Şimdi Ara

Bir Sony Ericsson kullanıcısı olarak bana ne tavsiye edersiniz.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde anneme samsung star wifi aldım begenmedim, ses berbat (bana göre) bir sony kullanıcısı olarak asla müzik dinlenmez, nokianın music telefonları diye çıkardıklarınıda begenmedim sony ile gene asla mukayese bile etmez (son 6 altı ayda çıkanları dinlemedim),

şimdi bana agırlıklı olarak music dinleyecek, arada uzak yolculuklarda belgesel bakacak (bu çok şart değil) arada teledon ile kunuşulacak ve sony, samsung, nokia kullanmış arkadaşların özellikle mukayese edecek arkadaşların en son çıkanlarada bakarak arkadaş sen şunu al diyebileceginiz bir telefon önerisi bekliyorum,

sınırım 500 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MorArd -- 21 Temmuz 2010; 21:49:41 >

• Zaten Türkiye'ye gelen Sony cihazlar belli, yurt dışından gelen cihazlardan alacağım diyorsan sen bilirsin. Çıtayı biraz daha yükseltebilirsen w995 alabilirsin. Yükseltemem dersen w705 iyi bir seçenek olur sanırım senin için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

Zaten Türkiye'ye gelen Sony cihazlar belli, yurt dışından gelen cihazlardan alacağım diyorsan sen bilirsin. Çıtayı biraz daha yükseltebilirsen w995 alabilirsin. Yükseltemem dersen w705 iyi bir seçenek olur sanırım senin için.

Eger Türkiyede garanti sorunları yaşayacaksam sony almam arkadaşım, sonra sinir hastası oluyorum, 500 tl ne alabilirm o zaman iyi bir ürün olsunda fark yapmaz.
  • quote:

Zaten Türkiye'ye gelen Sony cihazlar belli, yurt dışından gelen cihazlardan alacağım diyorsan sen bilirsin. Çıtayı biraz daha yükseltebilirsen w995 alabilirsin. Yükseltemem dersen w705 iyi bir seçenek olur sanırım senin için.

Hata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MorArd -- 22 Temmuz 2010; 15:02:15 >
  • quote:

Hata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MorArd -- 22 Temmuz 2010; 15:01:42 >
  • quote:

Hata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MorArd -- 22 Temmuz 2010; 14:47:45 >
  • quote:

Hatalı mesaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MorArd -- 22 Temmuz 2010; 14:47:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.