Şimdi Ara

Bir transfer sezonu daha yaklaşıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Umarım bu yıl kaliteli isimler takımımıza kazandırılır, son yıllarda çok çuvalladık, dünya kadar paramız var ama doğru kullanamıyoruz, en kötüsü de bu, şu 11'i kurdum bugün, sizce bu kadroyu kurmak çok mu zor, görüşlerinizi merak ediyorum, stoperler serdar ve mbia, mbia'yı istemiştik daha önce ama o qpr'ı tercih etmişti, küme düştüler bu yıl, hem dmc hem dc oynaması büyük avantaj, küme düşmüş bir takımdan transfer yapmak çok zor olmasa gerek, serdar 26 yaşına geldi ve dolgun bir sözleşme yapmak isteyecektir, ömer toprak serdar'dan daha iyi ama gelmez o, şampiyonlar ligi oynayacak leverkusen ile, bu yıl serdar açık kapı bırakmıştı Türkiye'ye transferi için ama yeni yeni haberler çıkıyor sözleşmesini uzatmak istediğine dair, görüşüm yıllık 3 milyon euroya koşa koşa gelir, başka yerde kazanamaz o kadar para, kaldı ki biz uefada yarı final oynamış bir takımız, cheik m'bengue, fm'ciler bilir, senegalli sol bek, sağlam bektir kendisi, bir ara gs ile ismi anılıyordu, sow aracılığıyla ikna edebiliriz, zamanında sow'u alıdysak m'bengue'yi şimdi rahat alırız, gökhan inler 30 yaşına geldi, hocasıyla problemi var ve fenerbahçeli, meireles'i gönderip getirebiliriz bu adamı, elalem gökhan ile aynı yaştaki sneijder'i alıyor, tamam kolay bir transfer değil ama olmayacak bir iş de değil, paraya bakar sadece, belhanda zaten, yatır 10 milyonu, yarın hava alanında, ha 10 milyon yatırmak kolay mı, tabi ki değil ama artık pamuk eller cebe lütfen, kulübe yaptığımız katkının haddi hesabı yok, ayarlasınlar bu işleri, adem ljajic :), novi pazarlı, müslüman kardeşimiz, kezman'ın fenerbahçe'ye önerdiğine dair haberler çıkmıştı, en başlarda soğuk bakmıştım ama biraz araştırdım ve takip ettim, boş bir adam değil, bu yıl 27 maçta 8 gol-7 asist yaptı, çok parlak rakamlar değil ama 91li daha ve ülkemize kolay uyum sağlar bana göre, neden mi, kendisi inançlı bir adam, bir keresinde attığı golden sonra formasını çıkarıp islam aleminin bayramını kutlamıştı ve ayrıca sırp milli marşını okumuyor inancı yüzünden, müslüman bir ülke cazip gelebilir, sow transferinde bu nokta çok önemli olmuştu mesela, kezman aracılığıyla çok da zorlanmadan alınabilir diyorum, satış opsiyonuyla kiralık olarak gelmesi daha cazip, tabi bütün bu oyuncuların bonservisleri toplamı 30-40 milyon euroyu bulur ve hatta geçer, yönetim bu parayı bulabilir mi, elinde krasic, stoch, meireles, cristian gibi adamlar var, yönetim becerisini ortaya koymalı ve bu adamları güzel rakamlara pazarlamalı, benim hiç umudum yok, cristianlı selçuklu çok maçlar izleriz daha ama hayal etmek de güzel..

• Bu kadar çok transfer yapmak bir sezonda biraz zor olabilir. Aslında olsa iyi olur fakat takımımızı biliyorum, olacağını zannetmiyorum. En azından takımda bir iyileştirmeye gidilebilir. Şöyle as kadroya nokta 2-3 transferle çok başarılı olacak bir kadro kurulabilir. Gündemdeki oyunculardan oluşan şöyle bir kadro mükemmel olur diye düşünüyorum gelecek sezon için. Tabi zaman geçtikçe yeni transferlerle çok güçlendirilebilir.

• Volkan

GG77
    Terry
    Serdar Taşçı
    Adriano

G.İnler
    Lampard

Arda
    Stoch

Salih

Cardoza

Çok mu abarrtım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonyeja

Bu kadar çok transfer yapmak bir sezonda biraz zor olabilir. Aslında olsa iyi olur fakat takımımızı biliyorum, olacağını zannetmiyorum. En azından takımda bir iyileştirmeye gidilebilir. Şöyle as kadroya nokta 2-3 transferle çok başarılı olacak bir kadro kurulabilir. Gündemdeki oyunculardan oluşan şöyle bir kadro mükemmel olur diye düşünüyorum gelecek sezon için. Tabi zaman geçtikçe yeni transferlerle çok güçlendirilebilir.

Bence de o kadar çok isim alamayız, stoper, sol bek, 10 numara, şu 3 mevkiye kaliteli isimler alsınlar, ben razıyım.

