Şimdi Ara

'Bir Sonraki Call of Duty, Ghosts 2 Olacak' (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
126
Cevap
0
Favori
2.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ghost un hikayesi gayet başarılı ve dolu gelmîşti bana.En azından advanced warfare ye göre.Ama multi olarak battlefield in de çıkışla yine geri planda kalacağını düşünüyorum.Battlefield tayfası kendisini daha çok oynatmayı başarabilen oyunlar yapıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunu sevmedim babası ghost u da hiç sevmezdim zaten
  • Çöp geliyor yine desene cod mw3 den sonra bitti.......

• Konuya "Hala CoD oynayan kaldi mi ya?" yazmayan banlaniyor sanirim, anladik arkadaslar

Ayrica Ghosts'un sonu nasil guzel bitti anlamadim, bu sekilde dusunen arkadaslarla ayni oyunu oynamadik sanirim.
    Sen adami suyun altina, 2 kursun sikarak gonder. Yaklasik 5 dk sonra o sudan ciksin seni kacirsin, he gulum valla. 2. oyuna acik kapi birakmak icin suyunu cikarmislardi hatirliyorum.

• Ghosts bence sonra çıkan iki oyundan da çok daha iyiydi. Ben çok sevindim açıkçası bu habere. Uç kaç nereye kadar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • black ops 1'den sonra bir daha cod serisine oynamadım,daha doğrusu oynamaya çalıştım ama acayip sıkıcı ve ruhsuz geldi..

Gerçi mw3'te beni pek tatmin etmemiş oda bana ruhsuz gelmiş zar zor bitirmiştim...
  • Bu seriden artık gina geldi. Yeni ufuklara yelken açacağım

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • En kötü COD oyununu devam ettirin, aferin. IW dağıldıktan sonra COD öldü Black Ops hariç.

• Senaryo modu kaliteliydi, multi ise hayal kırıklığı. Bu sefer ikisini de iyi yapsalar da Ghost ismine ön yargı oluştu herkeste. En kötü cod olarak tarihe geçti, bunu düzeltmeleri zor olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayerX -- 1 Mart 2016; 1:16:13 >
  • Günümüz grafikleriyle bir Normandiya çıkarması bu garibi nasıl mutlu eder. Sonuna kadar Achtung Achtung 2.dünya savaşı...

• Senaryo modu iyi olan son COD oyunuydu ve finalinden devamının geleceği belliydi zaten.Sevindim ben bu habere
  • quote:

Orjinalden alıntı: psycho90

<b>Senaryo modu iyi olan son COD oyunuydu ve finalinden devamının geleceği belliydi zaten.Sevindim ben bu habere</b>

cokmu iyidi senaryo modu mw 1 i bi oynamanı öneririm kardes

• mw4 gelseydi daha iyi olurdu
  • Bence cod bi sene kendini dinlendirmeli o bir senede iyice düşünüp taşınıp adam gibi bi oyun çıkartsınlar

• Yahu ghosts'un multiplayerıda kötü değildiki...

Herkesin yere göğe sığdıramadığı Mw2, Mw3, Bo2'den çok daha iyi bir multiye sahipti.

Multiyi eleştirenler neyini eleştiriyor bir bakalım;

Hızlı ölünüyor; Yahu kardeşim bu oyun Halo, Destiny, Bad Company falan değil ki. Bütün Cod'larda hızlı ölünür ve kendini korumak için hamle yapamazsın.

Dengesiz ve kaos oyunu dönüyor sürekli; Evet oluyor. Ama yinede Mw2'deki kaosun, çorbanın yirmide biri yoktu Ghosts'ta...

Evet serinin en iyi multisi değildi.(en iyisi Cod 4, Black Ops 1) Ama yinede son iki oyundaki robotik konsepten daha sağlam bir konsepte(klasik Cod konsepti) sahipti.

• Haberde ilgimi çeken daha çok son 2 cümle oldu

"Aynı makalede Battlefield 5, Destiny 2 ve yeni bir Need for Speed oyunu da bulunuyor. Yani görünüşe bakılırsa bu yıl sonu baya yoğun geçecek. "

BF haberini almıştık. Destiny 2 iyiymiş NFS'den de son oyun üzerine bi şeyler katılarak(ama baya bir şey o ne yarım oyun) güzel bir oyun çıkartılabilir. COD'a gelince WW1 veya WW2 atmosferine girilmedikçe pek heyecanlanabileceğimi düşünmüyorum(MW4 çıkamayacağına göre). Yine kendini tekrar eden bir oyun olacaktır. İlk Ghosts son görevleri dışında pek iyi değildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

BF5 1. dünya savaşıyla gelirse ghost most hikaye kalır . Alacaksın osmanlı askerini tak tak indireceksin gavuru

Öyle bir durumda Osmanlı kötü taraf olur hatta işgalci olarak bile gösterirler hele bir Çanakkale çıkarması yapar kahraman haçlı pardon "müttefik" ordusu artık tahmin bile edemiyorum...

• Infinity Ward ise oynanır ki Ghosts da beğenmiştim zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: nemesis16

quote:

Orjinalden alıntı: psycho90

<b>Senaryo modu iyi olan son COD oyunuydu ve finalinden devamının geleceği belliydi zaten.Sevindim ben bu habere</b>

cokmu iyidi senaryo modu mw 1 i bi oynamanı öneririm kardes

Yazdığımdan MW serisini oynamadığımı nereden çıkardın onu anlayamadım.MW daha iyiydi tabii ki de Ghosts da Advanced Warfare ve Black Ops 3'e kıyasla çok daha gideri olan bir oyundu
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.