Bildirim
Bir seye dikkat ettim telefon elimdeyken 1 dis cekiyor koltuktayken 3 dis
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Telefon u biraz acsan? Hangi telefon mesela? -
peki koltukta elinizde tutarken kaç "diş" çekiyor? :) -
İphone 4 elimde tek dis 3 g koltuga koyuyorum ayni yer cm fark yok uc dis cekiyor koltukta kilif var olmasa hadi anten sorunu diyecegim ne olabilir ? -
3g kapatıp denesene -
quote:
Orijinalden alıntı: onurnet2000
3g kapatıp denesene
Sadece 3 g mi hucreselide kapatiyimmi ? -
kılıf olsa da elde tutmadan etkileniyordur. klasik anten olayı işte. -
quote:
Orijinalden alıntı: cholonya
kılıf olsa da elde tutmadan etkileniyordur. klasik anten olayı işte.
Ama antrne temas yokki kilif kalin slikon -
quote:
Orijinalden alıntı: erdal86
İphone 4 elimde tek dis 3 g koltuga koyuyorum ayni yer cm fark yok uc dis cekiyor koltukta kilif var olmasa hadi anten sorunu diyecegim ne olabilir ?
koltuk kılıfını nereden aldınız? -
iki durum arasındaki tek fark elinizin varlığı di mi? Bu durumda demek ki anten elinizden etkileniyor. Kafaya takmayın fazla. -
3 gyi kapattim edge acik edgede fark etmedi hep 3 dis cekti sanirim 3 g de sikinti var sebekeden olabilirmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: turuncum
quote:
İphone 4 elimde tek dis 3 g koltuga koyuyorum ayni yer cm fark yok uc dis cekiyor koltukta kilif var olmasa hadi anten sorunu diyecegim ne olabilir ?
koltuk kılıfını nereden aldınız?
Lutfen ciddi olalim
Pufi'den aldik bi kampanya vardi :)))))) -
quote:
3 gyi kapattim edge acik edgede fark etmedi hep 3 dis cekti sanirim 3 g de sikinti var sebekeden olabilirmi
Bende nokia 5800 vardı şimdi iphone 4 ikisinde de sendeki gibi oldu evde bir konuma gelince 2g - 3g şebekesi arasında kalıyor 2 dişe düşüyor 3g açıksa 3g kapatınca yine full eyaklaşıyor -
Benim oturdugum yerde vodafone 3g cekmiyor belli bir yer var orada cekiyor diger odalarda bazen servis ariyor 3 g yi edgeyi kapattigim halde ben bu vodafonenin aaaaaaaa... Kanser etti bizi semtteki iphone ve pda kullanicilari isyan ediyor -
Bumper kullan
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X