Şimdi Ara

Bir Race Driver - GRID Gibi Oyun Yapamadılar - Kendi Çekimim Video İçerir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bu videoya bakın;

- Hiç lag, bug, performans, kalite sorunu var mı? YOK!
    - Kamera açıları son derece YETERLİ! (Kokpit dahil)
    - Kontroller TAM YERİNDE! (klavye ile sorunsuz oynadım)
    - Oyun sonu REPLAY VAR ve OLDUKÇA ETKİLEYİCİ yapılmış!
    - Oyunun hikayesi OLDUKÇA UZUN!
    - Yarışlarda herzaman son sırada başlamıyoruz, rastgele bir sırada BAŞLAYABİLİYORUZ! (kaç kez 1. sırada başladığımı bilirim)
    - Bir çok yarış modu MEVCUT!

GRID'den beridir PC için düzgün bir yarış oyunu çıkamadı, çıkartamadılar. Hatta GRID 2'nin bile bu denli çeşitli ve geniş içerikli olmayacağı konuşuluyor. Demek ki PC'deki yarış oyunları devri GRID ile kapandı. YAZIK ki ne YAZIK!

Dipnot: Videoyu az önce çektim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkangunes04 -- 18 Mart 2013; 21:54:07 >

• sana bu konuda katılmamak eldemi kardeşim. codemaster serverları kapattı oysa ne güzel online kapışıyorduk. nfs tdu falan hikaye 2. seriyi bekliyoruz bakalım nelerle çıkacak karşımıza...
  • GRID 2'de kokpit kamerası olmayacaktı. Umarım öyle bir hata yapmazlar. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kene.

GRID 2'de kokpit kamerası olmayacaktı. Umarım öyle bir hata yapmazlar. :)

Olmayacak galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

quote:

Olmayacak galiba

Birader,multi için konu açmıştım fakat millet bebe oyunlarını sevdiği ve 350 km.hızla viraja girmek istediği ve GRID'i kıvıramadığı için oyuncular konumuzda toplanamadı...az kişi ile oynuyoruz: KONU BURADA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefer33 -- 19 Mart 2013; 1:28:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sefer33

quote:

quote:

Olmayacak galiba

Birader,multi için konu açmıştım fakat millet bebe oyunlarını sevdiği ve 350 km.hızla viraja girmek istediği ve GRID'i kıvıramadığı için oyuncular konumuzda toplanamadı...az kişi ile oynuyoruz: KONU BURADA

Geliyorum

• Bana göre dünyanın en iyi yarış oyunu.

Bu arada:
    http://www.gokhanblog.com/2011/05/grid-turkce-yama-final-cikti.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kesinlikle katılıyorum grid'in yerini dolduracak hiç bir oyun yapılmadı şimdiye kadar.
    bence şuan tek eksiği online olmaması. grafikleride modlarla birlikte gayet tatmin edici oluyor. gerçi modsuz hali bile çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefer33

quote:

quote:

Olmayacak galiba

Bu ne agresiflik... Arcade=bebe oyunu kafasından çıkın artık ayrıca çok sevdiğin grid de tam olarak arcade olmasa da arcade e yakın. Tweak yok oyunda bir kere...

• PC de tartışmasız en iyi yarış oyunu "hala". Oyunadık bitti, ama kalbimde bir çizik attı

İlk çıktığında çok fena multi oynamıştım.
  • ulan grid çıtayı öyle yükselttin ki, senin devamın bile geçemeyecek bu çıtayı. codemaster grid2 yi dirt serisi gibi yalapşap yaptığından dolayı beğenilmeyecek. ulan bari serverları korsan oynanmayacak şekilde tekrar açın allahsızlar
  • Güzelmiş.
  • dur hocam grid 2 hakkında ön yargıya kapılma hemen, çıksın da görelim bu tür araba oyunlarını underground 2 ve most wanted dan sonra uzun süre hiç oynamamıştım, sonra grid e rastladım bir gün çok hoşuma gitti, yalnız drift modu gereksiz derecede kolaydı bence, ikinci deneyişimde x99 combo yapmıştım belki 2.oyunda düzeltirler bu durumu
  • Drift olayı da bence güzeldi GRID 1'de. Ama dediğin gibi kolaydı fakat ben hiç x20'den sonrasını yapamadım. Sen x99'u kaç turda yaptın? 2-3 turluk oyunda 20'yi geçememiştim, belki de sen çok iyi drift yapıyorsundur.

GRID 1'i 2 hafta önce bitirdim, oyun gerçekten çok çok iyi. GRID 2'yi de göreceğiz.

Bu arada konuyu sadece GRID 1'in GRID 2 ile kıyaslaması olsun diye açmadım, diğer yarış oyunlarıyla kıyasladım.
  • benim en zevk aldığım drift olmuştu ama dediğim gibi kolaydı işte, haritaları tam hatırlamıyorum o yüzden video buldum internetten

şu haritada 3 lap oynardım hephttp://www.youtube.com/watch?v=IlAm1TgfxC8 en az 50 milyonu bulurdum ama videodakinden iyi oynardım yani adam bayrak kaçırıyor çünkü

mesela bu haritada da 6-7. lap gibi x99 u bulurdum, 8 lap oynuyorduk genelde, ilk oynayışımızda kıran kırana gittik arkadaşlarla 2.sinde 750 milyon civarında puanla bitirdim zaten 1-2 yarış sonra arkadaşlar sinirlendi bir daha drift yapmadık

yarış modu da çok güzeldi ama özellikle o hasarlar, klasik nfs serisiyle büyümüş bizler arkadan çarpıp yoldan çıkarma taktiğiyle motoru elimize aldık anca viraja 200 le girince de arabanın yarısı koptu gerçek yarışı o zaman tattık

• Allahsız codemaster server ları kapatmasa süper olurdu 2.oyun ilkinin yarısı kadar güzel olsun yeter .Gerçi ilk dirt de mükemmeldi ama sonra zıçtılar 3.oyun fena olmasada
  • quote:

Orijinalden alıntı: excalibre

Allahsız codemaster server ları kapatmasa süper olurdu 2.oyun ilkinin yarısı kadar güzel olsun yeter .Gerçi ilk dirt de mükemmeldi ama sonra zıçtılar 3.oyun fena olmasada

Valla ben Dirt 1'deki kontrolleri beğenmedim, bu yüzden hiçbir Dirt serisini sevemedim.
  • Genelde seriye bağlayan oyunlarda çoğu zaman ilk oyun en iyisi oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Genelde seriye bağlayan oyunlarda çoğu zaman ilk oyun en iyisi oluyor.

Katılıyorum
  • vites otamatik atıyor da ,
    diger unsurlar manuel
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.