Şimdi Ara

Bir Ömür İçin Bir Gün. Martta Çağlayanda Buluşalım.. (MYO MENZUNLARI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

TBMM ne 21 ocakta 2/131 esas sayı ile sunulan askerlik indirimi, kadro,unvan ,yetki ile ilgili kanun teklifi ancak kamuoyu yaratıp haklılığımız anlatabilirsek 30 mart civarı TBMM de oylanacak .

Yeni yasa teklifi ancak sizlerin desteği ile kabul olacak

İstanbul da yapılması planlanan myo toplantısına çağrı taslağı...

Diplomalarımızda lise mezunu değil üniversite mezunu yazdığı için
    myoların açıldığı 1976 dan beri değişmeyen makus kaderimiz değiştirmek için
    biz üniversite mezunuyken iş hayatımızda lise mezunu amirimiz askerde lise mezunu çavuşumuz olması biz bu diploma ne işe yarıyor dedirtmemesi için
    ülkemizin üniversitelerinin 515 myo’lu diplomalı tezgahtar kasiyer bayan,garson,şöför,köfteci erkek mezun etmemesi için,

TBMM ne 21 ocakta sunulan 2/131 esas sayılı, sadec askerlik değil kadro unvan yetki bir ömür huzur için myo kanun teklifine evet demek için
    1,5 milyon myolu ve aileleri mart 2008 pazar günü saat 12,00 de
    İstanbul Çağlayanda buluşalım.

20,000'i bulamıyacaksak hiç kalkışmayalım nerde 1,5 milyon dedirtmeyelim bu sefer ye bunlar kendi davalarına sahip çıkmıyor red et gitsin dedirtmeyelim.

İlerleyen günlerde ayrıntılar verilecektir...
    ayrıntılı bilgi için : TEKNİKERLER DERENEĞİ

• 2 Şubatta Ankara toplantısına katılmıstım ....

Yaklasık 30 kişi ile bir toplantı yapmıstık sayın Hakan Başkanımız ile...Sen 2 Şubatta Ankaraya gelmişmiydin ? ...
  • yok geleememiştim c.tesi güün olduğu için ama çok istemiştim gelmeyi.takip ettim ordakileri.inş çağlayandaki buluşmada orda olacağım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: karbeyaz34

yok geleememiştim c.tesi güün olduğu için ama çok istemiştim gelmeyi.takip ettim ordakileri.inş çağlayandaki buluşmada orda olacağım...

İnş... Ama baksana koca forumda hiç MYO lu yok galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.