Şimdi Ara

BİR RP OYUNU YAPIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir rp oyunu yapıyorum.oyun şöyle 3 okul var.Hogwarts,Durmstrang,Beauxbatons.Bunlardan birine sizi kaydediyorum(sihirli kalem olarak).Sonra da okulun binalarından birine kaydediliyorsunuz.Hogwarts dışındaki okullardaki binalarda bellidir yani uydurmadım.Derslere aksatmadan giriyorsunuz.Derslere girmezseniz ceza alıyorsunuz 1 gün uzaklaştırma onur lekesi filan ona karar vermedim.Sonra da 3 okulun savaşına katılıyorsunuz.Herkes sadece Hogwarts dan bıkmıştır.Oyun daha yapım aşamasında yarım saat önce kurdum.Forum yerleri ise hazır.Renkler kötü.Logo hazır(bilgisayar yapımı).Ranklar hazır(sihirli kalem,prof,okul müdürü).Daha büyü gücü ayarlarını yapmadım.gelişmeleri burdan yazıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DAHİİ -- 16 Haziran 2007; 15:27:03 >

• hayırlı olsun işallah güzel birşeyler başarırsın bende gelirim
  • Saat 7,15 Ne Zaman Bitcek bu DAHİİ Adam...
  • zor oluyor 3 okul birden yeni şeyler de bulmaya çalışıyorum diğer sitelerden örnekler buluyorum.Vede mrpanda da değil phpbb den yapıyorum.Daha güvenli ama zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DAHİİ -- 16 Haziran 2007; 20:02:17 >
  • ama güzel olacağa benziyor.Bazı iingilizce yerleri var ama
  • oyunu açıyoruum istekleri yapabilirim okul müdürlerinin yeri hala boş(okullar hakkında birşey bulmak zor özellikle durmstrang hakkında)
    işte site:http://buyuculervecadilar.phpbbportal.eu/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DAHİİ -- 16 Haziran 2007; 20:10:14 >
  • hiç bir şey yok burda ama
  • eheh logo çook güsel asdasdasdasd oyunun içeriği güselde sana logo yapıyım msnimi ekle b_unlu9@hotmail.com
  • logoyu öylesine yaptım.asıl şimdi yapıcak şey arıyorum.okulları ve binaları yaptım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.