Şimdi Ara

bir sıkıntım var sanırım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar biraz garip konu internetten baktığımdada normal gözüküyor ama önceden günde 2 3 defa idrara çıkardım tutmazdım kesinlikle 7 8 saatte bir geldiğini hissederdim

son 1 senedir 3 4 saatte bir idrara çıkma ihtiyaci hissediyorum normal olduğu söyleniyor ama 1 sene öncesine kadar böyle değildi tabi doktora gidicez arkadaşlar randevumuz var ama maşallah devletimiz çok iyi artık sıra beklemiyoruz 3 gün önce aldım randevuyu 4 ocağa tarih verdi sistem en erken

1 sene önce ağrı hissedince şeyimde tahlil yaptırmıştım idrarda kristalleşme vardi onun dışında bir sorun yok dendi bana içtiğim sodadan kaynaklı olduğunu söylemişlerdi o gün bu gün içmiyorum herhangi asitli bir içeceği

1 senede böbreklerim göçmüş olabilir mi

çok pimpirikli bir insanımda yani böbreklerime bir şey olacağına öleyim daha iyi başkasının eline bakmak istemiyorum yada hayatımı işkenceye çevirecek şekilde günde 6 - 8 saat diyalize gitme vs doktora gitmeden ön bilgi almak istedim kötü bir şey çıkacak gibiyse özele gidicem direk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shegorath -- 24 Aralık 2017; 18:8:43 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.