Şimdi Ara

oyun esnasında Pc çalışıyor fakat görüntü yok

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
52
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pes 2018 Grafik ayarları yükseltince oyun çöküyor Wattman Hatası Alıyorum!! 

grafik ayarları düşükte bu hata olmuyor,ayarları oyun içindeki İŞEYİCİ kısmından yükseltiyorum ve oyuna girdiğimde ekran kararıyor her şey çalışıyor bütün ışıklar açık ama restart yapmadan bilgisayar kendine gelmiyor... tekrar başladığında ekran kartımın yazılımını tekrar kurmak zorunda kalıyorum kısaca bir WATTMAN hatası gibi ama nedenini anlamış değilim.. DAHA ÖNCE BÖYLE BİR SORUN YOKTU 

SİSTEM ÖZELLİKLERİM;

işlemci; intel i7-3770 3.4ghz

ekran kartı; Asus Rog Strix RX570 Oc 4GB 256bit ekran kartı 

anakart: TURBOX H61 DDR3 

ram; 16gb Kingston 

power; 500watt x marka 

• ek olarak diğer oyunlarda sıfır kasma ile oyunlar oynayabiliyorum grafik isteyen oyunlar dahil aşağıda bulunan tüm oyunları en az 75 fps max 110-120 fps arası rahat bir şekilde oynayabiliyorum ama arkadaşım geldiğinde pes atalım diyoruz ama bu hatayı alıyoruz,düşük grafik ayarlarında bu hatayı almıyorum yazılımsal mı donanımsal mı çözebilmiş değilim, herşeyi denedim format dahi attım çözemedim

birdaha asla amd ürünü almayacağım.. anlayan varsa lütfen yardım etsin

oyun esnasında Pc çalışıyor fakat görüntü yok

• Çağrı Tolga Ç kullanıcısına yanıt

Bu arada insanlarin %90 indan fazlasi wattman hatasinin ekran kartindan kaynaklandigini düşünür. Fakat hatalarin cogu ekran kartindan degil uygulama çakişan programlar windows hatalari uzar gider. Yani ekran karti ile ilgili olmadigi halde bilgisayar hata verdiginde örnegin mavi ekran. Bilgisayar yeniden başlayinca wattman hata si verir. Bu amd ile alakali degil tam tersine sistemde ekran kartini korumak amaçli amd yazilimin default ayara dönmesi ile alakali bir durum.

Sizin sorunuza gelecek olursak kullandiginiz oyun orjinal mi? Bilgisayarda crack li yazilim var mi? Psu marka nedir x marka demissiniz psu önemli.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.