova var bende.Araç yatıyor şu anda

Nova mı? Ben en ucuzlarından olduğu için almanın hayalini kurarken sen aracı yatırıyor musun?

Edit: Kaç model? Ben den başka ss isteyenlerde var merakla bekliyorum

makinam bir elime geçce paylasıcağım ne SS ler var
    Bana hurda gibi birşey olarak geldi benim 2000 dolar masrafım oldu araca.
    Şu anda ordaki evin garejında yatıyor

Hastayım ben bu araçlaraNe yaptın hangi üniversitedesin şimdi ABD'de ? (Fotolarıda bekliyoruz.)

Ben komple dönüş yaptım dostum abd den. Şu anda istanbulda çalışıyorum.

• Peki çalıştığın iş yerinde ne kadar maaş alıyorsum

• yarın okiyim bari
  • Yukarı

• Up yararlanin

• Kardeşim şu konuyu yeniden upla yeni ssler bekliyoruz
  • Fotoğraf da koyabilirsen iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhantaskin -- 21 Mart 2015; 21:33:55 >
  • helal olsun diyorum valla bir solukta okudum,acaba amerikada üniversite okumanın fiyatları falan nelerdir yada ucuz yolları falan varmıdır? ingilizce seviyem kötü değil
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.