Bildirim
BİR OYUNU PC DEN TAM ANLAMIYLA SİLMEK İÇİN ..?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Your uninstall pro'yu dene.... -
Ya ben dün çalıştırdığım oyunu oynarken baya kastı bende direk reset tuşuna bastım tekrar oyuna girmeye çalıştığımda bu sefer hiç çalışmadı gönderme hatası filan verdi, bende silip tekrar deneyeyim dedim her şeyi sildim oyuna ait ama yine olmadı hala aynı hatayı veriyor halbuki normalde oyun bende çalıştı.. -
Oyunun reg dosyasını silmen lazım -
Tamam hallettim teşekkürler.
(Your uninstall pro programı çok müthiş oyuna dair ne var ne yok sildi süpürdü oyun çalıştı.) -
regedit den sil hiçbişeyi kalmaz.. -
oyunun dizininde uninstall dan veya program ekle/kaldır dan siliyorum ben
hiç sorun olmuyor.
elle silince öyle hatalar olabiliyor
oyunu en iyi tamamen silme yöntemi:
önce uninstall veya program ekle kaldırdan silcen sonra oyunun dizininde kalan dosyaları elle silcen bu kadar -
en son da ccleaner ya da tuneup utillities benzeri bir programla registry temizliği yaparsan geride kalmış key lerden de kurtulursun (eğer fazla bilgin yoksa registry ile oynamanı tavsiye etmem; hatalı bir key i silmen formata kadar gider Allah korusun ) -
Öneriler için teşekkürler Your Uninstall Proyu kullanıyorum şuan bir sorun çıkmadı mutluyum gayet. -
bende unistal proyu kullanıyorum -
program ekle veya kaldırdan -
P.E.K -
bende regedit + total commander -
unstl pronun linkini verebilirmisiniz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X