Şimdi Ara

Bir parça sorusu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim grande olmayan bir puntom var Malesef yılbaşı akşamı (nasıl yaptığını bilmediğim yakalarsam neler neler yapacağım ) farının camını bir arkadaş nasıl becerdi bilmiyorum ama arabasıyla çarparak kırmış. Hali ile önümüz kış mevsimi buna bir çözüm bulmam lazım far içeri su alıyor. Servise gitsem yeni bir far sahibi yapacaklar beni :) Kuş serisinde camları sanayide vardı.

Bununla ilgili bilgisi olan arkadaş benimle paylaşırsa çok sevinirim.

• sanayiden çıkma olarak alabilirsiniz başks yolu yok. camı değişmez onun
  • Kaskon varsa ücretsiz bir şekilde kaskodan değişim yapabilirsin bunun gibi ufak şeyler indirimide bozmaz
  • doğan şahin ve tempra tarzı araçlaın far camı ucuz olarak satılıyor ama far camları hiç bir zaman orjinal üretim değildir yan sanayidir farın üzerindeki şekiller çizgiler ışığın düzgün bir şekilde yola dağılmasını sağlar yan sanayi üretimlerinde bu şekiller sağlıklı olmadığı için aydınlatma kalitesi düşer, senin arabanın far camı satılmıyordur tahminim yeni bir far alıcaksın
  • Ya çok açık değilse şeffaf bantla kapatabilirsin anca.
  • quote:

Orjinalden alıntı: loyloy

doğan şahin ve tempra tarzı araçlaın far camı ucuz olarak satılıyor ama far camları hiç bir zaman orjinal üretim değildir yan sanayidir farın üzerindeki şekiller çizgiler ışığın düzgün bir şekilde yola dağılmasını sağlar yan sanayi üretimlerinde bu şekiller sağlıklı olmadığı için aydınlatma kalitesi düşer, senin arabanın far camı satılmıyordur tahminim yeni bir far alıcaksın

kartal kullanıyorum yan sanayı camını taktım orjınalden daha ıyı aydınlatıyo
  • valla oraya camcıdan cam kestirip silikonla yapıştır süper aydınlatır ama karşıdan gelenlerdn yicen küfürler nolcak... sözüm kartalına yan sanayi far taktıran arkadaşın yorumu içindir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aklıma çok takılan bir soru?
    7 yıl önce açıldı
    Garip bir soru :)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: loyloy

valla oraya camcıdan cam kestirip silikonla yapıştır süper aydınlatır ama karşıdan gelenlerdn yicen küfürler nolcak... sözüm kartalına yan sanayi far taktıran arkadaşın yorumu içindir

sakamı sımdı bu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.