Şimdi Ara

Bir saat alana 3 farklı model saat bedava (momentus) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
7
Favori
15.731
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada EFT ile alan arkadaşlardan onaylanan oldumu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İlk mesajda belirtmiştim. 0tl lik saatler sepetteyken kredi kartı ödemeyi kabul etmiyor. Mecburen Eft/havale seçilmesi gerekiyor. Şu an tatil olduğu için bence yarından itibaren belli olur. Ben hesabım sayfasında sipariş durumundan takip ediyorum. Hala "Yeni" yazıyor. Yarından itibaren siparişi iptal etmezlerse bir kaç gün sonra eft yapmayı düşünüyorum. Henüz yapmadım.

• Bende havale ile aldım bakalım sabaha belli olur ak koyun kara koyun  

• Siparişlerinizin gecikmemesi için, Havale/EFT işlemlerinde açıklama bölümüne sipariş numaranızı yazmanız önemle rica olunur. Ödeme yaptıktan sonra bizlerle iletişime geçip bilgi vermeniz onay sürecinizi hızlandıracaktır. 3 iş günü içerisinde ödemesi gelmeyen siparişler iptal edilmektedir.

Ödemeyi geçmeyi planlıyorum bakalım ne olacak en fazla para iadesi için uğraşırız. Teşekkürler bilgi için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kokoci35 -- 2 Ocak 2022; 16:33:58 >
  • kokoci35 kullanıcısına yanıt
    0 lira olanlara ulasamiyorum ama hocam

• bin liralık saat 803 liraya düstü yanına 3 saat ekledim eft yapmak icin onay bekliyorum sizce gönderirler mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samedsarp S kullanıcısına yanıt

Yukarıda ki linki vermiş arkadaş ben oradan ulaştım. Beğendim ben saati gönderirlerse süper olur

• harunkmc H kullanıcısına yanıt
    Ben göndereceklerini sanmıyorum yani o bedava 0₺ olan ürünlerin fiyatları baktım internet fena rakamlar değil

Ben Yapkredi den havale geçmeyi planlıyorum sipariş numarası da yazacağım . En fazla parayı iade ederler 1 haftaya gelirse ama süper olur . Ama o paraya o kadar saat göndermezler 😊

• MH arayıp sorsak patlar mıyız 🤔

• wampir_s kullanıcısına yanıt

Öyle bir şey yapma hocam o zaman iptal olur

• Dananın kuyruğu yarın sabahtan kopar herhalde

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Valla bende aldım bakalım ne olacak 😅

• Baska 0 tl lik yok mu?

• EFT ile sipariş verdik bakalım. Onaylamazlar gibi geliyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Var mi gelişme

• WILDBOYS kullanıcısına yanıt

Bu ürün 2298 tl olmuş sitede

• müşteri hizmeteri aradı bazı ürünlerin sene sonu sayımdan dolayı 0 tl görüldüğünü ancak kendilerine sipariş olarak ücretli ürünlerin göründüğünü söyledi. ücretsiz saatleri göndermeyecekler

• uğrasmak isteyen yasal yolla alır o zaman siz ödeme yapmışmıydınız hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunkmc -- 3 Ocak 2022; 12:28:22 >
  • Az önce bende müşteri temsilcisi tarafından arandım. Hatalı girilen fiyatlardan dolayı müşterinin mağdur edilemeyeceği, tüketici hakem heyetine yapılacak başvuruların olumlu sonuçlanacağı konusunda uyarıda bulundum. Siparişimin iptalini onaylamadığımı söyledim. Firmanın mağduriyet yaratmamak adına belki hediye çeki belki indirim kodu şeklinde tatminkar bir öneri ile geleceğini düşünüyorum. Aksi halde hakem heyeti yolları gözükür

• nasıl saatçi bu ya, sitesine baktım bikaç uyduruk model dışında hep tükenmiş. azalarak tükenip yok olacak sanırım.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.