• Takıma gerçekten kaliteli bir forvet sol bek ve bir stoper alınmalı. yabancı fazlalıkları takasta yada nakit satılmalı.

baroniyle roma ilgileniyordu ne oldu? krasiç + nakit = gökhan
    stochda nakit gitse retoyuda yollayıp sol bek aldıkmı (hak bana pek güven vermiyor) parayada kıyılıp bir forvet alınmalı ilerde tek forvet olcaksa paraya harbiden kıyılmalı, defansa terry ile görüşülüyordu pepe serbest kalıyordu bunları bilenler alıntı yaparsa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elindeki oyuncuların iyilerini yollayıp kötülerini oynatan Sir Aykut duracaksa bari masraf yapmayalım..3 senede transfer/performans başarısı yüzünden ekonomik açıdan dibe vurduk..Zaten Aykut duracaksa ligde en kaliteli kadro da olsa 2. olabileceğimizden, ŞL falan da katılamayacağımızdan gerek yok..150 milyon euroluk takımımız bir zahmet seneye de Uefa Avrupa Ligi'nde bi çeyrek falan daha görsün transfer yapmadan..Oyuncu değerimiz bu kadar başarıyı mecbur kılıyor..Ya da çıkacaksın diyeceksin ki bizim oyuncularımız Selçuk Baroni vs aslında 5 para etmez..2-3 oyuncu dışında avrupa kalitesinde bir oyuncumuz yok, satmaya kalksan hepsi anca 50 milyon euro eder diyeceksin Aykut Kocaman olarak, hatta benim de takıma katkım yok, zaten antrenörsüz de bunlar 2. olur diyeceksin..Ben de ayakta alkışlamazsam adam değilim..Adamlık örneği olur bence, realizm örneği olur..
  •  Bir transfer sezonu daha yaklaşıyor...

Bana kalırsa 7 tane transfere ihtiyaç var eğer aranan bölgelere kaliteli oyuncular gelirse seneye istenilen oyunu sahaya sergilenebilir.
    Gitmesi gereken oyuncular ise;

Serdar Kesimal(Sakatlıktan çok çekti en azından kiralanıp bir şans verilebilir.)
    Reto Ziegler
    Orhan Şam(Bu sezon vasatın altındaydı.)
    Selçuk Şahin
    Raul Meireles
    Cristian
    Sezer Öztürk
    Miroslav Stoch
    Milos Krasic
    Semih Şentürk
  • İlk 11'e 5 as oyuncu transferi yeter. Yedeklerde bir şekilde halledilir.

Sow mutlaka forvete çekilmeli. Sezonun ilk yarısında forvette etkisizdi çünkü besleyen kimse yoktu. Sow'un beslenmesi halinde ligde gol kralı olur. ( Misal Alex ile oynarken çok farklı oynuyordu. )
  • Son olaydan sonra hala belhanda yazıyorsunuz ya.

• orta sahaya hakan çalhanoğlunu alsak müthiş olur. inanilmaz futbolcu 94 doğumlu ve türk statüsünde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr Xzibit

Son olaydan sonra hala belhanda yazıyorsunuz ya.

niye yazmayalım, bizim işimiz oyuncuyla, oyuncuyla bi problemimiz oldu mu, hayır, ee o zaman, sırf başkanları yüzünden tamamen silmek, mantıksız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ourge

orta sahaya hakan çalhanoğlunu alsak müthiş olur. inanilmaz futbolcu 94 doğumlu ve türk statüsünde.

hamburg'a imza attı geçen yıl, hamburg yönetimi karlsruher'da bir yıl daha oynamasını istedi, orada geçirdi bu sezonu, bu yıl hamburg'da oynayacak, o iş olmaz yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bird42

quote:

niye yazmayalım, bizim işimiz oyuncuyla, oyuncuyla bi problemimiz oldu mu, hayır, ee o zaman, sırf başkanları yüzünden tamamen silmek, mantıksız.

Sike olayindan bahsediyor sanirimda kesinlesmis birsey var mi o haberde ?

• quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

quote:

quote:

Hımm, kesinleşen bir şey yok sanırım, kanıtlanırsa eğer kim ister ki, futbolculuğu biter elemanın.
  • takima lazim olanlar bana göre:

bir tane oyun kurucu sneijder tarzi

kaliteli bir sol bek

kaliteli bir forvet

volkan yerine mert yavas yavas adapte edilmeli artik. volkan olmadi yurtdisina gitsin. iyi fenerbahcelidir, takimin abisi de sayilir fakat bu yil ozellikle cok formsuz ve dengesizdi, 1 mac harika, 3 mac kotu oynadi. bizden kaleci cok yetisir, mertin volkandan iyi kaleci olacagina inaniyorum.

yaz iyi degerlendirilmeli cok iyi kondisyon yuklenmeli futbolculara. ilk devre sikintisini cok yasadik geri donusler ve kontra-ataklarda acikca belliydi, devre arasi toparladilar.
  • quote:

quote:

quote:

Kanıt gibi bir video zaten.
    Hadi kanıt yok diyelim ciddi bir şüphe var. Türkiyeye gelirse oyuncunun üzerinde olacak baskıyı düşünün.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kanıt gibi bir video zaten.
    Hadi kanıt yok diyelim ciddi bir şüphe var. Türkiyeye gelirse oyuncunun üzerinde olacak baskıyı düşünün.

Kanit gibi video somut kanitsa ceza alir zaten almazsa baski falan hikaye cikar oynar topuyla susturur herkezi...

• bilmiyordum teşekkür ederim. ama inanilmaz futbolcu çok iyi yerlere gelecektir muhakkak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ourge

bilmiyordum teşekkür ederim. ama inanilmaz futbolcu çok iyi yerlere gelecektir muhakkak

ne demek :)
  • Aykut hoca gene bizi kanser edecek transferler yapmaz inşallah. Holmen ismi dolaşıyor sağda solda
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.