Merhaba arkadaşlar ben 30 levele yeni ulaştım. Şimdiye kadar mid üst koridor ve ormancı oynadım.Birlikte girdiğim arkadaşımın mainide adc.Bende onunla birlikte olmak için bir support şampiyonunda ustalaşıp onunla oynamak istiyorum.Şimdiye kadar sup kaldığında hep annie oynardım middede oynandığı için ancak ben ana rolü support olan bir şampiyon istiyorum ne tavsiye edersiniz
Kesinlikle leona al
quote:
Orijinalden alıntı: D.Gallinari
Kesinlikle leona al
janna
Soloq için thresh,blitzcrank,nami ,janna benim onerilerim.özellikle thresh ve blitz düşük eloda çok iş yapar.
quote:
Orijinalden alıntı: Fahrenayk
janna
Alıntıları Göster
sona thresh morgana annie
Thresh morgana
Thresh,braum
Thresh,janna belki lulu bunların dışındaki supportlarda ustalaşılıcak bir mekanik yok zaten bunlarda ustalaşırsan diğerlerini de gözün kapalı oynarsın
Lulu der susarim.Golda kadar rahat taşır lulu hem şu an gayet op
Bir tane ise lulu derim
Hem turnuvalarda çokça gördüğüm hemde bana en yakin gelen o olduğu için jannayı aldım arkadaşlar zaten arkadaşımla gireceğimiz için lulu bana pek sıcak gelmedi jannayada bir kostüm çakarim şimdi bütün support maceramda oynarim tavsiyede bulunan herkeze teşekürler
quote:
Orijinalden alıntı: loooooolli
Hem turnuvalarda çokça gördüğüm hemde bana en yakin gelen o olduğu için jannayı aldım arkadaşlar zaten arkadaşımla gireceğimiz için lulu bana pek sıcak gelmedi jannayada bir kostüm çakarim şimdi bütün support maceramda oynarim tavsiyede bulunan herkeze teşekürler
Agresif-pasif olarak 2 tane supportu öğrenmeni tavsiye ederim. Mesela ben janna-blizt oynuyorum. Sende oyun tarzına göre janna-nami-alistar-braum tarzı birde blizt-thresh-annie tarzı heroyu öğrenerek başlayabilirsin. Hangisiyle oynayacağını senin seçmen gerekiyor, oynadıkça hangilerinde rahat hissetmeye başlarsan onunla devam edersin.
Janna / Lulu / Thresh / Nami / Sona / Braum
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-9123168D8
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Leona, Thresh, Janna ve Nami şu anda gayet güçlü champion'lar arasında. Özellikle Leona ve Thresh'in çıktıklarından beri bir kere güçsüz kaldığını görmedim, bir kere ustalaşıp oyun taşımak için ideal supportlar.
Thresh morgana nami annie braum diyorum. Blitz zaten direk ban üstelik q kaçırırsan çöp bence.
quote:
Orijinalden alıntı: Mesencephelon
Thresh morgana nami annie braum diyorum. Blitz zaten direk ban üstelik q kaçırırsan çöp bence.
thresh braum bence
Leona Morg Thresh Lulu
S4 basinda bronz 5 tim sadece threshle gold 5 oldum ondan sonra biraz daha baska supportlara yonelmeye baslamalisin p3 um suan
quote:
Orijinalden alıntı: Godsofolympos
S4 basinda bronz 5 tim sadece threshle gold 5 oldum ondan sonra biraz daha baska supportlara yonelmeye baslamalisin p3 um suan