Şimdi Ara

Bir soru bir cevap :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu oyun gayet ve basit zaman zaman diğer forumlarda da oynanıyor. Oyunun mantığı şu, bir kişi soru soru soruyor ve diğeri yanıtlıyor. Yanıtlayan kişi de bir soru soruyor.

Başlatma düdüğünü ben çalıyorum:

En sevdiğiniz iki renk nedir?

• Hangi rengin hangi kullanım alanında olduğuna göre değiştiğinden bu soruya net bir cevap veremeyeceğim. Ama mesela yatak çarşafımda canlı renkleri severim. Hayır söylemesem bilemez kimse o açıdan yani

Böyle durumlarda soru bulmak neden zor olur ?
  • Ben buldum soruyu da cevap bulan çıkarmı acaba.
  • sen sor belki bilen biri çıkar

en sevdiğiniz otomobil hangisidir?
  • Honda Civic, aslında bu sorunun da net bir cevabı yok

Çarşambanın geçiişi perşembeden belli olur mu ?
  • Çarşambanın gelişi perşembeden belli olsaydı Perşembenin gelişi çarşambadan belli olurdu. Yani çarşambanın gelişinden anlayacağınız kadarıyla perşembenin gelişine farklı bir bakış açısının insanların sıcaklar

Bilgisayar veya playstationda en son oynadığınız oyun neydi?
  • GTR2 ve F1 2010 play stationda daha hiç birşey oynamadım uzun süre de oyamayacağım belki hiç...

Yarın pol pozisyonu hangi pilot kazanacak acaba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir soru :)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • alonso
  • Felipe Massa

Yumurta mı tavuktan çıkar, tavuk mu yumurtadan?
  • Yumurta tavuktan çıkar

Hardalı uyuşturucu yapıp kafa bulmakta kullanmayı ilk kim akıl etmiş ?
  • aşşa mahalleden maykıl.

baroş mu? elmander mi?
  • Futbol olarak hiçbiri.

Filler neden büyük, gri ve kırışıklar? Çünkü ufak, beyaz ve yuvarlak olsalardı aspirin olurlardı. Ufak bir fil hayal ederek ona “ufak bir fil” diyebiliriz. Beyaz bir fil hayal ederek ona “beyaz bir fil” diyebiliriz. Kırışıksız bir fil de “kırışıksız bir fil” olur. Başka bir deyişle büyüklük, grilik ve kırışıklılık, Aristotelesin’in bir fili fil yapan şeyin olduğunu tanılama sınavını geçemez. Çünkü aspirin gibi ufak, beyaz ve yuvarlak bir şey bir fil olamaz ve böyle bir nesneyle karşılaştığımızda aklımıza “Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?” diye sormak gelmez.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.