Şimdi Ara

Bir Ogrencinin gozuyle Amerika'da yasam...! (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.166
Cevap
102
Favori
111.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kaç yıl olmuş yazalı google dan rastladım yazıya herşeyden önemlisi kalemi kuvvetli bir arkadaş topic sahibi
    yani amerika olmasın bir köy hayatını anlatsa yine okunacağını tahmin ediyorum.üniversity maceraları daha fazla ilgi görür tabiki de umarım bir daha yazma fırsatı olur (contranarya)kardeşimizin
  • fena okudum yaa. yalnız sene 2007 ve 2008 sadece şu an haber yok..
  • biz 30 yaşına gelince hayatımızı yaşarız diyoruz adam 17 yaşında abd ye gidiyor.adalet bu mu?
  • çok bir yenilik yok galiba , faydalı bilgi paylaşmak yol göstermek isteyen yok mu =?
  • 16 yasindayim ve Amerikada liseye basladim . boyle bir konu acmak istiyordum acikcasi ama ilgi gorecegi konusunda kararsizim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bl@cknight

16 yasindayim ve Amerikada liseye basladim . boyle bir konu acmak istiyordum acikcasi ama ilgi gorecegi konusunda kararsizim

denemeye değer derim.biraz da duygularını katarsan yani yalın yazma yapıcaksan.ör:gittim geldim gibi yapma daha sanatsı yaz işte hiç edebiyat dersi işlemedin mi?ilk destekliyen ben olurum bende mısır macaralarımı anlatmak isterim ama malum mısır ilgi çekmiyor amerika kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankebut1 -- 19 Eylül 2012; 20:08:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankebut1

quote:

16 yasindayim ve Amerikada liseye basladim . boyle bir konu acmak istiyordum acikcasi ama ilgi gorecegi konusunda kararsizim

denemeye değer derim.biraz da duygularını katarsan yani yalın yazma yapıcaksan.ör:gittim geldim gibi yapma daha sanatsı yaz işte hiç edebiyat dersi işlemedin mi?ilk destekliyen ben olurum bende mısır macaralarımı anlatmak isterim ama malum mısır ilgi çekmiyor amerika kadar

Oncelikle desteginiz icin tesekkurler Yazimim iyidir aslinda ancak bol ss li bir konu yapmak istiyorum biliyorsunuz insanlar okumaktan cok resimlere bakmayi seviyorlar Ozellikle tarih kitaplarinda Islam Kulturu ve Osmanli"ya bolca yer vermisler . Ss lerini cekip koymayi dusunuyordum insanlarin ilgisini cekebilecegini dusunuyorum .

Ayrica sizinde maceralarinizi dinlemekten zevk duyariz zira yeni kulturler ogrenmek hepimizin merakidir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ankebut1

quote:

Oncelikle desteginiz icin tesekkurler Yazimim iyidir aslinda ancak bol ss li bir konu yapmak istiyorum biliyorsunuz insanlar okumaktan cok resimlere bakmayi seviyorlar Ozellikle tarih kitaplarinda Islam Kulturu ve Osmanli"ya bolca yer vermisler . Ss lerini cekip koymayi dusunuyordum insanlarin ilgisini cekebilecegini dusunuyorum .

Ayrica sizinde maceralarinizi dinlemekten zevk duyariz zira yeni kulturler ogrenmek hepimizin merakidir.

inşallah kendini hazır hissetmene sevindim.dediğin gibi resim önemli gerçekten sonra inanmıyolar falan.hem gitmek isteyenlerede tecrübelerinle yardımcı olursun

• quote:

[SS]li olursa yıkarlar o konuyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Contranarya

Tesekkur ederim arkadaslar baktim vaktim var boyle bir topic acmak istedim..Sizlere faydali olduysa ne mutlu bana bu topici guncel tutmak istiyorum yani her hafta yeni yeni seyler yazarak sizleride yasadiklarimla yuzlestirmek gibi bir dusuncem var
    @Ata yazimda belirttigim gibi gercektende dalga gecenler oluyor kim koyduysa Turkey diye ismimizi anlamis degilim

konu hort oldu ama suan durumunuz nedir?
    merak ettim :)

• İnterneti 7 mbit görüp şükrettiğini okuyunca, kaç yılında yazılım acaba ya bu deyip tarihe baktım 2007 miş. Kalın punto ile yazılan yerleri okudum, çok güzel bilgiler vermişsin eskimiş bile olsa şu anda. Teşekkürler.
  • Yaşım daha küçük olsada 13 yaşındayım liseyi amerikada okumayı çok ama çok isterdim new york l.a. Los santos sanandreastaki grove street :D aslında 1 ay gidip gezilebilir iyi bir mesleğim olursa ilerde :)

• Arkadaştan haberi olan var mı? Ne yapıyor şimdi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: dead-ly

quote:

Orijinalden alıntı: Contranarya

Tesekkur ederim arkadaslar baktim vaktim var boyle bir topic acmak istedim..Sizlere faydali olduysa ne mutlu bana bu topici guncel tutmak istiyorum yani her hafta yeni yeni seyler yazarak sizleride yasadiklarimla yuzlestirmek gibi bir dusuncem var
    @Ata yazimda belirttigim gibi gercektende dalga gecenler oluyor kim koyduysa Turkey diye ismimizi anlamis degilim

konu hort oldu ama suan durumunuz nedir?
    merak ettim :)

Evet acaba şimdi ne yapıyor?

• okul bittimi napıyosun amerikadamı yaşıyosun döndün mü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karanlikmadde -- 25 Ekim 2013; 17:39:49 >
  • güzel bilgilerde nasıl gittin afs mi yes mi para verdin mi bursun var mı vs birazda teknik işe girsen ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Beatles

Sanırım 2. kez okudum bende böyle birşey yapmayı düşünüyorum ama ne zaman yapabileceğim , Nasıl yapacağım , nelerin gerek olduğu gibi çok fazla soru var..

Sanırım 3. kez okudum, böyle birşey yapmayı düşünüyorduk biz de Viyana üniversitesine geldik, ders alanında olmasa da diğer alanlarda azim göstererek daha tasvib ve takdir ettiğim bir yaşama kavuştuk. Insan nasıl yapacağını edindiği ve edineceği tecrübelerden öğreniyor, biz insanız kılıfına sokuyoruz işleri ama bu noktada konuyu açan arkadaş gibi yazım kuvveti güçlü olanların da oynadığı rol da büyük rol oynuyor.
    Tekrardan teşekkür ederim dostum, yorumumu yazalı 5 buçuk yıldan çok olmuş ama bi meseleden dolayı direk aklıma geldin, her okuduğumuzda tüylerimiz diken diken oluyor, merakla ve ilgiyle takip ediyoruz.

edit: bu arada hort

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Beatles -- 21 Ocak 2014; 18:49:54 >

• Hiç tarihe bakmadım yeni yazmışsınız diye okudum konu hortlamış fakat 7 sene geçti 24 yaşındasınız durumlar nedir?
  • Güzel yazı olmuş 2 seneye bende gidecem oraya
  • Şurda yazılanların hiçbirine şaşırmam. Ama arkadaş şu matematik ile ilgili olanını kaç yerde, kaç kere okudum kafam almıyor. nasıl bu kadar fark olabilir yahu?
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.