Yağmurlu bir günde köşkte bir cinayet işleniyor. Öldürülen ünlü bir iş adamı. Dedektifler cinayeti köşkten birinin yaptığından emin. İfadeler: Temizlikçi: Temizlik yapıyordum ve ölüm haberini aldım. Aşçı: Yemek yapıyordum ve ölüm haberini aldım. Bahçıvan: Dışarıda çiçekleri suluyordum ve ölüm haberini aldım. Maktülün Karısı: İşten yeni geldim. Üstümü değiştirmek için yatak odama çıktığımda kocamın cesedini yerde gördüm. Şoför: Arabada patronumu bekliyordum ve ölüm haberini aldım. Soru: Cinayeti kim işledi?
quote:Orijinalden alıntı: Alpset Bahçivan. Yağmurlu havada çiçek mu sulanır salak. Bravo hocam helal olsun
quote:Orijinalden alıntı: Hyapponzashi Temizlikçi, Aşçıya. Aşçı, Bahçıvana. Bahçıvan, Şöföre. Sonra hepsi şöföre.(GORA Stayla)
quote:Orijinalden alıntı: Hyapponzashi Temizlikçi, Aşçıya. Aşçı, Bahçıvana. Bahçıvan, Şöföre. Sonra hepsi şöföre.(GORA Stayla)
quote:Orijinalden alıntı: Alpset Bahçivan. Yağmurlu havada çiçek mu sulanır salak. Oha kapak sesi buraya geldi.
quote:Orijinalden alıntı: Alpset Bahçivan. Yağmurlu havada çiçek mu sulanır salak. konu kilit üye ban forum silinebilir
quote:Orijinalden alıntı: Alpset Bahçivan. Yağmurlu havada çiçek mu sulanır salak. Bu şüpheleri arttırsa da hiç bir şeyi kanıtlamaz Belki o sırada köşkten bir şeyler araklıyordu, belki başka bir sırrı var ne bilicez
quote:Orijinalden alıntı: Alpset Bahçivan. Yağmurlu havada çiçek mu sulanır salak. adam einstein. saygılar hocam.
Oha hiçbiriniz duymamışmıydınız bunu daha önce ? Bahçıvan diyen arkadaşta bariz biliyomuş daha önceden
quote:Orijinalden alıntı: Alpset Bahçivan. Yağmurlu havada çiçek mu sulanır salak. tamam, mavi donun varmı?