ben dün bir oyun yükledim ama açmaya çalışınca '1565560 yordam giriş noktası , IMM32.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamıyor' diye bir hata veriyor . internette biraz araştırdım IMM32.dll dosyasından yeni bir tane yükleyip system32 dosyasına atın diyor ama atınca varolan dosyayla değiştirilsi mi diye soruyor evet diyince de taşınamıyor diyor . ben ne yapmalıyım.
dosyayı oyunun sistem dosyasına at diyor olmasın???
o nerde
quote:
Orijinalden alıntı: oalio
o nerde
oyun hangi oyun? oyun dosyalarında neler nerede onu bilemem.
dediğin gibi dosyayı değiştirmek istiyor musun diye soruyorsa zaten o dosya mevcuttur orada
quote:
Orijinalden alıntı: golkipir
oyun hangi oyun? oyun dosyalarında neler nerede onu bilemem.
dediğin gibi dosyayı değiştirmek istiyor musun diye soruyorsa zaten o dosya mevcuttur orada
ne alakası var o verdiğim linkten o dosyayı indirin ve oyunun içine atın %90 sorun çözülecektir
Konuyu tam olarak okuyan adama nasilda cikisiyorsun arkadasim hayret. arkadasin ilk mesajini iyi oku. demis ki system32 ye bu dosyayi atmak istedigimde aynisi var ustune yazayim mi diye soruyor ve ustune yazilamiyormus. Demekki dosya kullaniliyor yada baska bir sıkıntı var. dosyanin olmamasi diye bir durum yok. Dll dosyasina takilmayin dikkatli okuyun konulari lutfen. cevap vermis olmak icinde vermeyin.
Sende arkadasim yugioh mudur nedir oyle bir oyun icin bi baslik daha acmissin... Bu dosyayi ne kullaniyor bunu bulman lazim. erisime izin alamiyorsun. yonetici olarak mi acik hesabin?
system32 ye atılmıyor zaten kullanılıyor diyo
quote:
system32 ye atılmıyor zaten kullanılıyor diyo
dosyayı değiştir gibi bi seçenek var mı
IIm32.dll dosyasına attım şimdide ntdll.dll dosyası sorun çıkartıyo
quote:
IIm32.dll dosyasına attım şimdide ntdll.dll dosyası sorun çıkartıyo