Şimdi Ara

Bir Parça Arıyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba uzun zamandır bu forumda takılıyordum ama çok farklı hesaplardaydım çeşitli nedenlerle kaybettim.

ben bi parça arıyorum bugün aklıma geldi bundan bi 3-4sene önce çıkmıştı yunanca bi parça pop gibi bişeydi

clublarda da remix'i çalıyodu bütün gün düşündüm aklıma gelmedi net.tede aradım fakat bulamadım.yardım ederseniz sevinirim =)

• quote:

Orijinalden alıntı: Kingpin35

Arkadaşlar öncelikle merhaba uzun zamandır bu forumda takılıyordum ama çok farklı hesaplardaydım çeşitli nedenlerle kaybettim.

ben bi parça arıyorum bugün aklıma geldi bundan bi 3-4sene önce çıkmıştı yunanca bi parça pop gibi bişeydi

clublarda da remix'i çalıyodu bütün gün düşündüm aklıma gelmedi net.tede aradım fakat bulamadım.yardım ederseniz sevinirim =)

alın bunu dışarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: leylu3006

quote:

Orijinalden alıntı: Kingpin35

Arkadaşlar öncelikle merhaba uzun zamandır bu forumda takılıyordum ama çok farklı hesaplardaydım çeşitli nedenlerle kaybettim.

alın bunu dışarı

arkadaşım benim hakkımda hoş olmayan bi smiley kullanmışsın gerek yok böyle hareketlere. belirttiğim gibi FARKLI HESAP'lardan...

erdenar ilgin için teşekkür ederim fakat aradığım parça bu değil.erkek bi sanatçı söylüyodu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir şarkı arıyorum
    7 yıl önce açıldı
    Bir film arıyorum..
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.