Şimdi Ara

Bir Polis Adayının Hikayesi... (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
80
Cevap
9
Favori
44.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: polis_adayi

quote:

Orijinalden alıntı: İnce Uçlu Şarj Aleti

Arnavutkoy pomemi kazandim.kpss 71, spor 100, muhtemelen sozluden de 100 vermişler.cunku turkiye siralamasinda 198.asilim. Sorunuz varsa yardimci olurum...

Hocam hayırlı olsun. Pomem 18. dönem misiniz? Sorum olursa soracağım mutlaka. Teşekkürler şimdiden.

Evet hocam.18.donemim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benden bitane daha varmış ya la

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: polis_adayi

quote:

Orijinalden alıntı: waRRioR

8 yıllık polis olarak polis olduğunda aradığının veya beklentinin bu olmadığını anlayacağını çok iyi biliyorum. Girmek için harcadığın çabadan daha fazlasını çıkmak için harcayacaksın ama faydası olmayacak.

Değerli yorumun ve tavsiyelerin için teşekkür ederim abi. Yazdıklarımı tamamen okudun mu bilmiyorum ama eğer okumuş olsaydın nasıl biri olduğumu, bu mesleği neden istediğimi, nelerden vazgeçtiğimi anlardın diye düşünüyorum.

Bu mesleğe girenlerin bir çoğunun pişman olduğunun ve kurtulmak için yollar aradığının ve hatta sizin gibi bir çok polisin yeni polis adaylarına girmemesi yönünde tavsiyelerde bulunduğunun bilincindeyim. Ama sizin aksinize mesleğini çok seven, azimle yapan polisler de var. Ben de onlardan biri olacağım. Çünkü girersem nelerle karşılacağımı biliyorum. Karşılaştığım şeylerin daha önce karşılaştıklarımdan daha zor olmayacağını da biliyorum.

Yazdıklarını okudum. Ben de mesleğe severek ve isteyerek girdim, halen seviyorum. Başka memurluğa geçmek veya mesleği bırakmak için herhangi bir girişimim olmadı ama fırsatım olursa bir dakika bile düşünmeden bırakırım. Pomemler hariç çoğu kişi mesleği seviyo fakat işin içine girip gerçeği gördükçe insan mesleği bırak hayattan soğuyo. Kazanıp 3-5 sene çalışırsan düşüncelerinin değişeceği kanaatindeyim.

• Azmine hayran kaldım helal olsun. Hakkında hayırlısı ne ise o olsun hocam.
  • yazıyı noktasına kadar okudum . çok güzel, çok akıcı, objektif . 16 yıllık polisim. mesleği iyi araştırdığın sıkıntılarının ve nimetlerinin farkında olduğunu görüyorum. ne istediğini çok iyi biliyorsun. Umarım bu azminin karşılığını alırsın
  • IIOnlyForYouII kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam çok teşekkürler
  • galipgelir35 G kullanıcısına yanıt
    Abi çok teşekkür ederim senin gibi meslekte tecrübeli birinden bunları duymak beni sevindirdi.
  • Hocam bunu okuyacağıma elimseki suç ve ceza kitabını bitiririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paco de Lucia

Oldun mu bari

Aklın varsa olma

Memur bey sizin yazıları görüyorum polissiniz ancak neden sevmiyorsunuz veya olmayın diyorsunuz senin yerinde olmak için nelerimi vermezdim varya
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayrikoc61

Hocam bunu okuyacağıma elimseki suç ve ceza kitabını bitiririm.

O hikaye bu gerçek. Sana kalmış :) Ayrıca okunsun diye yazmıyorum.
  • 12.12.2016 yeni bölüm eklendi.
  • Senden tek farkım 4 yıllık lisans mezunu olmam ve subay alımlarına başvurabilmem. Açıklanan pöh parkuru zor gerçekten Allah yardımcımız olsun kardeşim hakkımızda hayırlısı olur umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: croweN

Senden tek farkım 4 yıllık lisans mezunu olmam ve subay alımlarına başvurabilmem. Açıklanan pöh parkuru zor gerçekten Allah yardımcımız olsun kardeşim hakkımızda hayırlısı olur umarım.

