Şimdi Ara

Bir tavsiyenizi almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bugun dandik bir dersanenin sınavına girdim iyi bir ödül kazanırsam 11.sınıfta 2 dersaneye gitmek istiyorum anadolu lisesinde okuyorum seneye bi dersane hafta sonu olsa bir dersane hafta içi olsa yetişebilirmiyim okuldan 4 gibi çıkıyoruz yolda yaklaşık 40 dakka sürüyor dersane saatlerini nasıl ayarlayabilirim

seneye bol ders kasmam lazım bu dersaneden % 70-80 felan kazanırsam beleş gibi birşey olur daha kalite dersaneye de giderim hem
    dersane saatleri ne zaman bilginiz var mı?

şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ti€sto -- 10 Ocak 2010; 19:22:34 >

• Ya bu sorunun yeri burası mı kardeş her dershanenin saatleri farklıdır gidip ögreneceksin çakışıyorlar mı çakışmıyorlar mı bak

Bu arada Tiestonun hangi şarkısını çok seviyorsun ? Bende severim Tiesto'yu
  • quote:

Orijinalden alıntı: GKHN_93

Ya bu sorunun yeri burası mı kardeş her dershanenin saatleri farklıdır gidip ögreneceksin çakışıyorlar mı çakışmıyorlar mı bak

Bütün şarkılarını severim dostum bende şarkılarından çok konserlerinde şarkıları var yani bi gösterisi var 1.30 saat sürüyor yani onun gibi 5-6 tane var öle traffic gibi parçaları artık çok demode oldu

DJ JOHAN DA ÇOK İYİ ONUDA ÖNERİRİM

• quote:

Orijinalden alıntı: Ti€sto

quote:

Orijinalden alıntı: GKHN_93

Ya bu sorunun yeri burası mı kardeş her dershanenin saatleri farklıdır gidip ögreneceksin çakışıyorlar mı çakışmıyorlar mı bak

Bütün şarkılarını severim dostum bende şarkılarından çok konserlerinde şarkıları var yani bi gösterisi var 1.30 saat sürüyor yani onun gibi 5-6 tane var öle traffic gibi parçaları artık çok demode oldu

DJ JOHAN DA ÇOK İYİ ONUDA ÖNERİRİM

konu bi anda dj tiesto oldu

• Şeriat sucuğu olsa yersiniz tabi ban.gif
  • gitme.. dışlanırsın.. bizde de vardı 2 dersaneye giden tipler ne dalga geçiyorduk asdf

edit: ama şöyle yapabilirsin.. biz de arkadaşlar %100 burs kazanıp kayıt oluyor, kitapları alana kadar gidip sonra uğramıyorlardı.. bu da güzel yöntemdir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekialem -- 10 Ocak 2010; 20:14:46 >
  • Sadece hafta sonu olur. Hafta içi mezunlar oluyor sadece. Sen yazıl gene de kitapları al sonra bir daha uğramazsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.