Şimdi Ara

Bir seye dikkat ettim telefon elimdeyken 1 dis cekiyor koltuktayken 3 dis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefon elindeyken 1 dis kolyukta veya bagimsizken ellimde tutmadigimda 3 dis cekiyor anten sorunu olamaz cunki kilifla kullaniyorum

• Telefon u biraz acsan? Hangi telefon mesela?
  • peki koltukta elinizde tutarken kaç "diş" çekiyor? :)
  • İphone 4 elimde tek dis 3 g koltuga koyuyorum ayni yer cm fark yok uc dis cekiyor koltukta kilif var olmasa hadi anten sorunu diyecegim ne olabilir ?
  • 3g kapatıp denesene
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurnet2000

3g kapatıp denesene

Sadece 3 g mi hucreselide kapatiyimmi ?
  • kılıf olsa da elde tutmadan etkileniyordur. klasik anten olayı işte.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cholonya

kılıf olsa da elde tutmadan etkileniyordur. klasik anten olayı işte.

Ama antrne temas yokki kilif kalin slikon
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdal86

İphone 4 elimde tek dis 3 g koltuga koyuyorum ayni yer cm fark yok uc dis cekiyor koltukta kilif var olmasa hadi anten sorunu diyecegim ne olabilir ?

koltuk kılıfını nereden aldınız?
  • iki durum arasındaki tek fark elinizin varlığı di mi? Bu durumda demek ki anten elinizden etkileniyor. Kafaya takmayın fazla.
  • 3 gyi kapattim edge acik edgede fark etmedi hep 3 dis cekti sanirim 3 g de sikinti var sebekeden olabilirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

quote:

İphone 4 elimde tek dis 3 g koltuga koyuyorum ayni yer cm fark yok uc dis cekiyor koltukta kilif var olmasa hadi anten sorunu diyecegim ne olabilir ?

koltuk kılıfını nereden aldınız?

Lutfen ciddi olalim

Pufi'den aldik bi kampanya vardi :))))))
  • quote:

3 gyi kapattim edge acik edgede fark etmedi hep 3 dis cekti sanirim 3 g de sikinti var sebekeden olabilirmi

Bende nokia 5800 vardı şimdi iphone 4 ikisinde de sendeki gibi oldu evde bir konuma gelince 2g - 3g şebekesi arasında kalıyor 2 dişe düşüyor 3g açıksa 3g kapatınca yine full eyaklaşıyor
  • Benim oturdugum yerde vodafone 3g cekmiyor belli bir yer var orada cekiyor diger odalarda bazen servis ariyor 3 g yi edgeyi kapattigim halde ben bu vodafonenin aaaaaaaa... Kanser etti bizi semtteki iphone ve pda kullanicilari isyan ediyor
  • Bumper kullan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.