Amin yoldaşım sağolasın. Barfiks de dahil tüm hareketler tamam fakat biraz yavaşım. Onun için de bu haftadan itibaren parkurlara gidip çalışacağm elimden geleni yapacağım bakalım.
  • 18 yaşında üniversite okuyan pöh olmak isteyen bir genç adama verebiliceğin tavsiyeler ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whisper242 -- 9 Şubat 2017; 17:38:38 >
  • 2013 de mezun oldum, mezun oldukdan 2 ay sonra 3 farkli kuvvetin astsubay mulakatlarina girdim, cemaatin etkisini o zaman anladim, gozlukdu badem biyikli ergenler tum asamalari gecip 2 yillik astsubay meslek yuksek okulunu bitirip her biri farkli siniflarda 2015 de mezun oldular ve 2016 da atildilar.

Tum mulakatlarda itirazlarda dahil elendim, gogsumdeki sekil bozuklugu yani pectus yuzunden. Hadi bende boyle bir sikinti var, ama; parmagin kisa, omzun dusuk, yanlis kostun vb laflarla elenen insanlarla beraberdim.

3 yildir mulakatlara girmiyorum ama onlar inadina uzmanlik ve sozlesmeli er olarak cagiriyorlar, gogus cukuru bu sefer sikinti degilmis olaya bakin.

Şuan askeriyede 13.ayim safak sadece "3"

Gezdigim ve gordugum kisla sayisi 10 dan fazla.

Buyuk konusmayim ama yinede Limon satar, çorap satar karnimi doyurur, asker olmam.

Bekleyeni olmayan insanlar icin guzel biryer burasi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

2013 de mezun oldum, mezun oldukdan 2 ay sonra 3 farkli kuvvetin astsubay mulakatlarina girdim, cemaatin etkisini o zaman anladim, gozlukdu badem biyikli ergenler tum asamalari gecip 2 yillik astsubay meslek yuksek okulunu bitirip her biri farkli siniflarda 2015 de mezun oldular ve 2016 da atildilar.

Tum mulakatlarda itirazlarda dahil elendim, gogsumdeki sekil bozuklugu yani pectus yuzunden. Hadi bende boyle bir sikinti var, ama; parmagin kisa, omzun dusuk, yanlis kostun vb laflarla elenen insanlarla beraberdim.

3 yildir mulakatlara girmiyorum ama onlar inadina uzmanlik ve sozlesmeli er olarak cagiriyorlar, gogus cukuru bu sefer sikinti degilmis olaya bakin.

Şuan askeriyede 13.ayim safak sadece "3"

Gezdigim ve gordugum kisla sayisi 10 dan fazla.

Buyuk konusmayim ama yinede Limon satar, çorap satar karnimi doyurur, asker olmam.

Bekleyeni olmayan insanlar icin guzel biryer burasi.

Neyin sıkıntı olduğunu neyin olmadığını yönetmeliğe bakarak anlayabilirdin. Müsait bşr zamanda yazacağım son edit i okursan ne demek istediğimi anlayacaksın. Torpil konusuna girmek istemiyorum. Daha önce hiç seçim aşamalarına ön başvuru yapmama rağmen torpilim olmadığı için nasıl olsa elenirim diye katılmamıştım. Sonucu belli olan bie şey için o kadar emek, zaman ve para harcamaya cesaret edemiyordum çünkü. Ama bu sene işler değişti inşallah hakkımla kazanacağım.

Sana hayırlı teskereler, bana teskere görmek nasip olmasın. O dediğinden oluyorum ben, askerlik benim için güzel meslek yani. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polis_adayi -- 20 Şubat 2017; 6:22:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: whisper242

18 yaşında üniversite okuyan pöh olmak isteyen bir genç adama verebiliceğin tavsiyeler ?

Yolun daha başındasın, şansın çok ama sen en zor olandan başlamışsın. İnşallah gönlünce olur her şey. 19. Dönem bir ilk olarak liselilere açıldı. Büyük ihtimalle de son olacak. O yüzden sadece buna odaklanma. Eğer bu dönem kaanamazsan ve gerçekten polis olmak istiyorsan üniversite bitirmeyr bak hiç vakit kaybetmeden. Üni okuduğun süre boyunca da pmyo denersin kazanırsanda üniyi bırakır gidersin. Kazanamazsan üni mezunu olduğunda lisans mezunu olarak pomemden girersin.

• Mutsuz son.

• Geçmiş olsun abi yaa çok üzüldüm takip ediyordum bu konuyu

• Çok yakın 3 arkadaşım polis babamda polis emeklisi gördüklerim ve duyduklarıma istinaden, inşallah istediğin yerlere kabul gördükten sonra ileride pişman olmazsın.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.