Her yanda bir ışık, karanlıklar çözülüyor, İzbelerde uğultu, yarasalarda telaş... Yalan balonları büzüldükçe büzülüyor, Kayıyor ilhad ölüm ufkuna yavaş yavaş, Her yanda bir ışık, karanlıklar çözülüyor. Milyonlarca yıldızdan milyonlarca gizli nûr, İniyor sessiz sessiz zulmetlerin bağrına.. Ve inançla ışıldayan çehrelerde huzûr, Koşup ebediyet üflüyorlar dört bir yana, Milyonlarca yıldızdan milyonlarca gizli nûr, Hergün daha da enginleşiyor mâvi ümid, Baykuşlar her yanda ölüm marşları söylüyor.. Ve işte ufukta levent boylu "Nesl-i cedîd"! Gecelerde hırıltı, geceler boğuluyor; Hergün daha da enginleşiyor mâvi ümid... Ürpertiyor karanlıkları esen rüzgârlar, Toprak rahmete döndü çölün enginlerinde.. Ve kabarıyor denizlerde mâvi dalgalar; Renkli baharlar müjdesiyle günün birinde.. Ürpertiyor karanlıkları esen rüzgârlar
güzell
çaaari o avatara böyle cevaplar çok ters yaa
çiçek, senin avatar ve kullanıcı adına da böle cevaplar ters
quote:
Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi
çaaari o avatara böyle cevaplar çok ters yaa
yav herkes öle diyo
ben seviyorum bu avatarı
aslında zırlayan biri değilim
quote:
Orjinalden alıntı: eDDiè
çiçek, senin avatar ve kullanıcı adına da böle cevaplar ters
Aslında şimdi biri çıkıp bana da aynısını söyleyecek diye aklıma gelmedi değil ama bunu senden beklemezdim sırtımdan vurdun beni
Benim avatar genel olarak ruh halimi yansıtıyor bir hüzün,masumluk söz konusuama çaaarininki zır zır zırlıyor bir yandan da sırıtık smileyleri görünce komik oluyo
@çaaari bu avatarın sırıtık olanı yok mu
bir modamıdır nedir herkez bir hüzünlü bir karamsar, bir ben mi deliyim yau