Şimdi Ara

Bir porsiyon ciğer şiş kebabın 20 TL olması (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
4.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bazı arkadaşlar Eti'n ciğerin kilosundan girmişler ama sanırım pek bedoda ciğer yememişler. Şöyle kısaca bahsetmek gerekirse bedo Adana'nın en iyi ciğercilerinden ve her türlü kebap çeşidi de var. Genelde hepsi aynı fiyat. Ancak şunu da belirtmek gerekir ki hizmet kalitesi ve yemeğin yanında gelenlere de bakmak lazım. Sınırsız salata yiyorsunuz. Haa salata derken de 6-7 çeşit. Ve o ciğerle tıka basa doyup çıkıyorsunuz. Merak ediyorum o şekilde evinde yapacak olan var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

quote:

Orijinalden alıntı: mertua35_35

quote:

20-25 liraya iskender mi yenir 100gr ete bu para mı verilir. tavuk ciğere 20 lira ne 4 lira değil mi kilosu. valla hadi veripte yiyen varsa hakediyor bunları. et mi istiyorsun kasaba git al antrikot tavada ızgarada pişir ye.

esk de pişmiş tavuk şişi kilogramına 60 lira alıyorlar, halbuki tavuk 12-13 lira

Bu adam gibi adamlar bu ülkede olduğu sürece dünyada et yeme sıralamasında 121.sırada olmamız şaşırtmıyor,Öyle bir biat ediyorlar ki niye bu kadar biatçı olduklarını anlamıyorum.Evde yapılan et ile dışarda yenilen etin lezzeti bir olmuyor,hele kırmızı et yiyeceksen pişirmesi iki kat riskli,Sert olma riski var.

çok bilmiş gibi biat vs konuşmuşsun fakat boş konuşmuşsun, bunları bana değil tavan ve taban fiyatı belirleyen Gıda, Tarım ve Hayvancılık bakanlığına ve lokantalara söyleyeceksin. eti lezzetli pişirememek senin beceriksizliğin.
    kilosu 60-70 lira olan bonfileye gidipte 100grmına 30 lira vermem, 5 liralık sadakat a 20 lira hiç vermem.

eleman dışarda kazıklanarak yemek yiyemiyorum et yemede 121. sıradayız diye bana giydirecek aklı sıra

bunlar arz talep meselesidir, 30 liraya 100 gr ete talep var yiyen var ki adamlar satıyor, sizde verdiğiniz paradan ötürü kendinize yediremeyip bilinç altınız bunu lezzetli olarak algılıyor

sırf o çok anlattıgınız sevdiğiniz nusrete 2 kere 300km seheyat ile arkadaşlarla gittim, her seferinde 4 kişi 850 e yakın ödedik değdimi ? gelipte dirsekten tuz serpiştirmesine ? veya instada paylaşılan fotolara değmedi ne farkı var benim evde pişirdiğimden ?

öyle şeye böyle şey diye bir tabir var sizin mantıga çok uyuyor bu

Kırmızı eti herkes lezzetli pişiremez,zaten pahalı riske giripte eti çöpe atmak istemiyorum,Bu arada 100 gr iskendere 30 lira veren yok,Lüks yerlerde o fiyatsa bilemem,Avmlerde bay döner,Hd iskender gibi yerlerde et iskender 150 gr mı 16 liradan başlıyor.

Zaten 100 gr iskendere 30 lira vermem.Nusret zaten zengin işi bir yer hiç gitmedim,parası olan gider,kimseyi ilgilendirmez.

Sen koskoca Türkiye Cumhuriyetinin 121.Sırada olduğunu açıkla,Boşver biat etmeyi milleti savunmayı,Birde son sözüne katılmıyorum bu ülkede senin gibi biatçılar olduğu sürece bu ülke o sıralamada son sıralara bile geriler.Takım tutar gibi siyasetçileri tutuyorsunuz.Toz kondurmuyorsunuz.

Tavuk alıyoruz eski tavuk tadı yok,Yumurta desen öyle,Süt konusuna bile girmiyorum test yapsalar %60'ı su çıkar.

Neyse bu ülkenin insanı makarna yiyerek büyük resmi görüyor,Birde kırmızı et yese demek ki bilim ülkesi oluruz.

