Kafede maç izlemek için bir projeksiyon cihazına ihtiyacımız var. Forumda araştırmam sonucunda Epson EH-TW550 veya Viewsonic Pro6200 HD cihazları arasında kaldım. Alernatif farklı bir model önerirmisiniz. ? Bütçe bu cihazları alacak kadar ayarlanabilir . 2.40x1.35 perde düşünüyoruz. Yardımcı olursanız sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: vvlkn
Merhaba ;
Kafede maç izlemek için bir projeksiyon cihazına ihtiyacımız var. Forumda araştırmam sonucunda Epson EH-TW550 veya Viewsonic Pro6200 HD cihazları arasında kaldım. Alernatif farklı bir model önerirmisiniz. ? Bütçe bu cihazları alacak kadar ayarlanabilir . 2.40x1.35 perde düşünüyoruz. Yardımcı olursanız sevinirim.
1150 TL ile pro6200 iyi bir cihazdır, bu cihazı tercih edebilirsiniz,
vvlknV
kullanıcısına yanıt
bakırkoyde cafeteerıa dıye bır yerde ızlerım maclarımı gecen sene bır projecsıon almıslar acaıp ıyı suana kadar gordugum en ıyı yayını veren cıhaz bıraz arastırıp cafeyı arasan sorsan belkı marka model ve aldıkları yerı soylerler
Antalyadayım ve orayı bulmak sanırım zor olur Teşekkürler...
vvlknV
kullanıcısına yanıt
obaaa antalyanın nersı bende aksekılıyım ))) al abı telı 0212 6604983 bu bır ara geldım mac seyrettım cıhazı begendım marka soylermısınız de bence soylerler
cyhnsr
kullanıcısına yanıt
Antalya merkezdeyim . Ok saol ararım..
Merhabalar ben eve dsmart hd bağlattım televizyon yerine projeksiyon almak istiyorum ama dsmarta projeksiyon bağlayabilirmiyim ses çıkışı alabilirmiyiz? bide önerilerinizi almak istiyorum teşekkür ederim .