Şimdi Ara

Bir oyun vardı hani:

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 7-8 sene önce oynadığım pc bir oyundu.Aklıma ismi ''spike'' diye kalmış.Böyle oyun başlarken bir göl vardı akan onun üstünde yapraklar vardı yapraklara atlaya atlaya karşıya geçiyorduk sonraki bölümde traktörler geçiyordu yoldan aralarından geçerek karşıya geçmeye çalışıyorduk sonraki bölümde domuz çiftliğine geliyorduk domuzlara yakalanmadan geçmeye çalışıyorduk.Kafayı yiyicem oyunu bulamadım bir türlü hatırlaran var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: akaZuftu

Arkadaşlar yaklaşık 7-8 sene önce oynadığım pc bir oyundu.Aklıma ismi ''spike'' diye kalmış.Böyle oyun başlarken bir göl vardı akan onun üstünde yapraklar vardı yapraklara atlaya atlaya karşıya geçiyorduk sonraki bölümde traktörler geçiyordu yoldan aralarından geçerek karşıya geçmeye çalışıyorduk sonraki bölümde domuz çiftliğine geliyorduk domuzlara yakalanmadan geçmeye çalışıyorduk.Kafayı yiyicem oyunu bulamadım bir türlü hatırlaran var mı acaba?

Şu oyun mu

http://www.youtube.com/watch?v=Pkm1qJQLo8o

Anlattığın şeylere yakın olaylar var bu oyunda..

Şaka bi yana oyunda kimdin neydin FPS mi TPS mi ne o dediklerin her oyunda var daha çok ayrıntı ver ki sağlıklı bi şekilde yardımımız olsun

• yok kardeş bu değil oyun yukardan oynanıyo oynattığımız da bir kirpiydi sanırsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: akaZuftu

yok kardeş bu değil oyun yukardan oynanıyo oynattığımız da bir kirpiydi sanırsam

oynattığımız kurbağa olabilir mi?
  • Bak şimdi merak ettim ha gece gece

Bi araştırayim.. Bulursam adını yazarım
  • Frogger
  • frogger da değil grafikleri biraz daha iyiydi,böyle bölüm sonları karanlık bir kapıdan geçip diğer bölüme geçiyorduk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.