Devlet tarımla,hayvancılıkla uğraşanı teşvik etmezse 121.sırada tabiki oluruz.Neyse sen belli ki et yiyorsun yine şanslısın her biatçı et yiyemiyor.
    bu ülkenin insanı et yemeden gerçekleri görüyor,birde bol bol et yese neler olur tahmin bile edemiyorum
    Belli ki Game of Thronesta izliyorsun eminim sen milleti özgürleştirmeye çalışan khaalesiye de karşısındır,O dizide de olsaydın khaalesinin mücadele ettiği insanları köle yapanların tarafında olur biat ederdin.Bir tabak yemeye o düzeni savunurdun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertua35_35 -- 8 Nisan 2017; 21:31:10 >

• mertua35_35 kullanıcısına yanıt
    Bu kadar yazarak nefesine yazık etmişsin be kardeş anlattığın karşıdakinin anladığı kadardır

• quote:

quote:

quote:

quote:

20-25 liraya iskender mi yenir 100gr ete bu para mı verilir. tavuk ciğere 20 lira ne 4 lira değil mi kilosu. valla hadi veripte yiyen varsa hakediyor bunları. et mi istiyorsun kasaba git al antrikot tavada ızgarada pişir ye.

esk de pişmiş tavuk şişi kilogramına 60 lira alıyorlar, halbuki tavuk 12-13 lira

Bu adam gibi adamlar bu ülkede olduğu sürece dünyada et yeme sıralamasında 121.sırada olmamız şaşırtmıyor,Öyle bir biat ediyorlar ki niye bu kadar biatçı olduklarını anlamıyorum.Evde yapılan et ile dışarda yenilen etin lezzeti bir olmuyor,hele kırmızı et yiyeceksen pişirmesi iki kat riskli,Sert olma riski var.

çok bilmiş gibi biat vs konuşmuşsun fakat boş konuşmuşsun, bunları bana değil tavan ve taban fiyatı belirleyen Gıda, Tarım ve Hayvancılık bakanlığına ve lokantalara söyleyeceksin. eti lezzetli pişirememek senin beceriksizliğin.
    kilosu 60-70 lira olan bonfileye gidipte 100grmına 30 lira vermem, 5 liralık sadakat a 20 lira hiç vermem.

eleman dışarda kazıklanarak yemek yiyemiyorum et yemede 121. sıradayız diye bana giydirecek aklı sıra

bunlar arz talep meselesidir, 30 liraya 100 gr ete talep var yiyen var ki adamlar satıyor, sizde verdiğiniz paradan ötürü kendinize yediremeyip bilinç altınız bunu lezzetli olarak algılıyor

sırf o çok anlattıgınız sevdiğiniz nusrete 2 kere 300km seheyat ile arkadaşlarla gittim, her seferinde 4 kişi 850 e yakın ödedik değdimi ? gelipte dirsekten tuz serpiştirmesine ? veya instada paylaşılan fotolara değmedi ne farkı var benim evde pişirdiğimden ?

Kırmızı eti herkes lezzetli pişiremez,zaten pahalı riske giripte eti çöpe atmak istemiyorum,Bu arada 100 gr iskendere 30 lira veren yok,Lüks yerlerde o fiyatsa bilemem,Avmlerde bay döner,Hd iskender gibi yerlerde et iskender 150 gr mı 16 liradan başlıyor.

Zaten 100 gr iskendere 30 lira vermem.Nusret zaten zengin işi bir yer hiç gitmedim,parası olan gider,kimseyi ilgilendirmez.

Sen koskoca Türkiye Cumhuriyetinin 121.Sırada olduğunu açıkla,Boşver biat etmeyi milleti savunmayı,Birde son sözüne katılmıyorum bu ülkede senin gibi biatçılar olduğu sürece bu ülke o sıralamada son sıralara bile geriler.Takım tutar gibi siyasetçileri tutuyorsunuz.Toz kondurmuyorsunuz.

Tavuk alıyoruz eski tavuk tadı yok,Yumurta desen öyle,Süt konusuna bile girmiyorum test yapsalar %60'ı su çıkar.

Neyse bu ülkenin insanı makarna yiyerek büyük resmi görüyor,Birde kırmızı et yese demek ki bilim ülkesi oluruz.

Devlet tarımla,hayvancılıkla uğraşanı teşvik etmezse 121.sırada tabiki oluruz.Neyse sen belli ki et yiyorsun yine şanslısın her biatçı et yiyemiyor.
    bu ülkenin insanı et yemeden gerçekleri görüyor,birde bol bol et yese neler olur tahmin bile edemiyorum
    Belli ki Game of Thronesta izliyorsun eminim sen milleti özgürleştirmeye çalışan khaalesiye de karşısındır,O dizide de olsaydın khaalesinin mücadele ettiği insanları köle yapanların tarafında olur biat ederdin.Bir tabak yemeye o düzeni savunurdun.

Takım tutar gibi parti tutmadım şu ana kadar hatırladığım kadarıyla geçtiğimiz 5 seçimde 3 farklı partiye oy verdim. AKP lide değilim :)

Onu yukarıdaki söylediğim bakanlığa söyleyeceksin tavuklarda tat yok yemler israil yemi niye böyle diye

Sütlerde de aynı şekilde.

Eve en son 2 ay önce 1 paket makarna alındı yarısı duruyor :)

Bu ülkenin bilim ülkesi olacağını düşünmüyorum en azından yakın zamanda.

