Şimdi Ara

Bir saat alana 3 farklı model saat bedava (momentus)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
7
Favori
15.731
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir saat alana 3 farklı model saat bedava (momentus)

Momentus internet sitesinde kadın ve erkek saatlerinde ilk saatler 0 tl. En az bir ücretli saat sepete ekleyerek havale/eft seçeneğini seçip sipariş oluşturdum. (kredi kartı kabul etmiyor saatler 0 tl olduğu için) Onaylanırsa eft ile öderim. Yeni yılın ilk riskli sıcak fırsatı hayırlı olsun!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whiteway_twilight -- 1 Ocak 2022; 18:17:28 >

• benim anlamadığım, konuyu açan arkadaş, sanki momentus kampanya yapmış da 1 alana 1 bedava, ya da ücretli saat yanına ücretsiz saatler gibi , konuyu bu şekilde açarak , diğerleri de bu şekilde alarak ürünün gelmesini bekledi. ee bu bildiğimiz fiyat hatasi işte.

100 tlye televizyon alan tuvnera, sonrasında bi de thh 'ye gidiyom dese linç edilirdi, ama "saat alan beyfendiler"için aynı durum geçerli değil

neyse , ölücu kardeşlerim için farketmez, ekran görüntüleri ile edevlet üzerinden thh 'ye başvurabilirsiniz.
    Hakem heyetinden net bir şekilde red gelir bu 0 lira olan ürünlerde. Şansınızı deneyin tabi ama umudunuz düşük olsun. Para verip yüzde yirmi beş otuz alınan ürünlerde dahi hakem heyeti fiyat hatası yüzünden satıcıya hak verip tüketiciye olumlu yanıt vermiyor . Burada bir malın 0 liraya satışının olmayacağını tüketici de gayet net bilip bile bile alım yaptığı için iyi niyetten pek söz edilmesi mümkün değil.
  • Ben de denedim ama ücretsiz saatin yanına ücretli bir saat seçmek gerekiyor, yoksa onaylamıyor. ücretli en ucuz saat 800 TL nin üstünde...

• egridereli kullanıcısına yanıt
    800 liraya 3 saat yollarlarsa yine bedava hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yollayacaklarını zannetmiyorum, o yüzden almadım.

• egridereli kullanıcısına yanıt

%20 indirim ve 75 tl ilk üyelik indirimliyle 723 tl'ye 7 tane saat ekledim. 2 şer tane 0 tl olanlardan (Size kalsın diye 2 şer tane ekledim :) ) ve 723 tl lik saat. Sipariş onayı vs gelirse eft yaparım :)

• whiteway_twilight W kullanıcısına yanıt

Nazik düşünceniz için teşekkür ederim, gönderirlerse güle güle kullanın.

• Kalmamış

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Saat Kaç TL Eder
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kadın saatleri duruyor hala. 2 farklı model 0 tl.

• Hem erkek hem kadın modelleri hala stokta var gözüküyor.

• Daha önce Havale/Eft yöntemiyle ürün alan oldu mu? EFT yi hemen yapmamız gerekiyor mu yoksa onay maili ya da telefonu mu bekleniyor? Sanırım pazartesi arayıp iptal edebilirler bir ihtimal. Yada ellerinde kalan saatlerse gönderebilirler, kısmet...

• whiteway_twilight W kullanıcısına yanıt
    havale eft riskli, dükkanı kapatıp giderse parani alamazsin, kartla alırsan, dolandırıcılik durumunda zararin karşılaniyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısınız ama 2 saat için momentusun kendi sitesi de kaçıp girmez ya 😅

• Satışlar o kadar vahim demek. Bir saat alana 3 farklı model saat bedava (momentus) 

• Bir saat alana 3 farklı model saat bedava (momentus)www.momentus.com.tr
    SC365B-15YS Erkek Kol Saati
    https://www.momentus.com.tr/sc365b-15ys-erkek-kol-saati.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu saatler mi kaldı ya :) 200tl yazsalar bence çok da satamazlar 1000 2000 falan yazmışlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 7 saat 700'e geliyor ama gondermezler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stoklar açılmış, sipariş verelim mi gelir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boolidge -- 2 Ocak 2022; 12:50:15 >
  • boolidge kullanıcısına yanıt
    Stoklar aynı hocam açılan birşey yok

• fibumi F kullanıcısına yanıt
    Dün akşam baktığımda 0 TL olan saatler sepete eklenmiyor stok yok diyordu hocam.

• Dün bende denedim ekleniyordu o nedenle söyledim ama alım yaptırmıyor o kısma gelince hata veriyordu hocam

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.