Şimdi Ara

BİR TAKAS YORUMUDA BEN ALAYIM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beramusta bir takas yaptım ctesi akşamı,amaç ticaret değildi geçenki bifrotst vurgunu ve ertesi günlerde bir kaç itemimin daha silinmesi ile oyun hayatamın en sersefil durumuna düştüğüm için item almam lazımdı ve bir takas yaptım..

+8 iron impact +0 dual diamond ring verdim

+8 raptor +1 warrior pendant aldım

bilenler yorum yazsın he kafadan sallama yorumlar almıyım..

• normal bi takas. denk fiyatlar die düşünüyorum. diamond dual olduğu için wp +1 i karşılayabilir. ii +8de raptor +8e yakın. normal bence işine yarıyosa hayırlı olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonelMariachi

normal bi takas. denk fiyatlar die düşünüyorum. diamond dual olduğu için wp +1 i karşılayabilir. ii +8de raptor +8e yakın. normal bence işine yarıyosa hayırlı olsun.

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonelMariachi

normal bi takas. denk fiyatlar die düşünüyorum. diamond dual olduğu için wp +1 i karşılayabilir. ii +8de raptor +8e yakın. normal bence işine yarıyosa hayırlı olsun.

bifrost olayı olmasaydı dual diamond la değil 6 tane diamon versen yine alamazdım +1 wp yide kimsede yüzük yok ki roc dan sonra gelen en sağlam warrior ringi de diamond sanıyorum amaç rol almak şimdi pp+1 ve raptorla dual rol almam lazım alabilirmiyim bilmiyorum dün birisine role raptor veriyim dedim o kadarcıkmı dedi :S
  • zateb şu bifrost işi ocağımıza incir ağacı dikti. en dandik kekuri ring bile pazara konmaz oldu. rol almak için çok kötü bi zaman bence. keşke önceden alsaymışsın. +8 raptora karşı vermiyorlar doğrudur benim bi arkadaşımda 2 yada 3 gün önce aynı takası önerdi ama aldığı cvp aynı '' o kadarcık mı?''.
    ya bekliceksin bişeler olmasını ki çok zor yada Allah kolaylık versin
  • Bifost itemi gerçekten çok kötü oldu çok para harcayıp masum insanların ne avedon ne sherinon vs vs neler neleer gitti olan masum insanlara oldu ama takas kafa kafaya gibi bi sorun yok
    Ama benim açımdan +8 ii daha değerli
  • normal bi takas
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.