Yine devleti ilgili kurumlarına söyleyeceksin teşvikler konusunu benim ve halkın ne fiyatlarda nede teşviklerde söz hakkı yok sevmesekte belirli şartları koyuyorlar halk da buna uyuyor uymak zorunda. Daha iyi olması temenni edilir bunun için çalışılır.

Gereginden fazla et de zararlıdır

Yemişim sarışın bombayı Taht Jon Snow un hakkı

Son anladığım kadarı ile biat dan kastın halkın ses çıkarmaması.
    Halk kendini yaksa da kimse hak hukuk tanımıyor sen bunların insafa gelip vatandaşa iyi birşey yapacağını düşünüyormusun? Ben düşünmüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 8 Nisan 2017; 21:48:3 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Takım tutar gibi parti tutmadım şu ana kadar hatırladığım kadarıyla geçtiğimiz 5 seçimde 3 farklı partiye oy verdim. AKP lide değilim :)

Onu yukarıdaki söylediğim bakanlığa söyleyeceksin tavuklarda tat yok yemler israil yemi niye böyle diye

Sütlerde de aynı şekilde.

Eve en son 2 ay önce 1 paket makarna alındı yarısı duruyor :)

Bu ülkenin bilim ülkesi olacağını düşünmüyorum en azından yakın zamanda.

Yine devleti ilgili kurumlarına söyleyeceksin teşvikler konusunu benim ve halkın ne fiyatlarda nede teşviklerde söz hakkı yok sevmesekte belirli şartları koyuyorlar halk da buna uyuyor uymak zorunda. Daha iyi olması temenni edilir bunun için çalışılır.

Gereginden fazla et de zararlıdır

Yemişim sarışın bombayı Taht Jon Snow un hakkı

kusura bakmayın o zaman hocam.Bu arada Jon Snow adamdır,severiz ha danny,ha Jon snow ikisini de severim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertua35_35 -- 8 Nisan 2017; 21:48:20 >

• ulan 3 senedir et yemetim lan işsizlik borç olayları
  • Nedense Liverpool'da 5 £ 'a aldığım 8 şiş kebap aklıma geldi (Bol etli).

Bizim Türkiye'ye gelince adam resmen sadaka gibi veriyordu.
  • hep sözlü yüzünden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmm2515

yahu adamlar artık keyiflerinin bile bedava olmasını bekliyorlar. ben anlamıyorum ki bu neyin kafası

Ciğer yemek ne zamandan beri lüks oldu?

• Adana da polis evinde 8 tlye kebab yapıyorlar.Tadı çok güzel üstüne üstlük künefe de 3 veya 4 liraydı.Tabi en son 2 yıl önce gittiğimde fiyatlar böyleydi.
  • Helias kullanıcısına yanıt
    Son birkaç yılda inanılmaz zamlandı. Eskisi gibi dışarda yemek yenilmez artık. En fazla tavuk dürüm ayran

• Ptt evlerinde de ciğerci tombul var. Adana, ciger, kuşbaşı hepsinin de bir porsiyonu 12 lıra. Eti de az değil yani diğerleri kadar, yanında 4-5 çeşit salata da veriyorlar bi de kebapla birlikte 2 parça sucuk bi parça tavuk kıy,a veriyolar, insan tıka basa doyuyor yani 12 liraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fantilatör -- 9 Nisan 2017; 11:25:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordoff

quote:

Orijinalden alıntı: _nick falan yok_

sizi tenzih ediyorum o zaman da bu millete sonuna kadar müstahak.. Turist gelmiyor diye ağla ama mevcut düzene oy ver destekle, iş yok de ama mevcut düzene oy ver destekle, enflasyon fırladı hiçbirşey alamıyoruz de ama mevcut düzene oy ver destekle. O zaman oturup ağlamayacaksın (sizi ayırıyorum)

Kardeşim sen şaka mısın?

Mevcut düzeni begenmiyorsun ama kim yönetiyor bu mevcut düzende ülkeyi?

15 yıldır tek başlarına iktidarlar neyi düzgün yaptılar bunlar

Allah aşkına çıkarın artık şu at gozluklerinizi

Su adamın videolarını izleyip hiznotize etmeyin beyninizi

Heleee bir de siyaset yapıyor..Daha altındaki boka bakmadan..Başımızdaki insanlar olmasa sen altına alacak bez bile bulamazdın..Bezli Allahın adını da ağzına alma ağzına başlatma ha akıllı ol..ama nerdeee sende o..

• Arkadaşlar saçmalamayın 20tl'ye ciğer mi olur ? Daha dün akşam bedoda idim bende. Şaka gibi 20 tl bir porsiyon ciger. O paraya ciğer yemez adanalı.
  • Kebap 52den şaşma hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.