Şimdi Ara

Bir sahtekar daha mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Gözünle mi okudun ikinci ilanı acaba

Adam "ARACIN FOTORAFLARI EN YAKIN ZAMANDA KONULACAK FOTOLAR TEMSİLİDİR " yazmış ya.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABABA2307 -- 16 Eylül 2010; 0:47:46 >
  • Fotoğraflar nedeniyle öyle düşündüyseniz, alttaki ilan sahibi zaten açıklama kısmında fotoğrafla ilgili bilgi vermiş. Başka birşeyse biraz daha açıklayıcı olun.
  • Edit:Yanlış anlaşılma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enoman -- 16 Eylül 2010; 0:58:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoman

quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

Gözünle mi okudun ikinci ilanı acaba

Adam "ARACIN FOTORAFLARI EN YAKIN ZAMANDA KONULACAK FOTOLAR TEMSİLİDİR " yazmış ya.....

Asıl sen nerenle okudun?Üstteki ilanda araç 220000km'de,alltaki ilanda ise 120000'de ve başka bir lavuk satıyor.

adam aracın fotoları elinde yok diye başka bir ilandan foto alıp altına belirtmiş ne var bunda

• quote:

Orijinalden alıntı: kirman

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

Gözünle mi okudun ikinci ilanı acaba

Asıl sen nerenle okudun?Üstteki ilanda araç 220000km'de,alltaki ilanda ise 120000'de ve başka bir lavuk satıyor.

adam aracın fotoları elinde yok diye başka bir ilandan foto alıp altına belirtmiş ne var bunda

Pardon yanlış anlaşılma olmuş.Forum silinebilir.

• quote:

Pardon yanlış anlaşılma olmuş.Forum silinebilir.

forum bize lazım, konuyu silsinler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tamam silinsin yanlış anlaşılma, ama kesinlikle iyi niyetimden
  • bence silinmesin, arabasını satan lavuk bi resim çekememişte başkasının fotolarını niye izinsiz kullanıyor, aynı durumda benim aracımın fotolarını birisi kendi kafasına göre kullansaydı ben kızardım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.