Bu devirde herşey para olmuş arkadaş bi galatasaraylı olarak takımımın bırakın normal lig maçlarını evimde izleyebilmeyi hazırlık maçlarını dahi göremiyorm reklamı dışında tvde...nasıl bir takım bu! bu kadar ezik bu kadar mı paraya ihtiyacınız varda taraftalarınıza bu eziyeti çektiriyosunuz sanki yüz yılın takımı gibi oyun oynuyorlarda çıkmışlar herşeylerini satmışlar lig izleyeceksen digiturk alacaksın şampiyonlar ligine bakacaksan d-smart alacaksın yahu ülkemizdeki futbolun seviyesi belliyken böylesine bi sistem gelişmesi sizce de ilginç değil mi? eskiden şampiyonlar ligini STAR'da ingiltere premier ligini TV 8'de izlerken değişen şeyler ne oldu da barcelona-real maçı varken star tv'de KARABAĞLAR mıdır nedir öyle bir dizi olabilir şimdi diyebilirsiniz git bir digitürk al ya da bi d-smart ancak almaklada bitmiyor ki ona para buna para aziz yıldırımın tutuklandı haberi medyada çalkalanırken lig tv'nin fenerbahçenin galatasarayı 6-0 yendiği maçı vermesi çok mu tesadüf? aynı televizyonda ki kısıtlamalar ve aynı sistem anlayışı yavaş yavaş internetimize de girmeye başladı derken lank! diye de ağustos ayında gelecek olan kısıtlamalarla bu sefer hangi zengin cebini dolduracak listedeki sitelere girebileceğiz ancak??? kimler listededir allah bilir çok uzattım kusura bakmayın biraz dert yanayım istedim...
Sadece sunu soyliyim; hazirlik macinin sifreli kanalda verilmesinin GS ile alakasi yok, butun takimlar ayni.
d-smart bi cikti, parasiz verilen nekadar mac varsa hepsini sifreli kanala aldilar. sampiyonlar liginin sifreli kanalda verilmesi yasakmis diye duymustum ama nekadar dogrudur bilmem